- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.781
Dene bakalım ama modunu düşürme lütfen inşallah vardır diğer testinde görücez pembiş çizgiyiEvet ilk idrarla yaptım bugün faklı bı marka daha test alıp denicem artık çıkmazsa yoktur demek
Brisi yazmıştı beta da gel git oluyor en başta diye. Bence yarın sabah yaptığında garanti anlarız gibi geliyor.Acaba dünkü ü yanlış bugün aldığım mı ay modum düştü ya
Canım başka test al yeniden yap çünkü dün vardırEvet ilk idrarla yaptım bugün faklı bı marka daha test alıp denicem artık çıkmazsa yoktur demek
Evet canım. 1 ayda sadece 1 gün yumurtlayabiliyoruz. O yüzden yumurtlama haftası ilişki önemli.MerhabaBende aranıza yeni katıldımm. 9 aylik evliyim ve bebek düşünüyoruz birkac aydir. Korunmayi da bıraktım. Hayırlısı olsun Yumurtlama haftasi iliski öneriliyor değil mi galiba benim pek denk gelmiyor
Modum çok düştü cidden tamam bu ay adet beklıyodum ben zaten ama dün net çizgi çıkıp bugün hiç bişeyin çıkmaması beni çok şaşırtıCanım başka test al yeniden yap çünkü dün vardır
Ben bu betayı varya hay Allahım adetim gelseydi de keşke bıdahakı aya bomba gibi girseydimmmBrisi yazmıştı beta da gel git oluyor en başta diye. Bence yarın sabah yaptığında garanti anlarız gibi geliyor.
Ay atamam hiç bir yere.
İnşallah canım son kez denicem bugün başka bi test alıpDene bakalım ama modunu düşürme lütfen inşallah vardır diğer testinde görücez pembiş çizgiyi
Yok kuzum düşmesin sen zaten beklemiyordunki eğer yoksa bile ağustosta kalıcanModum çok düştü cidden tamam bu ay adet beklıyodum ben zaten ama dün net çizgi çıkıp bugün hiç bişeyin çıkmaması beni çok şaşırtı
Ya evet beklemiyodum ama adetimde gelmedi ona şaşırıyorum ne zaman gelir ki yaYok kuzum düşmesin sen zaten beklemiyordunki eğer yoksa bile ağustosta kalıcan
Testlerin hassasiyeti farklı olabiliyor adette olmamışsın hala Umut varEvet ilk idrarla yaptım bugün faklı bı marka daha test alıp denicem artık çıkmazsa yoktur demek
Bide aynı şekilde mi idrarı damlattın ben mesela bir 2 bir 3 damlatırdım 2 de çıkmazdı 3de çıkardı acaba ondan mı ki diye de düşündümİnşallah canım son kez denicem bugün başka bi test alıp
Gününde geçmiş demekki sen bir yeniden yap merak etdim bende çişini iyice tut amaYa evet beklemiyodum ama adetimde gelmedi ona şaşırıyorum ne zaman gelir ki ya
Ben bugün bır test daha alıp denıcem inşallah ondada çıkmazsa yoktur demekTestlerin hassasiyeti farklı olabiliyor adette olmamışsın hala Umut var
Senin testini de gördüm yazamadım o arada inşallah bebişin seninledir canımTestlerin hassasiyeti farklı olabiliyor adette olmamışsın hala Umut var
Sabah yaptım ilk idrardıGününde geçmiş demekki sen bir yeniden yap merak etdim bende çişini iyice tut ama
Biliyorum şimdi başka testi dene diyorum dün etdiğini etmeSabah yaptım ilk idrardı
Modum çok düştü cidden tamam bu ay adet beklıyodum ben zaten ama dün net çizgi çıkıp bugün hiç bişeyin çıkmaması beni çok şaşırtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?