- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.741
Canım nasıl oldun?Sen nasılsın kuzum durdu demi kanaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasıl oldun?Sen nasılsın kuzum durdu demi kanaman
YaaEvet kesin kararlı kız kaçtı gitti ailesinden bize kaçıp gelmişti zaten şimdi annesine gitti bizden![]()
Erken yapmışın bebeğim bekleyelimSabah test yaptım ve negatif![]()
Tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Evet dayanamadım kuzum ama büyük ihtimalle yine yok ben kilo vermeden kalamicam sanırımErken yapmışın bebeğim bekleyelim![]()
Başlamalısın bir an önce canımEvet dayanamadım kuzum ama büyük ihtimalle yine yok ben kilo vermeden kalamicam sanırım
Bende 2 gün kala yaptığımda olsaydı çıkardı diyorum canım. Hayırlısı İnşAllah bu ay olmazsa diğer ay yine deneyeceğizGunaydn kızlar bata sanırım 2 veya 3 gün var olsa çıkardı sanirmbeyons
melisaa93 A Afratafrac isimleri hatırlayamadığım diğer kızlar
88 kiloyum 10 kilo versem yeterBaşlamalısın bir an önce canımİdeal kilona ulaşamadan bile hamile kalabilirsin. Vücut yağ kaybetmeye başladığında yumurtalarda daha kaliteli oluyor
Aynen hayırlısı tabiki hakkımızda bu ay olmazsa bir dahaki ayBende 2 gün kala yaptığımda olsaydı çıkardı diyorum canım. Hayırlısı İnşAllah bu ay olmazsa diğer ay yine deneyeceğiz![]()
Sıkı tut ama kaçamak yapma88 kiloyum 10 kilo versem yeter
Kaç gün oldu canımOff kızlar ya tatildeyken biraz alkol almıştım bi zararı olmuş mudur acaba korkudan sevinemedim bile doğru düzgün
Görünüyor birşeyler Ama koyulaşma yokkızzzzzzz var bunda![]()
Hamile olduğunu bile bile alkol alanlar sigara içenler var canım. Çok başında içtiğin için kötü bir etkisinin olacağını düşünmüyorumEn son 17sinde içmiştim oda bir belirtim filan yok diye batta 22 temuuzdu
Yumurtlama gününü tam bilmiyorsan Bat'ını bekle ve umudunu sakın kaybetme kuzumErken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı yumurtlamam 14 temmuzdu herhalde bu ay olmadı malesef bakalım daha bat 4 gün var hayırlısı