- Emoji Skoru
- 7.507
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.481
Ay ne güzel yaBenimki de başta yok falan derSonra eve gelince içeriğine baktı iyimis dedi kendisi de sağlıkçı. Ama yine de kadın doğuma sor öyle iç diyor
Ben ne versem içiyo dkjndfjkvfvfAy benim kocamı öldürsen içmez doktor vermediği sürece
Anam sizde nasıl koca var Allahım işte benimkisini ben boş yere öldürmek istemiyorumBen ne versem içiyo dkjndfjkvfvf
Ahh kader arkadaşım, doktor verse bile araştırır bizim baybilmişAy benim kocamı öldürsen içmez doktor vermediği sürece
Ay valla sanki zehir içiricez ya ama kazıyorum bazen biz bu kadar çabalıyoruz her şeyi deniyoruz kendimizde onlar 0 yani çok kızıyorum valla denek farelere döndüm iyiceAhh kader arkadaşım, doktor verse bile araştırır bizim baybilmiş
Bende çok çabalıyorum ve aynı senin gibi hissediyorum.Ay valla sanki zehir içiricez ya ama kazıyorum bazen biz bu kadar çabalıyoruz her şeyi deniyoruz kendimizde onlar 0 yani çok kızıyorum valla denek farelere döndüm iyice
Benimkide az önce kucağıma oturdu 100 kilo haliyle diyorum dur çocuk tutunmaya çalışıyorsa mahvettiinnAnam sizde nasıl koca var Allahım işte benimkisini ben boş yere öldürmek istemiyorum
Ahhh ah kader ortağım benim yaBende çok çabalıyorum ve aynı senin gibi hissediyorum.
Allah seni koz 100 kg çok az yedir adama zayıflat azcık ezecek seniBenimkide az önce kucağıma oturdu 100 kilo haliyle diyorum dur çocuk tutunmaya çalışıyorsa mahvettiinn
Evet ya biri olmayınca eksiği de hissediliyor.İki gündür uzak kaldım 25 sayfa yazmışsınız çok şükür okudum bitti aklım kalmadı
Ben buraya baya alıştım ya aklım hep burda oluyor. Acaba ne oldu bugün kim test yaptı, şu doktora gidecekti ne oldu acaba diye hep aklıma geliyor
Şimdi gidip çörekotu bal tarçın kürünü hazırlayacağım. Hepimize kullandığımız, kullanacağımız, kullanmayı düşündüğümüz takviyeler yarasın. Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah
Kız zaten sadece 2 gün yemek yiyebiliyoruz çalışıyorum ben yemek yapamıyorum zayıflamıyorsa onun ayıbıAllah seni koz 100 kg çok az yedir adama zayıflat azcık ezecek seni
Aha o zaman kesin dışardan yiyiyooooooo yada annesi bakıyoKız zaten sadece 2 gün yemek yiyebiliyoruz çalışıyorum ben yemek yapamıyorum zayıflamıyorsa onun ayıbı
Kız benim de öldürmek istediğim çok an oldu.Anam sizde nasıl koca var Allahım işte benimkisini ben boş yere öldürmek istemiyorum
Bişi diyim mi. Onlar çabalasa, onlar araştırsa ve her şeyi bize hazır getirseler keşke. Böyle bir lüksümüz olsa ve bu işleri hiç stres yapmasak.Ay valla sanki zehir içiricez ya ama kazıyorum bazen biz bu kadar çabalıyoruz her şeyi deniyoruz kendimizde onlar 0 yani çok kızıyorum valla denek farelere döndüm iyice
Bende akşam işten gelince kapıyı hızlı kapatmışım topuğu soyuldu adamın diyorum bişey olmaz ağlama sendeKız benim de öldürmek istediğim çok an oldu.
Ah tam geçti o istek diyorum hop geri geliveriyo yaKız benim de öldürmek istediğim çok an oldu.
İşte erkekler bu dediklerini akıl edecek bir canlı türü değil ne yazıkki ya kafaları basmaz onlarınBişi diyim mi. Onlar çabalasa, onlar araştırsa ve her şeyi bize hazır getirseler keşke. Böyle bir lüksümüz olsa ve bu işleri hiç stres yapmasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?