- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.761
Bugün biraz daha belli gibi ama emin olamadım yarın da yap bakalım İnşAllahGünaydın kızlar geç döllenme mi oldu acaba ya artış var mı ?
Kuzum gunaydın bugun gıt tabıkı doktora.gebelde gebelıkte normal dıyorlar ama olsun yınede tedbırlı olmakta fayda varKızlar hafif lekelenmem var pembe kahverengi tonlu. Doktora gitmeli miyim? Eşime söylemedim o benden pimpirikli. Korkuyorum ben de
Tamam benim çiste problem var ama pembe çıkmadı ki böyle ay çok saçmaaaaaBugün biraz daha belli gibi ama emin olamadım yarın da yap bakalım İnşAllah
Evet canım çok şükür kafam çok rahat. Sağolun sizlerin desteğiyle oldumCanım çok sevindim sonucuna. Bak korkulacak bir şey değil dedik sanane güzel kafan rahatlamıştır şimdi.
Senin Bat'ına var daha bebeğim bekle bakalım.Sabah test yaptım ve negatif
Ayyyyy Pazartesi ne güzel başlıyor. Tebrik ederim kuzum var bebiş. Baya koyu çıkmış çizgin
Pembe mi görünüyor sendeTamam benim çiste problem var ama pembe çıkmadı ki böyle ay çok saçmaaaaa
Kıızzzz hamişsin
Yumurtlama gününü bilmiyorsan bekle bakalım bebişim.Gunaydn kızlar bata sanırım 2 veya 3 gün var olsa çıkardı sanirm @beyonsmelisaa93 A Afratafrac isimleri hatırlayamadığım diğer kızlar
Günaydın kuzum. Bence kesinlikle doktora gitmesin. Birşey yoktur ama için rahat etsin doktor da bi görsünKızlar hafif lekelenmem var pembe kahverengi tonlu. Doktora gitmeli miyim? Eşime söylemedim o benden pimpirikli. Korkuyorum ben de
O halde bugünü kendine motivasyon yaratarak geçiriyorsun. Maalesef güzel şeyler kolay gelmiyor.O açlığı hissetmelisin. O iğrenç toksik maddeleri vücudundan anca öyle atıyor insan. Cips yedikçe yiyiyoruz canımız dondurma çekiyor ama kalkıp canımız offf bir brokoli ya da karnıbahar alıp kemirim film izlerken demiyor.88 kiloyum 10 kilo versem yeter
Ama olsaydı çıkmaz mıydıSenin Bat'ına var daha bebeğim bekle bakalım.
EvettPembe mi görünüyor sende
Her gün şişelerce içmediysen birşey olmaz kuzummOff kızlar ya tatildeyken biraz alkol almıştım bi zararı olmuş mudur acaba korkudan sevinemedim bile doğru düzgün
Buna başladım kuzum zaten diğerlerini de bırakacağım inşallahO halde bugünü kendine motivasyon yaratarak geçiriyorsun. Maalesef güzel şeyler kolay gelmiyor.O açlığı hissetmelisin. O iğrenç toksik maddeleri vücudundan anca öyle atıyor insan. Cips yedikçe yiyiyoruz canımız dondurma çekiyor ama kalkıp canımız offf bir brokoli ya da karnıbahar alıp kemirim film izlerken demiyor.
Diyet yapma, yaşam tarzını değiştir. Bunu ben seçiyorum de kendine. Böyle mutluyum de ve telkin et. Mesela akşamları 6 dan sonra hiç bir şey yemeyerek de başlayabilirsin bu bile inan fark ettirecek.
Yarın önemli
Test kalmadı Elimde valla esim isyan bayraklarını asacak az kaldıYarın önemliİnşAllah netleşir
Ay yok bişi olmaz. Hamile olduğunu bilmeyip aylarca alkol tükeneler var. Senin daha çok yeni.Off kızlar ya tatildeyken biraz alkol almıştım bi zararı olmuş mudur acaba korkudan sevinemedim bile doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?