- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.001
Canım çok geçmiş olsun iyi misinKızlar günaydın dün akşam 10 gibi kanamam oldu acile geldik yatış verdiler hastanedeyim ..kan uyuşmazlığı iğnesi ve bitane iğne verdiler ağızdan progestran alıyorum bide hala hafif kanama devam ediyor dualarınıza talibim
Yanlış gösterip göstermediğini başka test yaparak anlarsınKıxlar bu test yanlış mı gösteriyor yorumlarda öyle gördüm
Eki Görüntüle 3276208
Çok doğru canım. Hayatında onunla olmayı tercih eden tek insanız. Çocuğu olunca o bile kendisi tercih etmemiş olacak. Ama bunun farkında değiller seninki anlamış çok şükürkiBen bir gün eşime dedim. "Seni annen ve baban çocuğu oldukları için seviyolar, kardeşin de bir akrabası olarak seviyor. Seni bugüne kadar olduğun gibi kabul edip seven tek insan benim, bunu asla unutma" dedim. O günden sonra bakış açısı biraz değişti.
Eğer bebişse oda yapıyor benim midem çok ağrıyordu hamile olduğumu öğrendiğim günde çok alakasız Bi şekilde bacağım uyuşmuş ve bütün gün ağrımıştı.Aaaa evet kuzum hatta biri sarı yoğun diğerinde idrar yok nerdeyse. Çok teşekkür ederim böyle adet sancısı gibi bişey vurup gidiypr belimin ağrısıyla emin olamıyorum 1 2 gün daha bekleyeceğim
Benim de gönlümden Boğa bucu geçiyordu ama en baştan tabi burç hiç önemli değil. Allah sıhat versin.Adet olursamda üzülmem çocuk koç burcu olmamış oluyor
Şöyle demelisin. Koç burcunda tek anlaştığım kişi evladımAyyy koç istemedim istemedim koç olacak sanırımtek Anlaşamadığım burç
Canım şifa diliyorum sana. İnşallah sorunsuzca çıkacaksın hastaneden.Kızlar günaydın dün akşam 10 gibi kanamam oldu acile geldik yatış verdiler hastanedeyim ..kan uyuşmazlığı iğnesi ve bitane iğne verdiler ağızdan progestran alıyorum bide hala hafif kanama devam ediyor dualarınıza talibim
İÇ iç sakinleştirir belki seniBen bitki çayı içeyim mi papatya
Valla lazım ya artık olmadına emınım olsa çıkardı geç döllenme bugün gecikmenin 4 günü testte yok bişeyİÇ iç sakinleştirir belki senibaşka etkisi olmaz çünkü.
Pozitif enerjine kurbanŞöyle demelisin. Koç burcunda tek anlaştığım kişi evladımAyrıca yükselen de önemliymiş sanırım.
Öyle yapıcam bebeğim daha test yapmayı düşünmüyorumL A L gününu bekle kuzum bazen erken öğrenmek iyi değil kimyasal gebeliğe dönüşebiliyor biraz bekle varsa gününde daha koyu olur Zumruduanka96 Canım sende bitki çay falan düşünmeyi bırakır mısın sana diyorum stresten uzak dur ki regl olasın hamile olsan 2 3 güne belli olucak ama sen stres yaptıkça düşündükçe daha çok uzuycak kendin halime bırakıcam dedim hayla kafana takıyorsun hastaneye de gitmiyorsun bi ara ver şu düşünmeyi bi sonlandır yüzde yüz bak regl olucaksin hamile degilsen ztn az kafadan at ama
Tamam ya. Ne kazıyın parnak kadar çocuğaaaL A L gününu bekle kuzum bazen erken öğrenmek iyi değil kimyasal gebeliğe dönüşebiliyor biraz bekle varsa gününde daha koyu olur Zumruduanka96 Canım sende bitki çay falan düşünmeyi bırakır mısın sana diyorum stresten uzak dur ki regl olasın hamile olsan 2 3 güne belli olucak ama sen stres yaptıkça düşündükçe daha çok uzuycak kendin halime bırakıcam dedim hayla kafana takıyorsun hastaneye de gitmiyorsun bi ara ver şu düşünmeyi bi sonlandır yüzde yüz bak regl olucaksin hamile degilsen ztn az kafadan at ama
Kıyamam sana ben. O kadar doğru ki her cümlen. Maalesef tüm kadınların ortak ve kanayan yarası. Ama günün sonunda bir bakmışsın uçuyor gidiyor hepsi ve evliliği ayakta tutabilmişsiniz.Çok doğru canım. Hayatında onunla olmayı tercih eden tek insanız. Çocuğu olunca o bile kendisi tercih etmemiş olacak. Ama bunun farkında değiller seninki anlamış çok şükürki
Bende çok sorun yaşadım canım özellikle bebeğimi kaybettikten sonra.toparlanma sürecinde eşim genel olarak yanımdaydı sağolsun ama belli bir yerden sonra onun için hayat normale döndü benim için dönmedi.Hep acı çekmemden yavaş yavaş rahatsız olmaya başladı. Elimde değildi bu sonuçta ama o hep istesem iyi olabileceğimi söyledi. Hatta tekrar çocuk denemelerini sırf ben istediğim için zorla yapıyormuşuz. Bunu duyduktan sonra tamam istemiyorum çocuk dedim boşanmayı düşündüm. Bir gün oturup konuştuk bazen ağladım bazen diklendim. Benim gebelik sürecinde neler yaşadığımı sonra ne travmalar yaşadığımı ne hissettiğimi anlattım. Bundan sonrada hayatıma onsuzda devam edebileceğimi söyledim. Sen de kendi hayatına bakabilirsin mecbur değilsin, beni iyileştirmek zorunda değilsin dedim. O zaman ciddiyetimi anlayınca benim de çocuğum bende acı çeliyorum iş yerinde aklım hep sende acaba ağlıyor mu diye düşünüyorum. Ben senin hep mutlu olmanı istiyorum fln dedi. Sonra ben çocuk düşünmeyelim dedim kabul etmedi. O günden sonra da zaten onun yanında hep daha iyi olmaya çalıştım ve gerçekten iyi olmayı başardım çok şükür. Sonrasında da kaç kez ufak tartışmalarımızı oldu ama gördük ki hepsini atlatabiliyoruz. Tüm çiftler arasında oluyor bunlar demek ki. Yalnız değiliz ve atlatılmayacak durum değil. Yuvayı kurmak zor yıkmak çok kolay. İyi düşünüp sakin karar vermek en önemlisikarşıdaki insan narsist değilse ve laftan anlıyorsa çabalamaya değer
Tamam bebeğim ufak ufak gelmeye başladıCnm normal
Kımınınki 20lerdeyken kanama başlıyor
Kimisi 5in altına düşünce
Bnım 10'du en sonki kımyasalda 2 güne adet oldum
Sağol canımBazılarında değer tam düştükten sorna da kanama başlayabiliyor kuzum yükselmesin yeterli
DualarımızdasınKızlar günaydın dün akşam 10 gibi kanamam oldu acile geldik yatış verdiler hastanedeyim ..kan uyuşmazlığı iğnesi ve bitane iğne verdiler ağızdan progestran alıyorum bide hala hafif kanama devam ediyor dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?