- 8 Haziran 2023
- 800
- 1.070
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.021
Sorunca bize de yazarsin bakalım ne diyecek doktorun, onun bakış açısına da bağlı tabi, bazı doktorlar tedbir amaçlı veriyor direkt.Bende bu ilaçlara biraz uzağım ama doktora sormayı düşünüyorum bu sonraki gidişimde
Benide ekler misiniz iki yıldır istiyoruz oluşmuyor bat 28 HaziranHayırlı olsun bebişim. Buranın eskilerinden biri olarak dedim hadi ben açayım. Temmuz ya da Ağustos benim de olacak nasipse artık denemeler. İki başlığı birleştirdim. Hatta 2 aylık başlıklar daha kullanışlı geldi. Umarım hiç biriniz gelmezsiniz.
En kötü herkes Haziran ayında gebe kalsın da bu topikte bir ben kalayım
Evet canım öyle agızdan alındıgı zaman çok baş dönmesi yapıyor.Fitil şeklinde kullanıldığında hem etkisi daha çok oluyormuş hem de yan etkileri çok az hissediliyor
@gunes050 @reyhani500Boldi selam hanımlar özellikle sizi yazdım çünkü hepimizin beklediği regl tarihi aynı gün :) geçen hafta benim takvimde yumurtlama haftası gösteriyordu zaten akıntıdan da belli oluyor çok. Sadece 3 kez deneyenildik eşim ankaraya gitti ve yumurtlama haftası bitti benim :) akıntı da direk kesildi. şimdi beklemedeyim belirti arıyorum hep keşke kaşığım ağrısa keşke midem bulansa keşke akıntı gelse falan diye :) içimden söyleyip duruyorum
Sizler n’aptınız burdan haber verelim birbirimize belirtisi başlayan olursa :)
İnşAllah nasip olmuşturEskiden 1 olarak da kullanmıştım aslında ama iki olarak da kullanılabiliyor, bu ay olmasını çok istiyorum onun için 2 kullandıminşallah senin de bu ay olmuştur ama evet önümüzdeki ay açısından düşününce inofolice devam etmek mantıklı olabilir
Bende bu testi kullandım bu ay senin üstteki testin gibiydi koyuluğu kan verdim 53 cıktıÇatlamanın 13.günü en üstteki test 14.günü alttaki testim ikisi de farklı marka en altta çok silik görüyorum ama bugün regli ağrılarım var bu testler neden benden sürekli çizgi çıkartıyor aklım almıyor artık
İnşallah bu topik uğurlu gelecek sana da canım. Sonbahara gebe gireceksinBenide ekler misiniz iki yıldır istiyoruz oluşmuyor bat 28 Haziran
Erken öğrenmek gerçekten stresli olabilir. Ben yarın kaset test yapıcam zaten bayram olduğu için anca bayram dönüşü kan veririm, tabi çift çizgi görürsem :)Bende yarın test yapıcam bakalım artması gerektiği gibi artıyo mu hcg, ya Bi de erken öğrenmek de çok stresliymiş ben çok telaş yaptım bu sefer Allah korusun korkmaya da başladım
GünaydınGüzel kızlarım sizin Bat 3 Temmuz daha 6 gün var ama var mı bişilerbelirtiler, test yapan vs.
sev9 zuzu3838 gunaygul bliiss melegim can difembahyaa
Evet canım değiştirdim. Bel ağrısından uyuyamıyorum bu saatte uyandım normalde erken kalkmam
Bir yerlerin ağrıdığında seviniyoruzEvet canım değiştirdim. Bel ağrısından uyuyamıyorum bu saatte uyandım normalde erken kalkmameşim evden çıksın yapıcam bi test bugün 10. Günüm
Malesef şuan bişey yok gibiBir yerlerin ağrıdığında seviniyoruzbekliyorum testi merakla
Adetim gelir bugün ağrım var çünkü olduğunu düşünmüyorum , tebrik ederim sizi Allah kucağına almayı nasip etsinBende bu testi kullandım bu ay senin üstteki testin gibiydi koyuluğu kan verdim 53 cıktı
Yok kuzum beni bu ay doktorum dinlenmeye aldı adetimi düzene koymak için ilaç verdi o bitince adet olacam. Ama süpriz okursa bilemem adet olmazsam bayramdan sonra yaparım test canımGüzel kızlarım sizin Bat 3 Temmuz daha 6 gün var ama var mı bişilerbelirtiler, test yapan vs.
sev9 zuzu3838 gunaygul bliiss melegim can difembahyaa
Doğru diyorsun hahah basen hayat şartları da çok etkili oluyor :)Şimdiden dinlemeyin kendinizi, sağlıkla tutunup sürpriz yapsın inşallah bizde 2 kere değerlendirebildik o yüzden çok umutlu değilim bu ay, ikimizde turizmciyiz ben vardiyaliyim bı de malum bayram geliyo yüzünü görünce seviniyorum o kadar görüşemiyoruz bu ay maalesef
Evrim balıkçı hamile kalma meditasyonu YouTube da yaz çıkıyor canım onu yapSelam kızlarım ben geldim. Öğlen köye gidiyoruz telaştan giremedim. Güzel gebelik haberleri alacağımız ay olsun inşallah. B Buffalosos canım senin yumurtlama dönemi için bi videon vardı onu atarmısın onu yapıp rahatlamak istiyorum bu ay