- 1 Nisan 2022
- 13.274
- 15.899
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.621
Orası öyle bana ilk çocukta her şey yaptılar olmayınca olmuyor malesef 1 günde 3 doktora gitdim yine iğneler fitiller ama kanama durmadı hiçKuzum 2 kez sabah akşam serumla sıvı takviyesi verildi bidaha da takmadılar . Damar yolu açık bekliyordum . Çok canımı yaktılar zaten . Daha fazla gücüm kalmadı . Rabbim ol derse olur Yicek ekmeği alcak nefesi varsa benimledir değilse elden birşey gelmiyor
Ben bugün oldum ne yazık kiGüzel kızlar ne durumdasınız acaba?
Regl olanlar kimler? Bana güncel Sat ve Bat söylerseniz güncellerim. Test yapan ya da yapacak olanlar kimlerKimler hamile
@babytoys @iremgns @anne adayim @Merveeee57 @ bebekcee @maaaavi @Surayym @Akgun 35 @Nurse9535 @aynuray_ @brcn95 @Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 M minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22 @ucanpayanda @Numerus clauses @TOMURCUK_27 @hatice3 @hayhay123 @outoffit @Banu y2 @atanamamis ogretmen @fiyonaprensesolan @beyons @TOMURCUK_27 @edava @yasemin9191
Ben yaptım kuzum ama daha erken yani bakalım inşallah vardır efektli hali buGüzel kızlarım sizlerin Bat larınız da yaklaştı. Aranızda erken regl olan var mı? YA da belirtisi olup erkenen test yapacak olan
@Bhsa @difembahyaa @gunduzcicek @bliissMerve3553 @Mervesavas28 @Gizem2021
İnşallah canım inşallah şuan yanımda hayatta mı yaşıyor mu belli değil kız bıraktı gitti çok kötü durumu konuşmaktan hergün dilimde tüğ bittiÇok üzüldüm canım. İnşAllah haklarında hayırlısı olur
Ayyy çok şükür canım hayırlısıyla görüceksin inşallahKızlar ben çıkış yaptım hastaneden . Kanama baya azaldı gibi sadece idrarımı yaparken çok az oluyor mukus tarzında yarın doktor kontrolüm var bi gece daha kal dediler ama bir artısı olmucaktı bana zaten doktor yarına gelcekmiş malesef delircektim hastane de kalsaydım. Serumu falan da çıkarmışlardı doktor bekliyodum kendi doktorum da değil bide .. iğne verdi bitane iki kutu progestran verdi . İlişki yasak zaten korkudan oda olmuyordu. Uzun mesafe yürüyüş yasak . Ev işi yapma dediler sadece yatıyorum lavaboya gidiyorum bide . İnşallah yarın bebeği görüp kalp atışını duyarım
Benimde silik çıktı ya ama ben çişime güvenmiyorumBen yaptım kuzum ama daha erken yani bakalım inşallah vardır efektli hali bu
Valla bende pek güvenmiyorum aslında az ilişki oldu ama ağrılarım var o biraz acaba mı dedirtiyorBenimde silik çıktı ya ama ben çişime güvenmiyorum
Benimde belim çok kötüValla bende pek güvenmiyorum aslında az ilişki oldu ama ağrılarım var o biraz acaba mı dedirtiyor
Daha bir aylık evliler dimi? Çok üzüldüm vallahi kesin kararlı mı peki?İnşallah canım inşallah şuan yanımda hayatta mı yaşıyor mu belli değil kız bıraktı gitti çok kötü durumu konuşmaktan hergün dilimde tüğ bitti
Kız var bunda ben görüyorumBen yaptım kuzum ama daha erken yani bakalım inşallah vardır efektli hali bu
Senin çişine baya güvenmiyoruz kuzum yaa. Hakketen böyle pozitif görüp nasıl olmuyorBenimde silik çıktı ya ama ben çişime güvenmiyorum
Bu arada ben kontrol çizgisi dışında iki çizgi gördüm tövbe tövbeBenimde belim çok kötüarada ağrı giriyor kasıklarıma, karnıma
İlk 5 dakika da çektim sen diğer testlerde de birden fazla çizgi görüyorsun bendeBu arada ben kontrol çizgisi dışında iki çizgi gördüm tövbe tövbe
Neden kiOnu hiç bilmiyorum canım ama comfort days pek guvenilir degil
Sağol aşkım önemli değil:)))Yaaa kaçırmışım doğum günün kutlu olsun canım
İnşallah kuzummİnşallah canım rabbim yazdığına boyun eğmekten başka çaremiz yok hiç birimizin. Tek duam şuan çektiğim acıların mükafatını yarın o minik kalbiyle versin ben burdayım desin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?