- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #10.801
Tamam bugün alırım başka bir test dahaBiliyorum şimdi başka testi dene diyorum dün etdiğini etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bugün alırım başka bir test dahaBiliyorum şimdi başka testi dene diyorum dün etdiğini etme
İnşallah vardırBen bugün bır test daha alıp denıcem inşallah ondada çıkmazsa yoktur demek
Ay yoksa olayım zaten benimde derdim üzüntüm ondan ben ağustosa bomba gibi girmek istiyorum ya@D073737 body göreve
Bebişim senin bir kere bu ay zaten imkansız gibi bir şeydi. Modunu düşürecek hiç bir durum yok aslında ortada. Ağustos ayında nasipse alacağız güzel haberini kuşumYarın sabah tekrar test yap varsa vardır. Belki de bugün regl olacaksın. Bebek yoksa da umarım hemen olursun da hızlıca önüne bakarsın.
Sen de öyle kuşumÇok güzel olmuşsun kuşum![]()
Kuzum doktor bana dün devam et dediAy hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberini alalım 2 hafta sonrainofolic için de haömileliği öğrenince içmeyin diye bir yazı okudum.
AminnnSenin testini de gördüm yazamadım o arada inşallah bebişin seninledir canımyarın ki testini bekliyorum
![]()
e bebeğim sen zaten Bat bugünü yazdırmışsın bana. Daha Bat ın geçmemiş bile. Gelir merak etme. Git biraz kafanı dağıtacak bişiler yap.Ya evet beklemiyodum ama adetimde gelmedi ona şaşırıyorum ne zaman gelir ki ya
Yok ben yazdırmadım hiç sana canı benim dündüe bebeğim sen zaten Bat bugünü yazdırmışsın bana. Daha Bat ın geçmemiş bile. Gelir merak etme. Git biraz kafanı dağıtacak bişiler yap.
Biz bir ekibiz.Ağustosta en çalışkan ben olcammmm inşallahhh:)))
Sat :21 temmuz
Bat:21 Ağustos
İyiki varsın A Afratafrac !enerjini hissetmeyi , arkadaşlığını hissetmeyi seviyorum. Yolun açık olsun , yolumuz açık olsun ve hep güzellikler konuşalım inşallah
![]()
etiketi unuttum kuşum sende aktiftin gördün sandımKız ben geç okuyorum mesakları. Bu mesaja geldiğimde 37 dk geçmiş aradsan dkrlşv. İnsan etiket yapar![]()
Etiketlemesende sorun değil ben bakarım bulurumAminnnetiketlemeye çalışırım çünkü isimler aklında kalmıyor
![]()
8 çıktı sonuç genetik testi vericem bide progesteron testi istediSonuç çıkınca at hemen![]()
attın mı ya bende kacırdım o zamanHazır olun şimdi en güzel resmimi atıcam![]()
O zaman belki de bu kişiden kişiye göre değişiyor da olabilir. Bence her hamile kalan kendi doktoruna danışsın ne olur ne olmaz kuşum.Kuzum doktor bana dün devam et dedi
Hayırlısı olsun. Belki erken yumurtladın da tuttu olamaz mı olabilrBenim adetime 6 gün var. Hazirandan pek beklemiyorum. Adet bittikten 3 gün sonra ve 2 gün sonra olmuştu ilişki. Sizlerin her gün mü nasil deniyorsunz![]()
canım düşmüş mü betan anlayamadım8 çıktı sonuç genetik testi vericem bide progesteron testi istedi