2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kuzum benimde kaybım oldu...Rabbim kimseye yaşatmasın... tekrarını da... ama ümit var olmalıyız..bende çok korkuyorum ama bir yandan da istiyorsun çünkü degerlerim anormal düşük. Ayrıca yaş da ilerliyor. Bol dua edelim kalbimizi ferah tutalım. Bu da imhitaninmiz olur....

Tamam canım ebeyse o görememiştir muhtemelen. Becerememiştir. Hayret ya hiç doktorun olmaması ne tuhaf. Devlete gitmek gerçekten çelik gibi sinir istiyor. Böyle hassas bir konu yani. Aklım almıyor. Neyse hayırlısıyla bebişini göreceksin de duyacaksın da kuzum. Kanaman da kesilmiş. Birşey yoktur Allah'ın izniyle. Dinlen bol bol.

Aaaa aglicam şimdi tasmda davetteyken!!
Allah'tan hayırlısını işte kuzum inşallah bebeğin seninledir. Takdir Allah'tan. Sakın üzme kendini

Bebısm ben anlamıyorum valla ya devlette nasıl dr olmuyor hıcmı kımsenın dogurası tutmuyor bobetcısı osu busu yokmu nasıl bı ulkedeyız ya.kuzum dogum hastanesı varsa oraya bı gıtsen mutlaka nobetcı dr vardır orda.ıcını ferah tut sen yınede.agrın fln varmı gogus hassasıyetı fln yerındemı?bebek dusunce ınsan anlıyor ben anlamıstım hemen.hıssıyat kaybolmustu bıde wc de siyah buyuk kum gıbı bıseyler gelıyodu ve kırmızı kanama.bunlar yoksa bı sorun yoktur Allahın ıznıyle

Merhaba aynı şeyleri ben de yaşadım 2 kez bebeğimin kalbi durdu her ultrason günü korkudan titriyordum . Ben bu süreçte kendimi olabildiğince stresten uzak tutmaya çalıştım. Yetersiz hissettiğim yerlerde psikolojik destek aldım. Profesyonel destek bazen şart oluyor . Tavsiye ederim canım

Kuzum 2 kez sabah akşam serumla sıvı takviyesi verildi bidaha da takmadılar . Damar yolu açık bekliyordum . Çok canımı yaktılar zaten . Daha fazla gücüm kalmadı . Rabbim ol derse olur Yicek ekmeği alcak nefesi varsa benimledir değilse elden birşey gelmiyor

Canım ağrım yok çok şükür. Kanama da açık kırmızı pembe arası oldu yalnızca . Çok dolandım dün ayakta bilmiyorum sebepmi oldu . Doğuran oldumu ebeler doğurtuyor acil sezaryen olmadığı sürece dr gelmiyor

Sabah ola hayrola o zaman kuzucumuzan fılm fln ızle fazla kalkma ayaga.sabah erkenden dr a gıdersın hayırlı guzel sonuclar alırsın ınsallahbebısnı gorursun sabahleyın

Cnm devlet hastanelerın makınaları ıyı değil oyuzden karından görememiştr

Benım burda sezeryana gırecek akrabam var
Salı gunu doğum yapacak
Devlet hastanesınde 1 doktor var bn ızne cıkıyorum deyip kızı bıraktı, öbur ilçedeki devlet hastanesıne gttıler 2 doktor varmış
Doluymuş randevu yok alamayz dedıler kız ortada kaldı
Baska bir ile gttıler salı doğum için
İçimden bu devlet hastanelerine oyle bı saydrıyorum ki
Yanından bıle gecmıyorum artık

Aynen elimde olsa bende daha kapsamlı yerler tercih ederim . Ama ilçedeyim işte ile en az 1,5 saat bizim burdan bide konyadayım siz düşünün yani çok büyük yüz ölçümü bir yerden bir yere gitmesi mesela çok acil bi durum olmadığı sürece gitmek çok güç .

Aaaa aglicam şimdi tasmda davetteyken!!
Allah'tan hayırlısını işte kuzum inşallah bebeğin seninledir. Takdir Allah'tan. Sakın üzme kendini
İnşallah canım rabbim yazdığına boyun eğmekten başka çaremiz yok hiç birimizin. Tek duam şuan çektiğim acıların mükafatını yarın o minik kalbiyle versin ben burdayım desin yeter

Anladım cnm
Bnım koyumdeki ilçe kucuk özel hastane yok
Bzım buraya 45 km uzaktaki ilçede 2 özel hastane var oraya gdıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…