- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.941
Aynen evde test varsa şayet yapıyorsun, ama test yoksa iradenle yapmıyorsun. Bende Predictor de var duruyo hala. Şayet hamiş kalırsam Predictor ile yapıp o testle eşime sürpriz yapayım istiyorum. O test şık geliyor diğerlerine göre
Bencede A Afratafrac hamileCanım umutlandırmak istemem ama benim feci belim ve karnim alt bölgeleri ağrımisti normalde regl öncesi öyle bir ağrı çekmem eşime kesin hamileyim demistim inanmamisti bana cuma günü hiç unutmuyorum 6. Günüm yumurtlama sonrası test yapmıştım birsey çıkmamıştı. Sonra ctesi pazar girmişti araya aklıma test gelmemisti dışarıda işlerimiz vardı demekki. Ptesi iş için uyandigimda test yapmıştım silik bir çizdi hatta eşim yine inanmadı dur dedi sevinmeyelim sonra üzülmeyelim. Buraya atmıştım ptesi 9. Günümdü. Herkes kesin var tebrikler kan ver demişti. İş yerinden arabayı alıp başka bir sağlık ocağına misafir olarak rica edip kan vermiştim evim çok uzaktı 45 dakika min. 13 cikmisti. Yani düşününce senin günün de tutuyor ayyy hadi inşallah vardır
Kız fotoraf bekliyoruz hadi amaBen yine yaptım test yine gölge gördüm , gebelik testi dayanmıyor olunca hepsini bir kerede yapıyorum yarına kalmadı
Görmeye çalışmak gerekiyorFoto at bakalım doyamıyorım testlere bakmaya
Ben görüyorum şimdimi yaptın?Görmeye çalışmak gerekiyor
Benim bugün sadece gögüslerim agrıdı kuşum arada bi de kasıgımda segirme gibi oldu
Erken gebelik testi mi kuzumİlk on dakika testin kontrol cizgisi cok iceride kaldıgı icin acıp baktım yorum sizin kızlar A AfratafracPerlitik melisaa93 Merve3553 Zumruduanka96 IADK ve digerleri
Evet bebeğimErken gebelik testi mi kuzum
Var birşeyler kuzumGörmeye çalışmak gerekiyor
Allahım var bir hayalimiz, hadi inşallahCanım umutlandırmak istemem ama benim feci belim ve karnim alt bölgeleri ağrımisti normalde regl öncesi öyle bir ağrı çekmem eşime kesin hamileyim demistim inanmamisti bana cuma günü hiç unutmuyorum 6. Günüm yumurtlama sonrası test yapmıştım birsey çıkmamıştı. Sonra ctesi pazar girmişti araya aklıma test gelmemisti dışarıda işlerimiz vardı demekki. Ptesi iş için uyandigimda test yapmıştım silik bir çizdi hatta eşim yine inanmadı dur dedi sevinmeyelim sonra üzülmeyelim. Buraya atmıştım ptesi 9. Günümdü. Herkes kesin var tebrikler kan ver demişti. İş yerinden arabayı alıp başka bir sağlık ocağına misafir olarak rica edip kan vermiştim evim çok uzaktı 45 dakika min. 13 cikmisti. Yani düşününce senin günün de tutuyor ayyy hadi inşallah vardır
Evet canımBen görüyorum şimdimi yaptın?
Ayarlarıyla oynadıımmmmmm bence varGörmeye çalışmak gerekiyor
İkinci kez böyle çıktı iki saat arayla yaptımBen görüyorum şimdimi yaptın?
Hem onunla fotoğraf çekme fikirlerim var biraz. testlerin içinde en tatlı görüneni o geldi hep bana.Evet saklarsın hem ucu kapanıyor kokmuyor
Varrrr benceEvet canım
Ay canım onu atar mısın buraya sana zahmetAyarlarıyla oynadıımmmmmm bence var
Ay hadi inşallah bebeklerim
Nail açıdan da bi çeker misin kuzum ışığı arkasına almadan çekİlk on dakika testin kontrol cizgisi cok iceride kaldıgı icin acıp baktım yorum sizin kızlar A AfratafracPerlitik melisaa93 Merve3553 Zumruduanka96 IADK ve digerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?