- 1 Nisan 2022
- 13.104
- 15.765
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
- #10.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen her dönem moda olan tüm gelinlikleri tekrar gördüm. Hepsine de o dönemde vurulmuştum. Çok güzel tüm kızlarımAyy mınnoslarımm benım telde hıc yokmus yaa bıtek bunu buldumben asi ruh olarak altınmıs bılezıkmıs hıc sevmedıgım ıcın takı takmadm çekımde hatta gelınlıgımde olabıldıgınce sade
hatta agır makyajı ve saçıda sevmem takma kırpıkten bıle nefret etmıstım
![]()
Ben görmedim bebeğim ya. Mesajlar çok birikmiş. Anca okuyorumKız dün yazdım ya keyfim yerimde bilin bakalım noldu değerlendirebildik dedim yao yüzden ağzım kulaklarımda
![]()
Off ya heyecanlı heyecanlı dolandım sayfaları ama yine yakalayamadım çalışınca telefona bakamıyorumBu sefer bakin kızlar silecem diye yüzümü kapatmadım![]()
Kız ben geç okuyorum mesakları. Bu mesaja geldiğimde 37 dk geçmiş aradsan dkrlşv. İnsan etiket yaparBu sefer bakin kızlar silecem diye yüzümü kapatmadım![]()
Cnm bnım 2 günde 1 koyulaşmam var
2 günde 1 olunca daha net anlaşılıyo
Bunumu dıyosun acaba
Benim doktorum yeşilçay içme çok, yumurta gelişimi için iyi değil demişti, içmiyorum.Nette baktım tam tersi yazıyor aslında şaşırdım bir bakar mısın sen de![]()
Canım dün ki testle aynı marka mı?Evet 2 tane yapmıştım bugün yok adette yok![]()
Cevap bile verdim asıl sen görmedin miSen benim etiketlediğime bakmadın mı![]()
O zamans enin bu aldığın testlerde bir sorun var. Vukuatlı artımed gibi. Ama bariz pembelik var gibi de duruyordu seninkinde. HAyırlısı bebeğim. Ağustos ayı bizim ayımız olacakA Afratafrac 2 test yaptım hiç bişey çıkmadı bana emoji koyma canım onu haber vereyim dedim bugün hiç bişey çıkmadı![]()
Afet aynı ben anlayamıyorum dunkunde bariz çıktı bugün hiç bişey yok ben neye inanayım Allahım yaCanım dün ki testle aynı marka mı?
Acaba dünkü ü yanlış bugün aldığım mı ay modum düştü yaO zamans enin bu aldığın testlerde bir sorun var. Vukuatlı artımed gibi. Ama bariz pembelik var gibi de duruyordu seninkinde. HAyırlısı bebeğim. Ağustos ayı bizim ayımız olacak![]()
İnsallah hayirlisiylaAy koyulaşıyor gibi geldi bana. Yeni bir bebiş sanki![]()
Yaa canım bazen testten teste bile değişiyor bende bir sürü test yapıyordum aynı marka bir gün çıkıyordu bir gün çıkmıyordu. Bekle bakalım inşallah vardır yaAfet aynı ben anlayamıyorum dunkunde bariz çıktı bugün hiç bişey yok ben neye inanayım Allahım ya
Evet ilk idrarla yaptım bugün faklı bı marka daha test alıp denicem artık çıkmazsa yoktur demekYaa canım bazen testten teste bile değişiyor bende bir sürü test yapıyordum aynı marka bir gün çıkıyordu bir gün çıkmıyordu. Bekle bakalım inşallah vardır yabide ilk idrarla mı yaptın?
Çok güzel olmuşsun kuşum