- 1 Nisan 2022
- 13.035
- 15.717
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
- #9.181
Kızlar bir bir yazamıyorum doktora gidiyoruz evden çıkınca kana dönmemişti.İlk bende böyle başlamıştı çok yoruldumNiqu kuzum doktora gittin mi devam ediyor mu çogalma var mı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bir bir yazamıyorum doktora gidiyoruz evden çıkınca kana dönmemişti.İlk bende böyle başlamıştı çok yoruldumNiqu kuzum doktora gittin mi devam ediyor mu çogalma var mı canım
İyi yaptın canım tedbirli olmak önemliKızlar kızacaksınız ama yarın doktora randevu aldımçünkü önceki doktorum 12.haftaya kadar diye bir ilaç vermişti ve ben bir iki aydır zaten olmuyor diye tüm ilaçları kesmiştim
kimyasal da geçmişim olduğu için gidiyorum ilaç vs versin
![]()
Canım çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah çok sevindim ha iş sayımız artıyorAmin kuzum inşallahvallahi 24.günden itibaren vardı Regl olcam dedim hep
Ne zaman gitcek canım bozma moralini durmelisaa93
A Afratafrac
Zumruduanka96
Kızlaaar moralim çok bozuk ….
Eşim iş gereği İstanbul’a gidecek …. Adetime son 9 gün kaldı 20 günlüğüne gidecek eğer bu ay Hamiş değilsem diğer ayı zaten yapamıcaz gibi
GördümmmmmmKızlar ben sabah test yaptımağrım olduğu zaman yumurtlama olduysa daha 7. Gün
ilk yaptığımda 10 dk içinde gölge gibi bişey gördüm bekledikçe koyuldu bilemiyorum tabi daha çok erken
Daha günü belli değil . Martta gitmişti zaten hayır yani bizim çocuğumuz yok yada ben hamile değilim diye illa benim kocam mı gidicek ya sinirlerim bozulduNe zaman gitcek canım bozma moralini dur
Kizlar cvp bekliyorumSelamun aleykum kizlar
Bu gun 4+3 üm betahgc 566 çıktı normal mi ?
Dr karindan ultrasonda kese goremedi dış gebelik olabilir dedi
Sizler ne düşünuyorsunuz ??
Yumurtlama kaçıncı gün oluyor canım? Tam diğer yumurtlama dönemi başlangıcına denk geliyor aslındamelisaa93
A Afratafrac
Zumruduanka96
Eşim iş gereği İstanbul’a gidecek …. Adetime son 9 gün kaldı 20 günlüğüne gidecek eğer bu ay Hamiş değilsem diğer ayı zaten yapamıcaz gibi
Ne zaman gideceği belli değil kiYumurtlama kaçıncı gün oluyor canım? Tam diğer yumurtlama dönemi başlangıcına denk geliyor aslında
Patronlar halden anlamaz ki kuzum bozma moralını daha tarihte belli değilmişDaha günü belli değil . Martta gitmişti zaten hayır yani bizim çocuğumuz yok yada ben hamile değilim diye illa benim kocam mı gidicek ya sinirlerim bozuldu
Keseyi 1000 betadan önce görmeye çalışan doktora gitme canım. Biz bile biliyoruz kese görmek için ne kadar beklenmesi gerektiğini. Sen onu umursama 4 gün sonra git bence göreceksinKizlar cvp bekliyorum![]()
Gününüz gelene kadar umudunuz olsun belki regl günü pozitifi çıkıcaktır olumlu düşünün23 yada 24ü gelecek diye düşünüyorum, çok gecikme yaşamadım hiçbir zaman. Onun için olsa çıkardım sanırım
Hmm bende bugün yarın gidecek zannettimNe zaman gideceği belli değil kiOf ya gerçekten stres oldum şu an
Yaaaa kuzum tebriklerrrr saglikla ilerlesinKızlaaaaarAllah ım sağlıkla devam etsin
dualarınıza talibim kızlar
inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 3274568
Bebişim öncelikle inşallah bebiş vardır. Sonrasında da ne diyorduk müdahale edemediğimiz şeylere gereksiz yere üzülmek yok. Şayet eşin giderse bir sonraki ay denersiniz en kötü. Bu dünyanın sonu değil, sıkma kendini. Ya da atla yumurtlama günelrinde sen git İstanbula.melisaa93
A Afratafrac
Zumruduanka96
Patronlar değil arkadaşları senin eşin hamile değil nasılsa çocukta yok sen git diyorlar ya ben nasıl yapıcam çocuğuPatronlar halden anlamaz ki kuzum bozma moralını daha tarihte belli değilmiş