- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.081
İnşallah canım bende önümüzdeki ay rahim filmi çektirip salıcam ovülasyon falan yapmayacağım hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahAma bozma moralini valla bak bende 1 senedir uğraştım ve artık tamam olmıcak dedim olursa olur olmazsa olmaz dedim o ay hiç birşey kullanmadım ve kimyasal da olsa bir gebelik geçirdim umudunu hiç yitirme ama bak Allahım kimyasalda olsa bana o mutluluğu bır kez yaşattı sende yaşıcaksın ben inanıyorum
Teşekkür ederim canım doğru diyorsun innovita daha canlıIkisinde de henuz pik olmamis canım. Innovita biraz daha renkleri baskın. Pik oldugunda dolu dolu oluyor anliyorsun hemen. Ama digeri de belli ediyor yine. Bence birbirleriyle uyumsuz cikmamislar. Test yapmaya devam et. Az kalmis sanki pike
Erken gebelik testinin markasi neydi canım? Daha bata epey varmış cok yeni olusuyor olabilir bence. Sabahtab aksama bile degismistir belki. Yarin ya da sonraki sabah tekrarla. Varsa net bir şekilde cikar. Insallah vardırBunu yeni yaptım kızlar sanki gölge görüyorum ama bilmiyorum ya olsa sabah erken gebelik testinde çıkmazmıydı. Bat a 5 gün var
Ben hep vaktinde oldum canım kimyasallarimdan sonra. Hatta birinde 3 gun geciktiKızlar kimyasaldan sonra yakın bir zamanda bir daha mı adet olunuyor? Doktorum öyle dedi de ben normal adet gibi üstünden 4 hafta geçer diye düşünmüştüm
Yani kimyasalın başlama tarihinden itibaren 4 hafta sonra tekrar adet oldun değil mi? Ben de öyle olur sandım da doktor öyle diyince bi sorayım dedimBen hep vaktinde oldum canım kimyasallarimdan sonra. Hatta birinde 3 gun gecikti
Elimdeki testlerle gebelik elde edemezsen dediğin markadan alayım deneyeyim teşekkür ederimBence yumurtlama gibi değerlendir ama test yapmaya devam et. Bir de bi daha alırsan innovita al bence daha net gösteriyor.
Böyle kaset testlerden birine birinin yumurtlama olduğunu söylediğini görmüştüm emin şekilde. T çizgisiyle eşit bile değildi. Belki de gerçekten test hassasiyeti farkındandır.
Erken gebelik prodoctor du canım pek güvenilir değilErken gebelik testinin markasi neydi canım? Daha bata epey varmış cok yeni olusuyor olabilir bence. Sabahtab aksama bile degismistir belki. Yarin ya da sonraki sabah tekrarla. Varsa net bir şekilde cikar. Insallah vardır
Aslında farklı değil. İnnovita aşırı hassas olduğu için pik olduğunda da aşırı koyu gösteriyor. Diğer arkadaşlardan hep öyle gördüm. Diğer ovulasyon testlerinde ise genelde renkler aynı oluyor ya da bir tık daha koyu.Merhaba kızlar , bugün ovülasyon testi yaptım iki farklı markayla ve sonuçları ekliyorum, farklı çıktılar
Ay evet gördüm ben de. Senin Bat ına daha var beybim ya sen accık daha sabır et.Bunu yeni yaptım kızlar sanki gölge görüyorum ama bilmiyorum ya olsa sabah erken gebelik testinde çıkmazmıydı. Bat a 5 gün var
Olacakkkk, merak etme. Zamanı durduramıyoruz, bir şekilde biz ne yaparsak yapalım aylar, yıllar akıp geçiyor. Sen elinden geleni yapıyorsun, önemli olan bu. Artık gerisi Allah2ın takdiri. Yüzün gülecek inşallah bebişim.Çok yoruldum artık ya stres yapıyorum sürekli 13 ay oldu artık
Aynen 1.gunden itibaren 28 gun sonraYani kimyasalın başlama tarihinden itibaren 4 hafta sonra tekrar adet oldun değil mi? Ben de öyle olur sandım da doktor öyle diyince bi sorayım dedim
TeşekkürlerAynen 1.gunden itibaren 28 gun sonra
Bende listeye eklenmek istiyorummKuzum belli olmaz bu işler, hamileyim diyen çoğu arkadaş regl olacakmış gibi belirtilerim var diyor. Bir bakıyorlar hamileler. Hadi inşallah hamilesindir de buraya ismini yazdırmaya gerek kalmaz. Haberini bekliyorum o halde senin deGebelik yok ise tekrar hatırlatırsın güncel Sat Bat tarihlerinle eklerim .