• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Peş peşe yaşadım temmuzda kimyasal ağustosta ikiz bebeklerim gitti yemeden içmeden kesildim aylarca hastahanede serumlarla gezdim günde 3 serum yediğim zamanı bile biliyorum hatta hala vitamin takviyesi alıyorum 1 yılda kendime geldim atlattım zannediyordum aştım unutmasamda alıştım ama öyle değilmiş anne olma fikri aklıma düştüğünden beri korkuyorum kaybettiklerimi özlüyorum bu arada maşAllah Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına al 🌹
Amin kuzum inşallah 🙏 inşallah rabbim hepimizin acısını dindirsin kucağımızı boş bırakmasın.

Kızlar ben çıkış yaptım hastaneden . Kanama baya azaldı gibi sadece idrarımı yaparken çok az oluyor mukus tarzında yarın doktor kontrolüm var bi gece daha kal dediler ama bir artısı olmucaktı bana zaten doktor yarına gelcekmiş malesef delircektim hastane de kalsaydım. Serumu falan da çıkarmışlardı doktor bekliyodum kendi doktorum da değil bide .. iğne verdi bitane iki kutu progestran verdi . İlişki yasak zaten korkudan oda olmuyordu. Uzun mesafe yürüyüş yasak . Ev işi yapma dediler sadece yatıyorum lavaboya gidiyorum bide . İnşallah yarın bebeği görüp kalp atışını duyarım 🤲🏻

Kızlar ben çıkış yaptım hastaneden . Kanama baya azaldı gibi sadece idrarımı yaparken çok az oluyor mukus tarzında yarın doktor kontrolüm var bi gece daha kal dediler ama bir artısı olmucaktı bana zaten doktor yarına gelcekmiş malesef delircektim hastane de kalsaydım. Serumu falan da çıkarmışlardı doktor bekliyodum kendi doktorum da değil bide .. iğne verdi bitane iki kutu progestran verdi . İlişki yasak zaten korkudan oda olmuyordu. Uzun mesafe yürüyüş yasak . Ev işi yapma dediler sadece yatıyorum lavaboya gidiyorum bide . İnşallah yarın bebeği görüp kalp atışını duyarım 🤲🏻
İnşAllah canım sıkma canını streste yapma herşey güzel olucak inşallah 🌸🙏🏻

Hadi ya başka ateşölçer de yok neyse napalım. 2 saati de benim çocuk daha küçük sayılır bazen ne zaman uyanacağı belli olmuyor ondan sormuştum. fnd_50 fnd_50

Canım bir yıl olmuş bu kısa bir süre değil. Bebek fikrini Ertele demek için uzun bir süre. Zaten bir sene mola vermişsin gibi. Ya korkunun üstüne gidip denemelere devam etmelisin ya da profesyonel bir yardım almalısın. Çünkü bundan bir sene sonra da belki aynı duygu düşünce içinde olacaksın. Daha iyi olacağını düşünüyorsan tamam bekle ama bir sene sonra da aynı durumda olurum diyorsan dediğim gibi ya bebiş denemelerine devam et ya da profesyonel bi yardım al kuzum. Sen çok çok kıymetlisin ♥️
Teşekkür ederim çok teşekkür ederim sanırım düşünüyorumda ilk önce bu fikri eşimle paylaşmalıyım en iyi destek verip beni yönlendirecek kişi o ve tekrar teşekkür ederim hepimiz çok kıymetliyiz ❤️❤️❤️🌹

Keseyi görmediler mi canım. Bu kadar yatırıp keseyi göstermemelerini anlayamadım. Ay başka özel yere gidip keseye mi baktırsanız. İnsanın da içine oturtuyorlar. İnşallah bebişin seninle kuzum 🙏🙏🙏

Güzel kızlarım sizlerin Bat larınız da yaklaştı. Aranızda erken regl olan var mı? YA da belirtisi olup erkenen test yapacak olan 🥰

@Bhsa @difembahyaa Efnanl Efnanl bliiss bliiss @Merve3553 @Mervesavas28 @Gizem2021
Afracim bu aralar hiç aktif olamadım annemin sağlık sorunu iş yoğunluğu vs derken. Evet bat yaklaştı ama ben bu ay dogru günleri değerlendiremedim o yüzden test yapmayacağım akıntım var biraz ama normal bence. Diğer durumları belirti saymıyorum vücudum hep kandırıyor beni çünkü. Özetle bat gününü bekliyorum ☺️ bu arada kira durumunuzu okudum umarım ev şahininiz insafa gelir ve orta yolu bulursunuz vicdan kalmadı insanlarda. Hukuken tamamen haklı olduğunuzu unutmayın ama 🙏🏻

Çok geçmiş olsun inşallah mutlu güzel haber alırsın 🤲

Kuzum bu kadar kaldın neden bakmadılar keseye bana hem giderken hem çıkarken baktı doktor..İn şa Allah birde hastanelik olmayız🙌🏻🙌🏻

Kuzum bu kadar kaldın neden bakmadılar keseye bana hem giderken hem çıkarken baktı doktor..İn şa Allah birde hastanelik olmayız🙌🏻🙌🏻
Devlet canım gittiğim yer dün hem vajinadan bir aletle kanamaya baktı hemde karından ultrasonla baktı ultrasonda bişey göremiyorum dedi ebeydi bakan doktorlar hafta sonu gelmiyormuş . Yarın zaten muaneye gitcektim orda boşuna beklememek istemedim. İyice sterse sebep oluyor . Bebek varmı kalbi atıyormu hiç bişey bilmiyorum şuan çok kötü belirsizlik

Keseyi görmediler mi canım. Bu kadar yatırıp keseyi göstermemelerini anlayamadım. Ay başka özel yere gidip keseye mi baktırsanız. İnsanın da içine oturtuyorlar. İnşallah bebişin seninle kuzum 🙏🙏🙏
Alttan ultrasonla bakmadılar canım karından baktı gece ebe bişey göremiyorum dedi . Normalde 7+4 bugün diyorum kendime belki bi hafta geriden geliyordur karından o yüzden gözükmemiştir anlamadım bende çıkış istedim olmazsa özele gitcem zaten

Kuzum ben anlamadım yanına gelip doktor ultrason vs bakmadı mı? Benim kimyasalda gelmişti doktor acilde olan kadın doğumcu

Kuzum ben anlamadım yanına gelip doktor ultrason vs bakmadı mı? Benim kimyasalda gelmişti doktor acilde olan kadın doğumcu
Canım ben ilçedeyim acil de kadın doğumcu yok sadece gece nöbetinde doğumhane de hemşireler ebeler oluyor doktorlar hafta sonu ve ikindin 4 den sonra gidiyor . Yarın keseyi gördüğüm doktora gitcem vajinal ultrasonla o bakcak galiba .

Devlet canım gittiğim yer dün hem vajinadan bir aletle kanamaya baktı hemde karından ultrasonla baktı ultrasonda bişey göremiyorum dedi ebeydi bakan doktorlar hafta sonu gelmiyormuş . Yarın zaten muaneye gitcektim orda boşuna beklememek istemedim. İyice sterse sebep oluyor . Bebek varmı kalbi atıyormu hiç bişey bilmiyorum şuan çok kötü belirsizlik
Senin için iyi neyse onu yap tabi ama bence seryum yine taksaydılar yarınada doktor zaten gelicekti..bende zor kaldım ama mecbur çocuk için öğlen saat 5 den sabah saat 1 kadar seryum taktılar bana durmadan resmen kolumun ağrısından zor durdum.İn şa Allah her şey yolundadi canım dualarım seninle🙌🏻

Back
X