- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.161
Hastanenın sistemin de bak daha cabuk düşüyor haberKızlar kan verdim bekliyorum. Hepinize çok teşekkür ederimama kanı görmeden inanamıcam galiba bana dua edin nolur @Afratafrac attığı linkten test almıştım gelir gelmez yaptım kesinleşirse sorularınızı cevaplıcam önce hamileyim diyeyim de @edahandro bliiss @Mucizem4564 Niqu @fnd_50 Papatyamaviss Perlitik melegim can Tikabasa
Evet kuzum medical e gitcem. Yumurtlama vs hiç bakmadım kuzum çünkü evimizde değiliz bi kaç ilişki oldu sadece kaçak göçekOy kusummmmmmmmm nasıl mutlu oldum anlatamam Allah im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Samsunda olacak ilk kontrolün di mi?
Yumurtlaman ne zamandı hatirliyor musun tarihini bu ay özel birsey yaptın mı. Cokkkk sevindim kuzum benim
Süper olur bebeğim her şey çok pahalı zatenBenim de aklımda şey var. Hamiş kalırsam elimde ne ürün varsa birine hediye edicem buradan kullansın.
Amin kuzum inşallahKaçıncı gününde oldu bu belirtiler hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın İnşallah
Çookk tebrik ederim, sağlıkla büyüsün, isteyen herkese nasip olsunKızlaaaaarAllah ım sağlıkla devam etsin dualarınıza talibim kızlar inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 3274568
Benim 15 gün erken mi bu belirtiler bendede var 1 haftadır 4 gün önce ağrıdı hasta olcam sandım olmadım 2gün önce yine ağrıdı bugünde arada giriyo ağrı sol göğsüm acıyo sadece amaa hala yok bilemedimAmin kuzum inşallahvallahi 24.günden itibaren vardı Regl olcam dedim hep
Amin kuzum inşallah darısı tüm topiğe inşallahTebrik ederim kuzum benimmmkatlanarak artsın inşallah
amin kuzum inşallah darısı tüm topiğe inşallahHayırlı uğurlu olsunnnsağlıkla kucağına al inşallah canımm
Vallahi kuzum ben ihtimal vermiyordum çünkü gerçekten çok az ilişki olduBenim 15 gün erken mi bu belirtiler bendede var 1 haftadır 4 gün önce ağrıdı hasta olcam sandım olmadım 2gün önce yine ağrıdı bugünde arada giriyo ağrı sol göğsüm acıyo sadece amaa hala yok bilemedim
Beklemediğin anda ne güzelVallahi kuzum ben ihtimal vermiyordum çünkü gerçekten çok az ilişki oldu
Öyleymiş ben de yeni öğrendim. Geliyor bebişlerKız yumırta görmek bebek habercisimi benim dün rüyamda dolabı açıyorum bir sürü yumurta var diyorum ki benim dolapta yumurta yoktu kim getirmiş bunları diyorum
Çıktı kuzum sonuç 172Hastanenın sistemin de bak daha cabuk düşüyor haber
14. Günden sonra kesin cikarYarın sabah olmazsam idrar testi bivyapıyım diyorum çıkar varsa dimi bugünde aralıklı kasıklarım belim ağrıyo ama hala adet yok
O zaman yarın sabaha kadar hasta olmazsam deniyim14. Günden sonra kesin cikar
Ben bugün yumurtladım o zaman tutacak bebişim desene ay sonuna hamileyim zaten her gün de oldu olması gerekenÖyleymiş ben de yeni öğrendim. Geliyor bebişler
Evet kuzum medical e gitcem. Yumurtlama vs hiç bakmadım kuzum çünkü evimizde değiliz bi kaç ilişki oldu sadece kaçak göçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?