-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.061
Maşallah ne kadar pozitifsinHiçççç üzülmek yok. Bir şekilde alacaksın bebiş haberini, hissediyorum. Hemen modunu yükselt ve spor yap, gez toz, şu önümüzdeki günlerin olabildiğince tadını çıkart. Değerlendirme zamanı geldiğin de eminim bebişin de sana gelecek.
Sağ kasığımda batma var. Kabızlığım başladı çok garip şekikde normalde adete yakın ishal olurdum ama ishal olmadım.. üşümem başladı bu yaz sıcağında utanmasam uzun kollu giyeceğim. Bu akşam tatile gidiyorum. Üç kişi döneriz inşaAllah.. dualarınızı eksik etmeyin canım bal ailem.Güzel kızlarım sizin Bat 3 Temmuz daha 6 gün var ama var mı bişilerbelirtiler, test yapan vs.
@sev9 @zuzu3838gunaygul @bliiss melegim can @difembahyaa
Yok yok adetin 1. gününden itibaren 11 deyim daha, ovulasyon testlerine dün basladimPik olmasının 11.günü mü canım? Gün hesabını yanlış yapıyoruz genelde o yüzden de erken başlıyoruz testlere
Hadi gelde şimdi hangisine inanMerhaba kızlar , bugün ovülasyon testi yaptım iki farklı markayla ve sonuçları ekliyorum, farklı çıktılar
Ayyy 3 güncükmü adetin sürüyooo yaaa ne güzellll21 haziranda adet oldum, 3 gün sürüyor ..
Evet hep öyle sürüyor neysekiAyyy 3 güncükmü adetin sürüyooo yaaa ne güzellll
Birisi innovita, diğeri labuteckHadi gelde şimdi hangisine inan
Hadi bakalım inşallah canım uğur getirsin bu topik o zamanAy daha yeni regl olmuşsun bebişim nasıl umudun yok
Umut herrrr zaman vardır. Öncelikle tüm olumsuz, negatif düşünceleri dışarıda bırakıyoruz ve topiğe öyle giriş yapıyoruzbu topikte gebe kalmayan olmayacak
Ay vallaha benim bır çile 7 günEvet hep öyle sürüyor neyseki
Ikisinde de henuz pik olmamis canım. Innovita biraz daha renkleri baskın. Pik oldugunda dolu dolu oluyor anliyorsun hemen. Ama digeri de belli ediyor yine. Bence birbirleriyle uyumsuz cikmamislar. Test yapmaya devam et. Az kalmis sanki pikeMerhaba kızlar , bugün ovülasyon testi yaptım iki farklı markayla ve sonuçları ekliyorum, farklı çıktılar
Evet canım bende görüyorum gölge.Bunu yeni yaptım kızlar sanki gölge görüyorum ama bilmiyorum ya olsa sabah erken gebelik testinde çıkmazmıydı. Bat a 5 gün var
Çok yoruldum artık ya stres yapıyorum sürekli 13 ay oldu artıkEvet canım bende görüyorum gölge.
Bende gördüm sankiiiBunu yeni yaptım kızlar sanki gölge görüyorum ama bilmiyorum ya olsa sabah erken gebelik testinde çıkmazmıydı. Bat a 5 gün var
Ama sanki elimde teste bakıncada göremiyorum. Ay ne bileyim ya yıldımBende gördüm sankiii
Ama bozma moralini valla bak bende 1 senedir uğraştım ve artık tamam olmıcak dedim olursa olur olmazsa olmaz dedim o ay hiç birşey kullanmadım ve kimyasal da olsa bir gebelik geçirdim umudunu hiç yitirme ama bak Allahım kimyasalda olsa bana o mutluluğu bır kez yaşattı sende yaşıcaksın ben inanıyorumÇok yoruldum artık ya stres yapıyorum sürekli 13 ay oldu artık
Stres en büyük düşmanımız canım hiç düşünmesek eminim olacak ama elde degil. Bende düşügü saymazsak 14 aydır burdayım seni anlayabiliyorum canım olacak buna inanÇok yoruldum artık ya stres yapıyorum sürekli 13 ay oldu artık
Evet stres yapmamak elimde değil ama temmuz ayında rahim filmi çektiricem ovülasyon falan yapmayacağım salmayı deneyeceğim bakalım. Allah hepimize hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallahStres en büyük düşmanımız canım hiç düşünmesek eminim olacak ama elde degil. Bende düşügü saymazsak 14 aydır burdayım seni anlayabiliyorum canım olacak buna inan