• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kuzum kanamam geldi dün akşam yatış verildi bekliyorum 🤲🏻
Çok geçmiş olsun kaç haftalıktı kese filan görmüş müydün Allah sana bağışlasın miniğini inşallah 😥 çok üzüldüm canım ya yeni kimyasal yaşadım bende dış gebelikten şüphelendiler yatırdılar 1 gün beni de aklıma geldi Allah yardımcın olsun 🙏

Çok geçmiş olsun kaç haftalıktı kese filan görmüş müydün Allah sana bağışlasın miniğini inşallah 😥 çok üzüldüm canım ya yeni kimyasal yaşadım bende dış gebelikten şüphelendiler yatırdılar 1 gün beni de aklıma geldi Allah yardımcın olsun 🙏
7+4 bugün canım keseyi 5+5 de görmüştüm vajinal gece ebe karından göremedi . Cihazdan mı bebek mi gitti bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ kanamadan çok olmadı öyle gitse görürdüm kesin pıhtı falanda olmadı . 3 senedir 3 kimyasal geçirdim bende bu 4. Gebelik ilk kez keseyi görmüştüm 🥹

Bide kızlar hiç ağrım yok . Dün betaya da bakılmış >5000 yazıyordu sizce bu 5000 küsürlerde mi yoksa makina o rakama kadar mı ölçüm yapıyor

7+4 bugün canım keseyi 5+5 de görmüştüm vajinal gece ebe karından göremedi . Cihazdan mı bebek mi gitti bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ kanamadan çok olmadı öyle gitse görürdüm kesin pıhtı falanda olmadı . 3 senedir 3 kimyasal geçirdim bende bu 4. Gebelik ilk kez keseyi görmüştüm 🥹
Rabbim yanında olsun inşallah korkma içini ferah tut hiç bişey olmıcak Allahımın izni ile bebeğin seninle sıkı sıkı annesine tutunmuştur bile o çoktan can veren rabbim sen minnakımızı annesine bağışla buradaki teyzelerine bağışla inşallah 🥰🙏

Kuzum kanında pıhtılaşma varsa sen hamile kaldığın an sana iğne yapmalılar doktor sana öyle birşey demedi mi
Bebeğim ben hamilelik öncesi kan sulandırıcı ilaç kullanıyordum coraspin doktorum dedi ona devam et yükselişe göre iğneye başlayalım ilaç iğneden etkili gibi bir şey dedi

Rabbim yanında olsun inşallah korkma içini ferah tut hiç bişey olmıcak Allahımın izni ile bebeğin seninle sıkı sıkı annesine tutunmuştur bile o çoktan can veren rabbim sen minnakımızı annesine bağışla buradaki teyzelerine bağışla inşallah 🥰🙏
Yaaa çok teşekkür ederim canım benim rabbim sizede en kısa sürede en güzel haberle buraya gelmeyi nasip etsin .. bebişlerimizi kuzen gibi burda beraber büyütelim inşallah ♥️🥲

Back
X