- 20 Temmuz 2023
- 345
- 367
- 23
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.041
Bu duygusal iniş çıkışlar ve anlaşmazlıklar çoğu eşlerde oluyor inanki özellikle bizim gibi süreç yaşayanlarda daha çok oluyor . Bir kaç ay önce ben de eşimin çocuk konusunu çok umursamadığını düşünerek kızmıştım ve hatta senin gibi artık istemiyorum demiştim. Bazen öfkeli oluyoruz bazen de kırgın . Sen nasıl mutlu olacaksan ve sana ne iyi gelecekse tabi ki öyle davran ama acele etme bence karar vermek için. Bizler de burdayız sıkıntını paylaşmak istersenBu arada dun gece canım cok sıkıldı agladım hatta (tabıkı o asla bunu gormedı )ve cocuk olayını bır surelıgıne rafa kaldırdım arkadaslar,eşim belkı nıyetı o olmadan belkı ıstemeden bıkac cumle kurdu bıkac hareketı oldu ve gercekten kırıldım yani(cocuk muhabbetıyle ılgılı),insanlardan beklentımı mınımıze tutmaya calısıyorum ama odunlukta çıgır açan bırı olunca o bıle yetmıyor.bunları kırıldıgım ıcın soylemıyorum kılımı kıpırdatmam artık,uygulamaları bıle sıldım.gelecek neler getırecek bakacagız belkıde herkes kendı yoluna gıder
Aman en iyisi kuzum uyu stres yapma herşey güzel olucak insallahAyyy inşallah canımcımm öyle bir rahatlık varki panikten ölmem gerekirken uyukluyorum
İyiyim kuzum dün ebe karından baktı acilde sadece ebe varmış göremiyorum hiç bişey dedi dedim 5+5 de keseyi gördük yok dedi ben göremedim sabah dr gelcek o ilgilenecek bekliyorumCanım çok geçmiş olsun iyi misin
Allah razı olsun kuzumDualarımızdasıniyi olacaksın stres yapma
İyiyim çok şükür canım.İğneler fitil devam yatıyorum şimdilik.Niqu Canım napıyorsun nasılsın merak ettim seni
İnşallah kuzum amiiinAman en iyisi kuzum uyu stres yapma herşey güzel olucak insallah
Keseyi görmedi Allah allah doktorda görmüştünüz dimi canım ay çok dikkat et kendine hastanedemısın şimdşİyiyim kuzum dün ebe karından baktı acilde sadece ebe varmış göremiyorum hiç bişey dedi dedim 5+5 de keseyi gördük yok dedi ben göremedim sabah dr gelcek o ilgilenecek bekliyorum
İnşAllah sağlıkla doğacak bebişinAyy çiçeğim amin inşallah bir an önce doğsa bir atlatsak bu süreçleri nasıl yıpratıcı çok zor anne olmak
Aminnn canım çok amin sagolasınCanım şifa diliyorum sana. İnşallah sorunsuzca çıkacaksın hastaneden.
5 gün kaldı dimiBen geldimmmmmm günaydın herkese
Evet kuzum geceden beri servise yatış verildiKeseyi görmedi Allah allah doktorda görmüştünüz dimi canım ay çok dikkat et kendine hastanedemısın şimdş
Anladım kuzum sağlıkla kucağına alicaksin kuzum inanıyorum allah yardımcın olsun çok zor bir sürectesinİyiyim çok şükür canım.İğneler fitil devam yatıyorum şimdilik.
Eşimde öyle diyorİnşAllah sağlıkla doğacak bebişindoğunca da bitmeyecek ki annelik delilik resmen ama yinede istiyoruz
Aman hastanede ol daha iyi evde olsan daha stres olcan canımEvet kuzum geceden beri servise yatış verildi
Korkma canım hastanedeysen rahat ol bak kanama dursun bebeğe bsy olmasın diye iğne vurmuşlar zaten bide progestan içiyormuşsun tamam işte. Sen sadece dinlen kafanı da düşünüp mesgul etme aynı şeyi ben yaşadım çok şükür şuan 14. Haftadayız. Ve benim doktorum bana dedi ki olan oldu artık düşünmek stres yapmak yok bol bol dinlen kendini iyi hissetmeye bak dedi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu arada kaç haftalık?Sağol kuzum amin inşallah çok yoğun değil ama rengi kırmızı pembe arası o korkutuyor biraz
Amin canım AminAnladım kuzum sağlıkla kucağına alicaksin kuzum inanıyorum allah yardımcın olsun çok zor bir sürectesin
6 gün kaldı canım evet erken dayanamıyorum ki5 gün kaldı dimiHala çok erken İnşAllah yakında net görürüz
Aynen canım sadece kürtajdan çok korkuyorum onun stresi var aklıma geldikçeAman hastanede ol daha iyi evde olsan daha stres olcan canım
Geçmiş olsun kaçırmışım ne olduAminnn canım çok amin sagolasınAnlık böyleyim tv izliyorum düşünmemek için
Bence artık test satışı yasaklanmalı6 gün kaldı canım evet erken dayanamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?