2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Helal olsun ne demek şu uğurda çok mücadele ediyoruz yardımcı olmak çok isterim olmuşumdur inşallah neler var neler Allahım inşallah emeklerimizin karşılığını almamıza yardım eder
Amin inşallah canım, sayende yeni bilgi öğrendim bu bile yeterli bana

Selamın aleyküm kızlar ya modunuzu düşürmek istemiyorum canınızı sıkmakta istemiyorum veya benim gibi kaybı olanları kaygılandırmakta istemiyorum ama her şeyi içimde yaşadım belli etmemek için kimyasalım da düşüğümde çöktüğüm zamanlarda şimdi aklıma tekrar geliyor ve 1 2 gündür korkuyorum açıkçası nasıl yeneceğimi bilmiyorum 2 3 gündür ağlıyorum tekrar yaşarsam diye sizce ertelemelimiyim gebelik düşüncesini üstüne mi gitmeliyim sizi üzmek veya morelinizi bozmak için yazmadım ama kimseye bunuda anlatmak istemiyorum en azından sizler tanıdığım insanlar değilsiniz içimi rahat dökebiliyorum bana akıl verin ne olur

Yani görüyorum umarım vardır biraz daha bekleyin koyulaşmayı takip edin eğer stres oluyorsan kan ver direk sonucu öğren ona göre doktora gidersin kist mi var diye

Yalnız değilsin öncelikle bunu bil benimde kimyasal gebeliğim var. Ben de kendimi çok yıprattım çok ağladım hayata küstüm kendimi yemeklere vurdum çok kilo aldım. Şimdi yeniden hamileyim çok şükür ama çok korkuyorum. Korkudan mideme ağırlar giriyor karnım ağrıyor sürekli ağlıyorum. Bir yandan da dua ediyorum

Peş peşe yaşadım temmuzda kimyasal ağustosta ikiz bebeklerim gitti yemeden içmeden kesildim aylarca hastahanede serumlarla gezdim günde 3 serum yediğim zamanı bile biliyorum hatta hala vitamin takviyesi alıyorum 1 yılda kendime geldim atlattım zannediyordum aştım unutmasamda alıştım ama öyle değilmiş anne olma fikri aklıma düştüğünden beri korkuyorum kaybettiklerimi özlüyorum bu arada maşAllah Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına al

Aslında çok basit kuzum ya dil bilgisinden önce dizi film izleyerek başla ara ara dil bilgisine bakarsın ama en basitten başlamak lazım eğer lazımsa ben sana kitap da gönderirim e mailden
Ay bana da yola kuzum o kitaplar her neyse. Öğrenmeliyim

Kurban olurum okudum ve şöyle dua ettim Rabbim sana öyle bir kapı açsın öyle bir müjde versin ki öyle bir sürpriz sunsun ki tüm acılarına melhem olsun. Tüm acılarını unuttursun. Tüm yaralarını sarsın. Gönlüne göre hayırla versin inşallah. Ergen olmadan evlatlarını kaybeden anne babalara ahirette anne babalık duygusu verilecekmiş evlatlarıyla hasret gidermeleri sevgi yaşamaları sağlanacakmış. Bir nebze bu tesellin olsun. Cennette kavuşun inşallah

Amin Allah razı olsun tüm kayıpları olan evlat bekleyen annellerimize inşallah ve biliyorum düşüklerin den sonra karşıma bununla alakalı bir video çıkmıştı Allahtan işte o zaman kendimi toplamaya çalışmıştım ben hep Allah verdi diyordum ona döneceğiz zaten onundu geri aldı diyorum zaten bu beni ayakta tutuyor ama işte insan korkmadan edemiyor ama teşekkür ederim destek olduğunuz için dualarınız için çok teşekkür ederim Allah bizlere bir daha evlat acısı yaşatmasın

Canım bir yıl olmuş bu kısa bir süre değil. Bebek fikrini Ertele demek için uzun bir süre. Zaten bir sene mola vermişsin gibi. Ya korkunun üstüne gidip denemelere devam etmelisin ya da profesyonel bir yardım almalısın. Çünkü bundan bir sene sonra da belki aynı duygu düşünce içinde olacaksın. Daha iyi olacağını düşünüyorsan tamam bekle ama bir sene sonra da aynı durumda olurum diyorsan dediğim gibi ya bebiş denemelerine devam et ya da profesyonel bi yardım al kuzum. Sen çok çok kıymetlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…