• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ay ay ne mutlusundur şimdi🤣
Ay balım her ne olursa olsun içimdeki o iyiliği atamıyorum. Eşimin yeğeninin yakın zamanda doğumgünü. Bilirken söylememek olmak o hatırlamaz çünkü. Çocuğa hediye alalım dedim. Görümcemden de ses yok kutlama da yapmadı yapsa dün yapardı. Madem öyle giderkende pasta alalım supriz olsun çocuk sevinir dedim.
Kutlamayacakmış herhalde ayrı olarak kendi tercihi bilemem her ne kadar sevmesemde bu benim kendi karakterim.
Kız ben sevmiyorum ama o seviyor galiba gelmiş bana diyor biz senle görüşmedik mii bayramdan beri yaa 😂😂 dedim yok geçen hafta görüşmüştük mağleseffff ahahahah😂😂😂

Ay balım her ne olursa olsun içimdeki o iyiliği atamıyorum. Eşimin yeğeninin yakın zamanda doğumgünü. Bilirken söylememek olmak o hatırlamaz çünkü. Çocuğa hediye alalım dedim. Görümcemden de ses yok kutlama da yapmadı yapsa dün yapardı. Madem öyle giderkende pasta alalım supriz olsun çocuk sevinir dedim.
Kutlamayacakmış herhalde ayrı olarak kendi tercihi bilemem her ne kadar sevmesemde bu benim kendi karakterim.
Kız ben sevmiyorum ama o seviyor galiba gelmiş bana diyor biz senle görüşmedik mii bayramdan beri yaa 😂😂 dedim yok geçen hafta görüşmüştük mağleseffff ahahahah😂😂😂
Ne düşüncelisin yaaa 🥰
Çok seviyo belli 🤣🤣🤣

Ne düşüncelisin yaaa 🥰
Çok seviyo belli 🤣🤣🤣
lakin ben sevemiyorum be gülüm. İnsanlar saygı duymayı öğrenmek zorundalar. Kimsenin şımarıklığını kaprisini eşimin kardeşi diye çekemem. Yaparsa da mesafeli olurum. Kıramıyorum o mesafeyi. Normalde sıcakkanlı çevresi geniş biriyimdir. Komik eğlenceli ve sosyal. Hatta eşimin bazı kuzenleri ve akrabaları çok severler beni. Eşime değil bana yazarlar. Saygılı insana neyimi istese veririm. Saygısız insan bende bambaşka birini görür. Kova burcuyum :)

Kuzum benimde kaybım oldu...Rabbim kimseye yaşatmasın... tekrarını da... ama ümit var olmalıyız..bende çok korkuyorum ama bir yandan da istiyorsun çünkü degerlerim anormal düşük. Ayrıca yaş da ilerliyor. Bol dua edelim kalbimizi ferah tutalım. Bu da imhitaninmiz olur....
Doğru diyorsun Ne kadar düşünürsek ne kadar takarsak imtihan oluyoruz dua ediyorum sadece bir daha yaşamamak için Rabbim sizede şifa versin inşallah hepimiz evlat sahibi oluruz tekrar

Merhaba aynı şeyleri ben de yaşadım 2 kez bebeğimin kalbi durdu her ultrason günü korkudan titriyordum . Ben bu süreçte kendimi olabildiğince stresten uzak tutmaya çalıştım. Yetersiz hissettiğim yerlerde psikolojik destek aldım. Profesyonel destek bazen şart oluyor . Tavsiye ederim canım
Çok geçmiş olsun henüz eşimle konuşmadım ama bu konuda bende istiyorum psikoloğa gitmeyi hatta uzun süredir düşünüyorum eşimle de konuşucam inşallah teşekkür ederim sizede 🌹

Çok geçmiş olsun henüz eşimle konuşmadım ama bu konuda bende istiyorum psikoloğa gitmeyi hatta uzun süredir düşünüyorum eşimle de konuşucam inşallah teşekkür ederim sizede 🌹
Bir de ister istemez endişelerimiz olacak ama her şey olacağına varmıyor mu bir yerde ☺️ anksiyeten tuttuğu zaman yaz buraya dertleşir rahatlarız 🥰

Back
X