- 7 Haziran 2023
- 208
- 278
- 25
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.101
Canım sanki silikleşmeye başlamış gibi yinede bilemedim :)Kızlar yumurtam çatlamış mı sizce ? Son dört gündür ovülasyon testi yapıyorum ve çift çizgiyi net görüyorum yardııımEki Görüntüle 3266588
beni korkutuyo bu durum üç aydır ovülasyon testi yapıyorum ilk defa üst üste böyle çift çizgi yakaladımCanım sanki silikleşmeye başlamış gibi yinede bilemedim :)
Daha catlamamis bir çizginin siliklesmesi gerekiyorKızlar yumurtam çatlamış mı sizce ? Son dört gündür ovülasyon testi yapıyorum ve çift çizgiyi net görüyorum yardııımEki Görüntüle 3266588
Malesef tutmamış 5in altı gebelik degildi sanirimMerhaba Kızlar, bir şey soracağım.
Ben 19 Haziranda çatlatma iğnesi vuruldum, gebelik testi çok silik çıktı 10.Günümde. Öylesine bi gidip kan vereyim dedim sadece 1.20 çıktı. Dahada çıkma ihtimali yok dimi? Yani bu ay tutmadı demekki??
Çatlatmadan sonra 12 13. Günde daha sağlıklı sonuç alırsınız ihtimal sıfırlanmış değil henüzmMerhaba Kızlar, bir şey soracağım.
Ben 19 Haziranda çatlatma iğnesi vuruldum, gebelik testi çok silik çıktı 10.Günümde. Öylesine bi gidip kan vereyim dedim sadece 1.20 çıktı. Dahada çıkma ihtimali yok dimi? Yani bu ay tutmadı demekki??
0.1 de cikmamis sonucta. Bence yukselme ihtimali var. Tutmamis diyemeyiz sanki. 10.günde ancak kendini gosterir zaten. Bence testlerle takip et koyulasmasiniMerhaba Kızlar, bir şey soracağım.
0.1 de cikmamis sonucta. Bence yukselme ihtimali var. Tutmamis diyemeyiz sanki. 10.günde ancak kendini gosterir zaten. Bence testlerle takip et koyulasmasini canimMerhaba Kızlar, bir şey soracağım.
Selamlar, çatlatma iğnesinden sonra 9-10.gunlerde önce siliklesip 12-13 ten sonra varsa tekrardan artış gösterir genellikle..çatlatma iğnesinden sonra 10.gundeyseniz erken yapmışsınız testiMerhaba Kızlar, bir şey soracağım.
Yeni çatlamış canımKızlar yumurtam çatlamış mı sizce ? Son dört gündür ovülasyon testi yapıyorum ve çift çizgiyi net görüyorum yardııımEki Görüntüle 3266588
bugün de değerlendirmeli miyim canımYeni çatlamış canım
Evet bugünü özellikle. Ama bir de yumurtlama görseniz bile günaşırı bir hafta daha devam edin diyorlar.bugün de değerlendirmeli miyim canım
Hafif bir silikleşme var. Yine de yarın test yap benceKızlar yumurtam çatlamış mı sizce ? Son dört gündür ovülasyon testi yapıyorum ve çift çizgiyi net görüyorum yardııımEki Görüntüle 3266588
Haklısın canım erkenden öğrenip umutlanmak ve hayal kırıklığı yaşamak çok çok üzücü. Yeni ayda yeniden sağlıklı gebelik yaşarsın İnşAllahMerhaba kızlar çok zor günler geçirdim 10.4 ten sonra hcg düşmeye başladı 7.6, 4.7 ayın 28 inde de adet oldumo kadar umutlanmıştım ki kart testte çıkmasını beklerken eşime sürpriz yapmak için her şey mahvoldu buraya bile giremedim o kadar üzüldüm neden yükseldi hala şaşkınım progesteron umda artınca kesinlikle hamileyim sandım ama değilmişim bundan sonra adetim gecikmeden asla hcg ya da kart test bakmicam çok üzücü oluyo
İnşallah canım ya haklısın umutsuzluğa kapılmak da bu süreçte hayrımıza olmaz artık bundan sonrasına odaklanmak lazımHaklısın canım erkenden öğrenip umutlanmak ve hayal kırıklığı yaşamak çok çok üzücü. Yeni ayda yeniden sağlıklı gebelik yaşarsın İnşAllahBir çok kadının başına geliyor kendini yiyip bitirme. Bak hamile kalabiliyorsun vücudun bu konuda üretken tekrar nasip olacak İnşAllah
Kesinlikle adetten önce test yapmak iyi bir şey değil ben de bu hatayı yaptım ama benim lekelenmem de vardı biraz o yüzden korkup yapmıştım ters olan bir şey olduğunu anladımMerhaba kızlar çok zor günler geçirdim 10.4 ten sonra hcg düşmeye başladı 7.6, 4.7 ayın 28 inde de adet oldumo kadar umutlanmıştım ki kart testte çıkmasını beklerken eşime sürpriz yapmak için her şey mahvoldu buraya bile giremedim o kadar üzüldüm neden yükseldi hala şaşkınım progesteron umda artınca kesinlikle hamileyim sandım ama değilmişim bundan sonra adetim gecikmeden asla hcg ya da kart test bakmicam çok üzücü oluyo