- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.081
Bence makine öyle ölçmüş kuzum. Doktor gelmedi mi yanına?Bide kızlar hiç ağrım yok . Dün betaya da bakılmış >5000 yazıyordu sizce bu 5000 küsürlerde mi yoksa makina o rakama kadar mı ölçüm yapıyor
Günün gelmediğimi canım yaptınmı testKızlaaar merhabaa nasılsınıız ? Ne çok konuşmussunuz gebe olan varsa tebrik ederimmbenimde bugün tatilde son günüm yarın dönüyorum test yapmak için sabırsızlanıyorum tahmin ettiğim gün yumurtlama olduysa yarın 11-12. Günüm takvime göre olduysa 8-9. Gün oluyor. Bakalım beni nasıl bir test bekliyor pek bi belirti falan hissetmiyorum arada eğilip kalkarken falan kasıklarıma ağrı giriyor kısa süreli ama başka hiç bişey yok normalde yumurtlama sonrasından adete kdar gögüslerimde ağrı olur bu sefer olmadı belkide bu ay yumurtlamadım bakalım göreceğiz bu ayda olmazsa pek üzülmem çünkü adetimde arayıp hsg için randevu alacağım ama umarım gerek kalmaz. Hepinizi öpüyorum
Dün test yaptım pozitif çıktı bugün sabah tekrarladım iki test yaptım biri silik gibi biri negatif kan vermek istemiyorum testler koyulaşmasana hep böyle sahte pozitif ömrümü yed. Tekli dün ikili bu sabah olanBende kist hep vardır, hiç devamlı pik görmedim bebeğim
Ya hukuken 5 bile yapamaz adi herif nasıl 10 istiyorEvet şu 1-2 gün iyice ölçüp tartacağız. Büyük ihtimalle de kabul edeceğiz. Ama 2 ay sonra gelip 15 istiyorum derse ne olacak. Ben nasıl güveneyim.
Maalesef çelik gibi sinire asla sahip olamadım. Duyduğumdan beri migren ağrısı çekiyorum. Para her şey değil ama her şey. Ben çocuğum için birikim yapıcam diyordum.
Yok daha gelmedi canım zaten yanımda testte yok anca yarınGünün gelmediğimi canım yaptınmı test
O zaman yarını bekliyorum heyecanlaYok daha gelmedi canım zaten yanımda testte yok anca yarın
Kuzum inşallah güzel haberlerle dön aramızaKuzum kanamam geldi dün akşam yatış verildi bekliyorum
Tatilim bitiyor üzgünüümO zaman yarını bekliyorum heyecanla
Ayyy ne güzel oh mıs gibi her güzel şeyin sonu var maalesef yaaaTatilim bitiyor üzgünüüm
MalesefAyyy ne güzel oh mıs gibi her güzel şeyin sonu var maalesef yaaa
Aaa ne işi canım hadi hayırlısıMalesefbide sanırım döner dönmez işe başlayacağım salı görüşmem var
Eşim de bu ay çok yapalım diyorHayır bu modu hiç beğenmedim olucak sadece zamanı var bu olumsuzluğu hemen atıyorsun üstünden silkelen ve kendine gel balımmmm
Tabi haklı adam aaaaa ne kadar çok o kadar iyiEşim de bu ay çok yapalım diyor
Aaa öyle mi tamam canım mücadeleye devamBen iki kez tüp bebek yaptırdım hiçbir sorunumuz olmadığı halde çocuk olmuyordu . Tüp bebek denemeleri negatif sonuçlandı ancak sonra doğal yolla hamile kaldım ancak onu da kaybettim . Nasipten öteye gidemeyiz ama mücadeleye devam
Hahaa kız alınma seni tenzih ediyoruz
Aynen öyle valla canları istemiyor henüz demekki 18 Ağustos canımHayırlısı bebeğim, nasibin farklı bir ayda saklı demek. Umudunu bozma. Meleğin sana gelecek, bizim sıpaların canı ne zaman isterse o zaman geliyolar
Güncel yeni Bat'a ne yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?