- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.001
Merhaba bende katilmak istiyorum sat 5 haziran bat 30 haziranSat ve Bat tarihini söylersen ekleyim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende katilmak istiyorum sat 5 haziran bat 30 haziranSat ve Bat tarihini söylersen ekleyim canım
Daha çok yeniymiş. Doktorun ihtiyacın olsaydı zaten verirdi. Durduk yere hormon almana ilaç kullanmana gerek yok bence. Burada ilaç kullanan herkesin belli sıkıntıları olduğu için kullanıyorlar. Ben ilaç içmeden regl olamıyorum mesela. Kiminin yumurta kalitesinde düşüklük var, kiminin yumurtası büyüyor ama çatlamıyor. Kiminin düşük tehlikesi olabiliyor vb.Ben standart muayene oldum görünen bı problem yoktu hiç bişey vermedi doktor ancak ayrıntılı olmadım daha üç ay denedik gitsem mi ki tekrar doktora
Ekledim canım, senin Bat'ın 4 gün sonraymış. Test yaptın mı hiç ?Merhaba bende katilmak istiyorum sat 5 haziran bat 30 haziran
Evet yaptim ama negatifEkledim canım, senin Bat'ın 4 gün sonraymış. Test yaptın mı hiç ?
Tamam canım, şayet adet olursan tekrar yazarsın Sat ve Bat'ını güncelleriz. Ama umarım olmazsın ve bebeiş haberini alırsınEvet yaptim ama negatif
Tamam canım doktora danışayım ben bı teşekkür ederimBi zararı olmadı bana canım sen doktoruna söyle iste yani duphaston kullanmak istiyorum diye gerek varsa kullan canım
Bende bu ilaçlara biraz uzağım ama doktora sormayı düşünüyorum bu sonraki gidişimdeDoktor önerisiyle değil canim kendim kullanmayı düşünüyorum, tutunmayı kolaylaştırması için veriyor doktorlar, bir zararı yok, kullanırsam fitil olarak kullanacağım yan etkisi olmasın diye. Ama progestan kullanmak konusunda da kararsızım akışa mı bıraksam diyorum bir taraftan da.
Alma canım yumurtlamadan hemen sonra 1 hafta veya 10 gün içiliyor canımYaa bende alsam kullansam mı.yarın 7.gün olacak geç mi kaldım acaba
Benim üç dört aydır adet miktarim azaldı ama doktor bişey olmaz iki gün gelse bile sorun yok dedi aslında o yüzden de tekrar gidip baktırmak istiyorumDaha çok yeniymiş. Doktorun ihtiyacın olsaydı zaten verirdi. Durduk yere hormon almana ilaç kullanmana gerek yok bence. Burada ilaç kullanan herkesin belli sıkıntıları olduğu için kullanıyorlar. Ben ilaç içmeden regl olamıyorum mesela. Kiminin yumurta kalitesinde düşüklük var, kiminin yumurtası büyüyor ama çatlamıyor. Kiminin düşük tehlikesi olabiliyor vb.
20 tane var galiba canım günde 2 alıyorsan 10 gün içmişsindirAy yoksa 5 gün müydü ya o, bak kafam karıştı. Kutuda ne kadar ilaç varsa hepsini işte
Geciktim o haldeAlma canım yumurtlamadan hemen sonra 1 hafta veya 10 gün içiliyor canım
Zaten bebiş varsa tutunmuştur inşallah canım gerek kalmaz ilaca inşallahGeciktim o halde
Bende yarın test yapıcam bakalım artması gerektiği gibi artıyo mu hcg, ya Bi de erken öğrenmek de çok stresliymiş ben çok telaş yaptım bu sefer Allah korusun korkmaya da başladımŞimdi girebildim kusura bakma, inanılmaz bi göğüs hassasiyeti yaşıyorum ama bu regl habercisi mi gebelik mi bilmiyorum 30 haziran Bat, bayram günü test yapacağım bakalım :)
Bu perşembe dahil en az pazartesiye kadar evde olmayacağım. Evde olmadığım günler olacak büyük ihtimal yumurtlama yani Ama inşallah senin dr un dediği türden bişey olurSen o zaman 1 dolu 1 boş ya da 1 dolu 2 boş şeklinde de ilerleyebilrsin, sperm içeride yaşıyor o süreçte. Böylece ovulasyon yapmasan da kaçırmamız olursun.
Bence yumurtlama gibi değerlendir ama test yapmaya devam et. Bir de bi daha alırsan innovita al bence daha net gösteriyor.Kızlar 7-8 sizce yumurtlama mı ?
Eki Görüntüle 3265921
Güzel güzel yükselir inşallah değerin. Stres yapma etkilenmesin bebiş başka şeylere vermeye çalış kendiniBende yarın test yapıcam bakalım artması gerektiği gibi artıyo mu hcg, ya Bi de erken öğrenmek de çok stresliymiş ben çok telaş yaptım bu sefer Allah korusun korkmaya da başladım
Korkmayın lütfen artıyordur inşallah stres mahvediyor insanı bizede haber verin lütfenBende yarın test yapıcam bakalım artması gerektiği gibi artıyo mu hcg, ya Bi de erken öğrenmek de çok stresliymiş ben çok telaş yaptım bu sefer Allah korusun korkmaya da başladım
Eskiden 1 olarak da kullanmıştım aslında ama iki olarak da kullanılabiliyor, bu ay olmasını çok istiyorum onun için 2 kullandım inşallah senin de bu ay olmuştur ama evet önümüzdeki ay açısından düşününce inofolice devam etmek mantıklı olabilirYaa sen günde iki mi kullanıyorsun bana bir olarak verdi doktor. İki doz kullanmak daha iyidir belki Ben yine inofolic ile devam edicem canım gebelik olursa bırakırım olmazsa etkisi devam etsin ilacın diğer aya kaliteli yumoş olsun İnşAllah sana da bu ay bebiş getirir
Duphastonun mantığı da progestanla aynı galiba, hangisini kullansak acabaYa evet benimki de adetin 16. günü başlatır günde 2 defa içirtirdi. O mantıkta ilerleyeceğim yine ancak muayene ücreti de ödemek istemiyorum 300TL gidip ilacı almaya çalışayım eczaneden en iyisi.
Fitil şeklinde kullanıldığında hem etkisi daha çok oluyormuş hem de yan etkileri çok az hissediliyorProgesteronun yan etkileri çok canım duphaston daha iyi ilk aşama için düşük tehlikesi olursa progesteron veriyorlar genelde