- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.741
Ay hele tenine uygun olmayan fondöten sürülmüş gelinleri görünce içim yanıyoraynen katılıyorum ben özellikle evlenenlere söylüyorum aşırı makyaj yapmayın gercekten o duru güzelliği götürüyor
Mantık filan yok ki Aklı mantıgı olsaydı demezdi heraldeHangi mantıkla demiş diyen acaba çok merak ettim
yarınki testini merakla bekliyorum yaptıgında etiketle canımKaset test elimde yok eve gidince yapıcam
Ay koyulaşıyor gibi geldi bana. Yeni bir bebiş sankiUstteki dunun alttaki bugunun
Tamam etiketlerimyarınki testini merakla bekliyorum yaptıgında etiketle canım
bi daha akım yaparsak sana özel atacam canımBen kaçırmışım
ay dün vardı hatta iki test yapmışrtın degilmi ikisindede çıkmıştıİki tane test yaptım birşey çıkmadı bu testler oynatımı benleama adette olmadım
Aynen baktım da güvenli yazıyor ama bana doktorum içme ödem attırırcı hiçbir şey demiştiNette baktım tam tersi yazıyor aslında şaşırdım bir bakar mısın sen de
Evet 2 tane yapmıştım bugün yok adette yokay dün vardı hatta iki test yapmışrtın degilmi ikisindede çıkmıştı
Senin enerjinin yansıması Rabbim sana da nasip etsin en yakın zamandaAllahım ne güzel bir gün.
Gördüm ben deeKızlar günaydın
Ya aslında keşke tablodaki tüm kızları tek tuşla etiketleme özelliği olsa forumda. Böylece o topiği takip eden kızlar anında önemli gelişmelerden haberdar olabilirdi. Hamilelikler, böyle etkinlikler.Akım yapınca etiket yapmak en güzeli dün erkenden uyumuşum
Aynen o zaman Doktora danışırım öyle bir şey olursaAy hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberini alalım 2 hafta sonrainofolic için de haömileliği öğrenince içmeyin diye bir yazı okudum.
Bugün son kez içtim bırakayım artık o zaman şüpheli şeylerden uzak durayımAynen baktım da güvenli yazıyor ama bana doktorum içme ödem attırırcı hiçbir şey demişti
Burada kuzumYa sanki birinin gun gun koyulasma testi vardi burda bir yere sabitlediniz mi acaba ya da elinde olan var mi?
Çok tatlısın yaben insanlara hep gülümserim bebeğim. Sevgi bulaşıcıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?