- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.661
YaaaaaKoydum
Yerleşme kanamasıdır artarsa yarın gidersin takip etKızlar hafif lekelenmem var pembe kahverengi tonlu. Doktora gitmeli miyim? Eşime söylemedim o benden pimpirikli. Korkuyorum ben de
Gördüm bebeğim çok tatlısın maşallahGördünüzmüIADK
Teşekkürler bebeğimYaaaaanasıl güzel gözlerin varmış kız maşallah çok güzelsinn
Bu da benYaaaaanasıl güzel gözlerin varmış kız maşallah çok güzelsinn
İnşallah yerleşmedir canımKızlar hafif lekelenmem var pembe kahverengi tonlu. Doktora gitmeli miyim? Eşime söylemedim o benden pimpirikli. Korkuyorum ben de
teşekkür ederimGördüm bebeğim çok tatlısın maşallah
Çok güzelmişsin tatlım. Çıtırsın kız sen maşallah forma giydir lise öğrencisiBu da ben
Yerlesmedir belki canim telas etme. Dinlen yarin gidersin olmadi. Su an ne kadarlik oldu?Kızlar hafif lekelenmem var pembe kahverengi tonlu. Doktora gitmeli miyim? Eşime söylemedim o benden pimpirikli. Korkuyorum ben de
Evet Yaşıtlarımdan küçük gösteriyorumÇok güzelmişsin tatlım. Çıtırsın kız sen maşallah forma giydir lise öğrencisi
Barışalım madem
Bizde görelim siziÇok güzelmişsin tatlım. Çıtırsın kız sen maşallah forma giydir lise öğrencisi
Teşekkür ederim o sizin kalbimizin güzelliği
Hiç bilmiyorum ki kuzum beta takibi yapıyorduk bugün de kan verdim sorun yok hep arttı. Salı keseyi görmeye gidecektim. Gerginim çokYerlesmedir belki canim telas etme. Dinlen yarin gidersin olmadi. Su an ne kadarlik oldu?
Hic gergin olma beta artışı normal devam ediyorsa yolundadir her sey. En buyuk gosterge o bence. Kac cikti en son ölçümHiç bilmiyorum ki kuzum beta takibi yapıyorduk bugün de kan verdim sorun yok hep arttı. Salı keseyi görmeye gidecektim. Gerginim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?