2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Valla lazım ya artık olmadına emınım olsa çıkardı geç döllenme bugün gecikmenin 4 günü testte yok bişey
Evet bebeğim bence de olsa çıkardı. Sen aşırı stres yapıyorsun, yazdıklarından bunu hissedebiliyorum. Bence biraz uzaklaş bir kaç gün falan kafan dağılsın. Burada durdukça bazı hanımlar akıllarından atamadıkları için bir türlü rahatlayamıyorlar.

Tamam bebeğim ufak ufak gelmeye başladı

Sağol canım bende iki kere geçirdim onlarda tam düşmeden başlamıştı ondan sordum bugün gelmeye başladı
Anladım canım hayırlısı olsun morelini bozma sen hastaneye gittin mi 2 kere kimyasal gecirmen pek olasılık değil belki kanında pıhtı vardır kuzum

Tamam bebeğim ufak ufak gelmeye başladı

Sağol canım bende iki kere geçirdim onlarda tam düşmeden başlamıştı ondan sordum bugün gelmeye başladı
Ay adetin mi geldi. Çok şükür artık önüne daha hızlı bakabilirsin demektir bu

Güncel Bat'a ne yazalım?

İnşallah güzelim aminnn

Kızlar idrar testine damlatılan idrar miktarı test sonucunu değiştirirmi ki
Kuzum her testin kutusunda o teste özgü kaç damla damlatılması gerektiği yazıyor. Bazı testlerde 2 diyor bazısında 3-4. Kutusunda ne diyorsa tam onu uygulamak lazım. Fazla idrar damlatınca test bozuluyor çünkü.

Anladım canım hayırlısı olsun morelini bozma sen hastaneye gittin mi 2 kere kimyasal gecirmen pek olasılık değil belki kanında pıhtı vardır kuzum
3. Kimyasal bu canım kan pıhtılaşması testi 2. Kimyasalda verdim puhtilasma çıktı genetik test depremden dolayı cikmadj bu defa doktor progesterom testi istedi bide genetik testi vericez

Ay adetin mi geldi. Çok şükür artık önüne daha hızlı bakabilirsin demektir bu

Güncel Bat'a ne yazalım?
Evet bebeğim geldii aynen bende şükür dedim bir an önce başlayayım diyordum 23 temmuz sat 23 Ağustos yaz canım yumurtlama geciktigi için artık değişebilir bu tahmini

3. Kimyasal bu canım kan pıhtılaşması testi 2. Kimyasalda verdim puhtilasma çıktı genetik test depremden dolayı cikmadj bu defa doktor progesterom testi istedi bide genetik testi vericez
Kuzum kanında pıhtılaşma varsa sen hamile kaldığın an sana iğne yapmalılar doktor sana öyle birşey demedi mi

Aaa yok sizden uzaklaşmam tamam attım kafamdan gönderme beni biyereee

Sağol kuzum amin inşallah çok yoğun değil ama rengi kırmızı pembe arası o korkutuyor biraz

Haklısın

Ayy çiçeğim amin inşallah bir an önce doğsa bir atlatsak bu süreçleri nasıl yıpratıcı çok zor anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…