- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.041
İnşallah ağustosa bomba gibi olucamHım bunu görmemiştim bn cnm
Bu test bozuk sanırım çizgi bi değşik çıkmış zten
Hayrlısı olsun bakalım bekle bı kaç gün cnm
Yoksada önümüzdeki aya inş
Bendim o bendim hahahahaEvet evet tam olarak böyle oluyor. Tek gecelik ilişkiden doğan çocuk yıllar sonra babasını bulur falan. Ama örenkleri de var yani yok değil küçük Emrahın oğlu, Hakan Ural bu gecelerin mahsülüymüş
Ama biz burdan bir arkadaşın dediği gibi -Özgeydi galiba -havada yakalamaya çalıştığımızdan olmayan belirtiler bulup kendimizi inandırıyoruz varlığına.
Sonuç:tek çizgi
Teşekkür ederim canmAy çok zarifff
Aferim kuzum üzülme ben biliyorumki ağustos ayi hepimize iyi gelicek en çokta snaaaYok üzülmüyorum ya
cok zarifsin gelinliğinde sade ve cok hoş rabbim gönlüne göre versinAy bi tanecik buldum onuda ekleyemedm galiba
dünkü test hatalıydı demek canım üzme kendini hayırlısı olsun en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın ınanıyorumŞuan yaptığım test Buda
Amin canm Allah hepimizn gonlundekinin en hayırlısını versincok zarifsin gelinliğinde sade ve cok hoş rabbim gönlüne göre versin
Kuzum kullan mutlaka ilaç çok önemliymişAa benim 6kız hiçte üstüne düşmedim ya ben. Adet öncesi sivilcemde çıktı ağustos ayına geçiyorum yavaş yavaş
Evet canım ağustosta bomba olucamHem sen kendin demedin mi korunduk diye eeee ozmn diğer ay kesinlikle olucaktir kuzumbak sana diyorum eminim ki şöyle güzelce kendini toparla silkelen stresten uzak şöyle güzel bir tatil yap sorna bize güzel haberlerle gel bak stresten üzüntüden uzak ol gerisi gelicektir Zumruduanka96
Amin inşallah canım dünkü 2 test hatalıymış kısmetcok zarifsin gelinliğinde sade ve cok hoş rabbim gönlüne göre versin
Yok yokkk ağustos benim ayımTikabasa dediği gibi bu test bozuk canım çizgisi bile kalın diğil ama moral bozmak yok
ayy bır beyaz kuğuuuAy bi tanecik buldum onuda ekleyemedm galiba
Çok teşekkür ederim canımayy bır beyaz kuğuuu
Canım adetim sökülsün die ne yapmam gerekirTikabasa dediği gibi bu test bozuk canım çizgisi bile kalın diğil ama moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?