- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 33
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.641
Ben dün regl oldum malesef. Yeni Bat 19 AğustosGüzel kızlar ne durumdasınız acaba?
Regl olanlar kimler? Bana güncel Sat ve Bat söylerseniz güncellerim. Test yapan ya da yapacak olanlar kimlerKimler hamile
@babytoys @iremgns @anne adayim @Merveeee57 @ bebekcee @maaaavi @Surayym @Akgun 35 N Nurse9535 @aynuray_ @brcn95 @Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22 @ucanpayanda @Numerus clauses @TOMURCUK_27 @hatice3 @hayhay123 @outoffit @Banu y2 @atanamamis ogretmen @fiyonaprensesolan @beyons @TOMURCUK_27 @edava @yasemin9191
Bi doktor görüşü okumuştum regl sonrası damardan hani kan akışı olduğundan sperimb yumurta ulaşması daha kolay diyordu bilemiyorum bu kısımdaKızlar bişey sorcam, adetten sonra yumurtlamaya kadar ki dönemde hamile kalma ihtimali yok mu? Yani ortada yumurta yok öyle bir ihtimal de yok mu?
Bende yalancı pozitif çıkardıNeden ki
İşin çok zor benim de birikmişti bir okumaya başladım ki ne göreyim bu kızlar kendilerini ifşa etmişler resimler paylaşmışlar kaçırdık hepsiniKızlar 60 sayfa birikmiş sabaha kadar okuyup geliyorum
Canım çok sevindim sonucuna. Bak korkulacak bir şey değil dedik sanaKızlar hsgden geldim. 13.35de girdim 14.00de minnoş minnoş çıktım. C kollu değildi. Anestezi aldım. Hiçbir şey hissetmedim. Ağrı kesici de yapmışlar bana. Şimdi biraz ağrım oldu arveles yazdı doktorum ağrı olursa iç dedi. Şimdi onu içtim. 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi. Ben de iki güne yumyrtlayacağım deyince. İki gün kullan sonra bırak günleri değerlendirin dedi. Hafif hafif bir iki damla şeklinde kanamam ve regl ağrım dışında birşey yok çok şükür. Ağrımda geçer heralde birazdan. Beni cesaretlendiren ve burda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim@beyons @imagination forever . Ay en önemli kısmı unuttum tüplerim açık, rahmim iyiymiş.
Evet yumurta yoksa hamilelik yok. Ama şöyle. Diyelim yumurtlamadan 3 gün önce eşinle birlikte oldun. Sperm içinde yaşadı diyelim 3 gün ve yumurtladığın gibi döllenebilir 3 gün önceki ilişkiden kalan sperm ile.Kızlar bişey sorcam, adetten sonra yumurtlamaya kadar ki dönemde hamile kalma ihtimali yok mu? Yani ortada yumurta yok öyle bir ihtimal de yok mu?
Neeeeeİşin çok zor benim de birikmişti bir okumaya başladım ki ne göreyim bu kızlar kendilerini ifşa etmişler resimler paylaşmışlar kaçırdık hepsini
Teşekkürler canımEvet yumurta yoksa hamilelik yok. Ama şöyle. Diyelim yumurtlamadan 3 gün önce eşinle birlikte oldun. Sperm içinde yaşadı diyelim 3 gün ve yumurtladığın gibi döllenebilir 3 gün önceki ilişkiden kalan sperm ile.
Bugün öğle saatlerindeNeeeeene zaman yapmışlar onu
Canim nasil gidiyor? Bir sonraki kontrolun ne zaman?Anladım cnm
Bnım koyumdeki ilçe kucuk özel hastane yok
Bzım buraya 45 km uzaktaki ilçede 2 özel hastane var oraya gdıyorum
Bizsiz nasıl yaparlar çok feci küstüm şu anBugün öğle saatlerindekaçırdık valla
Bizde birbirimize özelden resim atalım, onlarda bizi görmesinlerBizsiz nasıl yaparlar çok feci küstüm şu an
Küsmeeee albeni görBizsiz nasıl yaparlar çok feci küstüm şu an
Al bu da benBizde birbirimize özelden resim atalım, onlarda bizi görmesinler
KoydumBizsiz nasıl yaparlar çok feci küstüm şu an
Çok beğendim bu fikri ohhhBizde birbirimize özelden resim atalım, onlarda bizi görmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?