- 21 Nisan 2022
- 1.363
- 1.553
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.601
İnşallah o kadar ihtiyaçım var ki o güzeliklereİnşAllah canım sıkma canını streste yapma herşey güzel olucak inşallah
Bugün 5.dpoBebişim senin bugün kaçıncı gündü?
Kuzum benimde kaybım oldu...Rabbim kimseye yaşatmasın... tekrarını da... ama ümit var olmalıyız..bende çok korkuyorum ama bir yandan da istiyorsun çünkü degerlerim anormal düşük. Ayrıca yaş da ilerliyor. Bol dua edelim kalbimizi ferah tutalım. Bu da imhitaninmiz olur....Selamın aleyküm kızlar ya modunuzu düşürmek istemiyorum canınızı sıkmakta istemiyorum veya benim gibi kaybı olanları kaygılandırmakta istemiyorum ama her şeyi içimde yaşadım belli etmemek için kimyasalım da düşüğümde çöktüğüm zamanlarda şimdi aklıma tekrar geliyor ve 1 2 gündür korkuyorum açıkçası nasıl yeneceğimi bilmiyorum 2 3 gündür ağlıyorum tekrar yaşarsam diye sizce ertelemelimiyim gebelik düşüncesini üstüne mi gitmeliyim sizi üzmek veya morelinizi bozmak için yazmadım ama kimseye bunuda anlatmak istemiyorum en azından sizler tanıdığım insanlar değilsiniz içimi rahat dökebiliyorum bana akıl verin ne olur
Tamam canım ebeyse o görememiştir muhtemelen. Becerememiştir. Hayret ya hiç doktorun olmaması ne tuhaf. Devlete gitmek gerçekten çelik gibi sinir istiyor. Böyle hassas bir konu yani. Aklım almıyor. Neyse hayırlısıyla bebişini göreceksin de duyacaksın da kuzum. Kanaman da kesilmiş. Birşey yoktur Allah'ın izniyle. Dinlen bol bol.Alttan ultrasonla bakmadılar canım karından baktı gece ebe bişey göremiyorum dedi . Normalde 7+4 bugün diyorum kendime belki bi hafta geriden geliyordur karından o yüzden gözükmemiştir anlamadım bende çıkış istedim olmazsa özele gitcem zaten
Aaaa aglicam şimdi tasmda davetteyken!!Devlet canım gittiğim yer dün hem vajinadan bir aletle kanamaya baktı hemde karından ultrasonla baktı ultrasonda bişey göremiyorum dedi ebeydi bakan doktorlar hafta sonu gelmiyormuş . Yarın zaten muaneye gitcektim orda boşuna beklememek istemedim. İyice sterse sebep oluyor . Bebek varmı kalbi atıyormu hiç bişey bilmiyorum şuan çok kötü belirsizlik
Bebısm ben anlamıyorum valla ya devlette nasıl dr olmuyor hıcmı kımsenın dogurası tutmuyor bobetcısı osu busu yokmuAlttan ultrasonla bakmadılar canım karından baktı gece ebe bişey göremiyorum dedi . Normalde 7+4 bugün diyorum kendime belki bi hafta geriden geliyordur karından o yüzden gözükmemiştir anlamadım bende çıkış istedim olmazsa özele gitcem zaten
Merhaba aynı şeyleri ben de yaşadım 2 kez bebeğimin kalbi durdu her ultrason günü korkudan titriyordum . Ben bu süreçte kendimi olabildiğince stresten uzak tutmaya çalıştım. Yetersiz hissettiğim yerlerde psikolojik destek aldım. Profesyonel destek bazen şart oluyor . Tavsiye ederim canımSelamın aleyküm kızlar ya modunuzu düşürmek istemiyorum canınızı sıkmakta istemiyorum veya benim gibi kaybı olanları kaygılandırmakta istemiyorum ama her şeyi içimde yaşadım belli etmemek için kimyasalım da düşüğümde çöktüğüm zamanlarda şimdi aklıma tekrar geliyor ve 1 2 gündür korkuyorum açıkçası nasıl yeneceğimi bilmiyorum 2 3 gündür ağlıyorum tekrar yaşarsam diye sizce ertelemelimiyim gebelik düşüncesini üstüne mi gitmeliyim sizi üzmek veya morelinizi bozmak için yazmadım ama kimseye bunuda anlatmak istemiyorum en azından sizler tanıdığım insanlar değilsiniz içimi rahat dökebiliyorum bana akıl verin ne olur
Kuzum 2 kez sabah akşam serumla sıvı takviyesi verildi bidaha da takmadılar . Damar yolu açık bekliyordum . Çok canımı yaktılar zaten . Daha fazla gücüm kalmadı . Rabbim ol derse olur Yicek ekmeği alcak nefesi varsa benimledir değilse elden birşey gelmiyorSenin için iyi neyse onu yap tabi ama bence seryum yine taksaydılar yarınada doktor zaten gelicekti..bende zor kaldım ama mecbur çocuk için öğlen saat 5 den sabah saat 1 kadar seryum taktılar bana durmadan resmen kolumun ağrısından zor durdum.İn şa Allah her şey yolundadi canım dualarım seninle
Canım ağrım yok çok şükür. Kanama da açık kırmızı pembe arası oldu yalnızca . Çok dolandım dün ayakta bilmiyorum sebepmi oldu . Doğuran oldumu ebeler doğurtuyor acil sezaryen olmadığı sürece dr gelmiyorBebısm ben anlamıyorum valla ya devlette nasıl dr olmuyor hıcmı kımsenın dogurası tutmuyor bobetcısı osu busu yokmunasıl bı ulkedeyız ya.kuzum dogum hastanesı varsa oraya bı gıtsen mutlaka nobetcı dr vardır orda.ıcını ferah tut sen yınede.agrın fln varmı gogus hassasıyetı fln yerındemı?bebek dusunce ınsan anlıyor ben anlamıstım hemen.hıssıyat kaybolmustu bıde wc de siyah buyuk kum gıbı bıseyler gelıyodu ve kırmızı kanama.bunlar yoksa bı sorun yoktur Allahın ıznıyle
Sabah ola hayrola o zaman kuzucumCanım ağrım yok çok şükür. Kanama da açık kırmızı pembe arası oldu yalnızca . Çok dolandım dün ayakta bilmiyorum sebepmi oldu . Doğuran oldumu ebeler doğurtuyor acil sezaryen olmadığı sürece dr gelmiyor
Cnm devlet hastanelerın makınaları ıyı değil oyuzden karından görememiştrCanım ağrım yok çok şükür. Kanama da açık kırmızı pembe arası oldu yalnızca . Çok dolandım dün ayakta bilmiyorum sebepmi oldu . Doğuran oldumu ebeler doğurtuyor acil sezaryen olmadığı sürece dr gelmiyor
Aminnn canım inşallah o kadar güzel dedin ki kalbime su serpildiSabah ola hayrola o zaman kuzucumuzan fılm fln ızle fazla kalkma ayaga.sabah erkenden dr a gıdersın hayırlı guzel sonuclar alırsın ınsallah bebısnı gorursun sabahleyın
Aynen elimde olsa bende daha kapsamlı yerler tercih ederim . Ama ilçedeyim işte ile en az 1,5 saat bizim burdan bide konyadayım siz düşünün yani çok büyük yüz ölçümü bir yerden bir yere gitmesi mesela çok acil bi durum olmadığı sürece gitmek çok güç .Cnm devlet hastanelerın makınaları ıyı değil oyuzden karından görememiştr
Benım burda sezeryana gırecek akrabam var
Salı gunu doğum yapacak
Devlet hastanesınde 1 doktor var bn ızne cıkıyorum deyip kızı bıraktı, öbur ilçedeki devlet hastanesıne gttıler 2 doktor varmış
Doluymuş randevu yok alamayz dedıler kız ortada kaldı
Baska bir ile gttıler salı doğum için
İçimden bu devlet hastanelerine oyle bı saydrıyorum ki
Yanından bıle gecmıyorum artık
İnşallah canım rabbim yazdığına boyun eğmekten başka çaremiz yok hiç birimizin. Tek duam şuan çektiğim acıların mükafatını yarın o minik kalbiyle versin ben burdayım desin yeterAaaa aglicam şimdi tasmda davetteyken!!
Allah'tan hayırlısını işte kuzum inşallah bebeğin seninledir. Takdir Allah'tan. Sakın üzme kendini
Anladım cnmAynen elimde olsa bende daha kapsamlı yerler tercih ederim . Ama ilçedeyim işte ile en az 1,5 saat bizim burdan bide konyadayım siz düşünün yani çok büyük yüz ölçümü bir yerden bir yere gitmesi mesela çok acil bi durum olmadığı sürece gitmek çok güç .
Annelik böyle birşey işte tüm engellere imkansızlıklara rağmen tüm elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiriBnım koyumdeki ilçe kucuk özel hastane yok
Bzım buraya 45 km uzaktaki ilçede 2 özel hastane var oraya gdıyorum
Hiç de bile güzelsin bir kereSağol canım sende öylesin ama ben güzel diğilim
Yaaa kaçırmışım doğum günün kutlu olsun canımSağol canım benim
Bebeğim burada olduğunu belli et yapayım profilCanım ben de yaaa kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?