- 7 Şubat 2022
- 2.723
- 1.805
- 27
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.041
Benimde cok agrım vardı adet belirtileriyle aynıydı sadece akıntım farklıydı . Hatırlıyorum sende hsg cekilmiştim her halde hsg den sonra 3. ayda hamile kaldım .Adetim gelir bugün ağrım var çünkü olduğunu düşünmüyorum , tebrik ederim sizi Allah kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah canmAdetim gelir bugün ağrım var çünkü olduğunu düşünmüyorum , tebrik ederim sizi Allah kucağına almayı nasip etsin
Hadi bakalım şifa olsunEvrim balıkçı hamile kalma meditasyonu YouTube da yaz çıkıyor canım onu yap
Tamam canım yazarım burayaSorunca bize de yazarsin bakalım ne diyecek doktorun, onun bakış açısına da bağlı tabi, bazı doktorlar tedbir amaçlı veriyor direkt.
Benim 6 ay oldu bile çekileliBenimde cok agrım vardı adet belirtileriyle aynıydı sadece akıntım farklıydı . Hatırlıyorum sende hsg cekilmiştim her halde hsg den sonra 3. ayda hamile kaldım .
Benim bat belli değil düzensiz olduğu için, bugün 11. günüm ovulasyon testi sonucuna göre tahmin edebileceğim batıİnşAllah nasip olmuşturbat ne zamandı senin
Bekleyelim bakalım biraz kafanı rahatlatMalesef şuan bişey yok gibi
Pik olmasının 11.günü mü canım? Gün hesabını yanlış yapıyoruz genelde o yüzden de erken başlıyoruz testlereBenim bat belli değil düzensiz olduğu için, bugün 11. günüm ovulasyon testi sonucuna göre tahmin edebileceğim batı
Ayy hadi inşallah bebiştir.Günaydınbenim normalde bata 1 gün kala alt bacaklarım ağrırdı ve ben ertesi gün olurdum, belirtilerim erken başlamazdı. Ama 2-3 gündür hafif kasık bacak ağrısı var. Bir de karnımda garip bir sıkışma hali yine regl olacak gibi bu ay ilk defa inofolic kullandım erken regl ihtimalim mi var acaba. Gerçi yumurtlama zamanında oldu ama bilemedim
Bu ay boş geçiyorum muhtemelen lekelenmem var canım test bulamıyorum nöbetçi eczaneler hep uzakta Perşembe yapıcam bakalımGüzel kızlarım sizin Bat 3 Temmuz daha 6 gün var ama var mı bişilerbelirtiler, test yapan vs.
sev9 zuzu3838 @gunaygul @bliiss melegim can @difembahyaa
Tamam canım, regl olduktan sonra güncel Sat ve Bat söylersin düzenleriz.Yok kuzum beni bu ay doktorum dinlenmeye aldı adetimi düzene koymak için ilaç verdi o bitince adet olacam. Ama süpriz okursa bilemem adet olmazsam bayramdan sonra yaparım test canım
Tamam kuzumTamam canım, regl olduktan sonra güncel Sat ve Bat söylersin düzenleriz.
Hiçççç üzülmek yok. Bir şekilde alacaksın bebiş haberini, hissediyorum. Hemen modunu yükselt ve spor yap, gez toz, şu önümüzdeki günlerin olabildiğince tadını çıkart. Değerlendirme zamanı geldiğin de eminim bebişin de sana gelecek.Çatlatma iğnemin 16.günü negatif
Ay daha yeni regl olmuşsun bebişim nasıl umudun yokMerhabalar bu aydan pek umudum yok ama yinede benide eklermisin Sat:26 haziran bat:23 temmuz
Allah ne zaman isterse o Zaman olucak hayırlısı olsun ben elimden gelenin fazlasını yaptımHiçççç üzülmek yok. Bir şekilde alacaksın bebiş haberini, hissediyorum. Hemen modunu yükselt ve spor yap, gez toz, şu önümüzdeki günlerin olabildiğince tadını çıkart. Değerlendirme zamanı geldiğin de eminim bebişin de sana gelecek.
Ya seni yerimmmmm, işte topikte aranılan motivasyon budur. O halde evren de sana bebişini daha hızlı getirsin.Allah ne zaman isterse o Zaman olucak hayırlısı olsun ben elimden gelenin fazlasını yaptım
Aminnn Allah kalbimizi yormadan nasip etsin hemencicikYa seni yerimmmmm, işte topikte aranılan motivasyon budur. O halde evren de sana bebişini daha hızlı getirsin.