- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.021
Kızlar idrar testine damlatılan idrar miktarı test sonucunu değiştirirmi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bebeğim bence de olsa çıkardı. Sen aşırı stres yapıyorsun, yazdıklarından bunu hissedebiliyorum. Bence biraz uzaklaş bir kaç gün falan kafan dağılsın. Burada durdukça bazı hanımlar akıllarından atamadıkları için bir türlü rahatlayamıyorlar.Valla lazım ya artık olmadına emınım olsa çıkardı geç döllenme bugün gecikmenin 4 günü testte yok bişey![]()
Anladım canım hayırlısı olsun morelini bozma sen hastaneye gittin mi 2 kere kimyasal gecirmen pek olasılık değil belki kanında pıhtı vardır kuzumTamam bebeğim ufak ufak gelmeye başladı
Sağol canımbende iki kere geçirdim onlarda tam düşmeden başlamıştı ondan sordum bugün gelmeye başladı
![]()
Ay adetin mi geldi. Çok şükürTamam bebeğim ufak ufak gelmeye başladı
Sağol canımbende iki kere geçirdim onlarda tam düşmeden başlamıştı ondan sordum bugün gelmeye başladı
![]()
İnşallah güzelim aminnnEğer bebişse oda yapıyor benim midem çok ağrıyordu hamile olduğumu öğrendiğim günde çok alakasız Bi şekilde bacağım uyuşmuş ve bütün gün ağrımıştı.
Bekleyelim bakalım hepiniz duamdasınız. Bu ay ve önümüzdeki ay herkesten güzek haberi alıcaz inşallah![]()
Kuzum her testin kutusunda o teste özgü kaç damla damlatılması gerektiği yazıyor. Bazı testlerde 2 diyor bazısında 3-4. Kutusunda ne diyorsa tam onu uygulamak lazım. Fazla idrar damlatınca test bozuluyor çünkü.Kızlar idrar testine damlatılan idrar miktarı test sonucunu değiştirirmi ki
3. Kimyasal bu canım kan pıhtılaşması testi 2. Kimyasalda verdim puhtilasma çıktı genetik test depremden dolayı cikmadj bu defa doktor progesterom testi istedi bide genetik testi vericezAnladım canım hayırlısı olsun morelini bozma sen hastaneye gittin mi 2 kere kimyasal gecirmen pek olasılık değil belki kanında pıhtı vardır kuzum
Evet bebeğim geldii aynen bende şükür dedim bir an önce başlayayım diyordumAy adetin mi geldi. Çok şükürartık önüne daha hızlı bakabilirsin demektir bu
Güncel Bat'a ne yazalım?
Kızmadım kiTamam ya. Ne kazıyın parnak kadar çocuğaaa![]()
Çok şükür bebeğimKıyamam sana ben. O kadar doğru ki her cümlen. Maalesef tüm kadınların ortak ve kanayan yarası. Ama günün sonunda bir bakmışsın uçuyor gidiyor hepsi ve evliliği ayakta tutabilmişsiniz.![]()
Kuzum kanında pıhtılaşma varsa sen hamile kaldığın an sana iğne yapmalılar doktor sana öyle birşey demedi mi3. Kimyasal bu canım kan pıhtılaşması testi 2. Kimyasalda verdim puhtilasma çıktı genetik test depremden dolayı cikmadj bu defa doktor progesterom testi istedi bide genetik testi vericez
Aaa yok sizden uzaklaşmam tamam attım kafamdan gönderme beni biyereeeEvet bebeğim bence de olsa çıkardı. Sen aşırı stres yapıyorsun, yazdıklarından bunu hissedebiliyorum. Bence biraz uzaklaş bir kaç gün falan kafan dağılsın. Burada durdukça bazı hanımlar akıllarından atamadıkları için bir türlü rahatlayamıyorlar.
HıhhhhKızmadım ki
Sağol kuzum amin inşallah çok yoğun değil ama rengi kırmızı pembe arası o korkutuyor birazGünaydın canım. Allahım yardım etsin. Böyle şeylerde sakın stres yapma stres ve üzüntü daha da kötü yapıyor insanı rahat ol. Herşey düzelicek Allah'ın izniyle kanaman da biticek korkma sakın. Dualarım seninle![]()
Kuzum valahi kafanı çok yoruyorsun senin böyle olman senin için iyi değil seni düşünüyorum bebeğim ya hemde belisim içinde çok erken öğrense allah korusun regl günü kanaması olabilir bazen akışına bırakmak iyi kuzumHıhhhh![]()
HaklısınKuzum valahi kafanı çok yoruyorsun senin böyle olman senin için iyi değil seni düşünüyorum bebeğim ya hemde belisim içinde çok erken öğrense allah korusun regl günü kanaması olabilir bazen akışına bırakmak iyi kuzum
Ayy çiçeğim amin inşallah bir an önce doğsa bir atlatsak bu süreçleri nasıl yıpratıcı çok zor anne olmakİnşAllah geçecek bu süreç canım sen hiç yorma kendini bebeğin sana sıkı sıkı tutunacakBak kaç arkadaşımız yaşadı benzer şeyler şimdi evlerinde bebiş büyütüyorlar sende sağlıkla çıkacaksın İnşAllah
![]()
Ayyy inşallah canımcımm öyle bir rahatlık varki panikten ölmem gerekirken uyukluyorumCokkk geçmiş olsun kuzum dualarımız seninle cokkk dikkat et allah yardımcın olsun bu süreçte lütfen stresten üzüntüden uzak dur inşallah hiçbirşey olmiycak![]()