2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bu duygusal iniş çıkışlar ve anlaşmazlıklar çoğu eşlerde oluyor inanki özellikle bizim gibi süreç yaşayanlarda daha çok oluyor . Bir kaç ay önce ben de eşimin çocuk konusunu çok umursamadığını düşünerek kızmıştım ve hatta senin gibi artık istemiyorum demiştim. Bazen öfkeli oluyoruz bazen de kırgın . Sen nasıl mutlu olacaksan ve sana ne iyi gelecekse tabi ki öyle davran ama acele etme bence karar vermek için. Bizler de burdayız sıkıntını paylaşmak istersen

İyiyim kuzum dün ebe karından baktı acilde sadece ebe varmış göremiyorum hiç bişey dedi dedim 5+5 de keseyi gördük yok dedi ben göremedim sabah dr gelcek o ilgilenecek bekliyorum
Keseyi görmedi Allah allah doktorda görmüştünüz dimi canım ay çok dikkat et kendine hastanedemısın şimdş

Sağol kuzum amin inşallah çok yoğun değil ama rengi kırmızı pembe arası o korkutuyor biraz
Korkma canım hastanedeysen rahat ol bak kanama dursun bebeğe bsy olmasın diye iğne vurmuşlar zaten bide progestan içiyormuşsun tamam işte. Sen sadece dinlen kafanı da düşünüp mesgul etme aynı şeyi ben yaşadım çok şükür şuan 14. Haftadayız. Ve benim doktorum bana dedi ki olan oldu artık düşünmek stres yapmak yok bol bol dinlen kendini iyi hissetmeye bak dedi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu arada kaç haftalık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…