2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar bişey sorcam, adetten sonra yumurtlamaya kadar ki dönemde hamile kalma ihtimali yok mu? Yani ortada yumurta yok öyle bir ihtimal de yok mu?

Ben dün regl oldum malesef. Yeni Bat 19 Ağustos

Kızlar bişey sorcam, adetten sonra yumurtlamaya kadar ki dönemde hamile kalma ihtimali yok mu? Yani ortada yumurta yok öyle bir ihtimal de yok mu?
Bi doktor görüşü okumuştum regl sonrası damardan hani kan akışı olduğundan sperimb yumurta ulaşması daha kolay diyordu bilemiyorum bu kısımda

Canım çok sevindim sonucuna. Bak korkulacak bir şey değil dedik sana ne güzel kafan rahatlamıştır şimdi.

Evet yumurta yoksa hamilelik yok. Ama şöyle. Diyelim yumurtlamadan 3 gün önce eşinle birlikte oldun. Sperm içinde yaşadı diyelim 3 gün ve yumurtladığın gibi döllenebilir 3 gün önceki ilişkiden kalan sperm ile.

Kizlar uygulama dun ovulasyon gosteriyordu. Ovu testleri de onayladi bu durumu. Cuma pikti. Dün pike yakin silinmeye baslamisti. Bugun epey silinmisti. Cuma ve dünü degerlendirdim. Olur mu olmaz mi bilmiyorum. Insallah tutar

Bu ay nedense bir umut iceriisndeyim. Koc burcu icin cok atip tutmustum büyük konustum basima gelcek diye mi bu umut, hafiften baslayan göğüs hassasiyetinden mi bilemedim. Haftaya pazar testlere baslarim artik ben bu duyguyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…