- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adetim sökülsün die ne yapmam gerekir
Ben göremediiiiimmmmŞimdide siz görün rüyanızda kalpleri![]()
Hee tamam sakinim gördümAy bi tanecik buldum onuda ekleyemedm galiba![]()
Dünkü testler neden öyle çıktı acaba çok şaşkınım bebeğimŞuan yaptığım test Buda
Hiç anlamadım ki bende canım ya halende gelmedi kırmızıDünkü testler neden öyle çıktı acaba çok şaşkınım bebeğim
Sabaha kadar gelmezse testi tekrarlar mısın canımHiç anlamadım ki bende canım ya halende gelmedi kırmızı
Tamam canım sabah yaparım gelmezseSabaha kadar gelmezse testi tekrarlar mısın canım
Birşey yapma canım gelir gebelik yoksa ben bekliyorum valaAma benim adet olmam lazım ne yapmalıyım![]()
Maydanozu bile yiyip içebilirsiniz diyorlar . Yeterki ölçüyü kaçırmayalım. Ben de hala bir kupa içiyorum gün aşırı.Su bardağı boyutunda kupa bardağımla bir tane içiyordum kuzum korktum zararı var mıdır diye bu beni rahatlattı![]()
Cook teşekkür ederim canım bende çok beğenerek almıştım gelinliğimiHee tamam sakinim gördümbayıldım vallahi sana kuğu gibi olmuşun
![]()
Bende beklıyorum ama yokBirşey yapma canım gelir gebelik yoksa ben bekliyorum vala
Bende beklıyorum ama yok![]()
Bu gidişle benimki yarın gelirBende beklıyorum ama yok![]()
Bende beklemedeyim çok akıntım varBu gidişle benimki yarın gelir![]()
Gelicek ozmn kız vala napalim sabaha kaldı ozmn reglimizBende beklemedeyim çok akıntım var![]()
Ay aynı gün gelsinGelicek ozmn kız vala napalim sabaha kaldı ozmn reglimiz![]()
Yumurtlamanın 6 günü hislerimin tercümanısın canımYumurtlamanın 5. Gününden bildiriyorum. Sık sık idrara çıkıyorum. Göğüslerimin ağrısı geçmedi. Başımda garip bir ağırlık,ağrı var. Ve Bugun tüm gün uykudan gözümü açamıyorum (dün gece güzel uyudum) . İş yerinde kafam masaya vurmuş mesainin dolmasını bekliyorum
Bunlar normal mi yoksa hasta mı oluyorum?![]()
Ahaha aynn yaaaAy aynı gün gelsin![]()