- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.981
Yarın sabah tekrar daha iyi olcakSanki görür gibiyim
valla canım evde tadilat isleri olacak diye saldım nasıl olsa yine batacak işlerden sonra, ay ama ne biliyim heveslenmiyim diyorum sanki ama canlıda gördüm gibi
Evet ya sürpriz yapılacaksa görseli de güzel olsunAynen evde test varsa şayet yapıyorsun, ama test yoksa iradenle yapmıyorsun. Bende Predictor de var duruyo hala. Şayet hamiş kalırsam Predictor ile yapıp o testle eşime sürpriz yapayım istiyorum. O test şık geliyor diğerlerine göre
Ay insallah kusummYarın sabah tekrar daha iyi olcak
Gölgeyi görüyorum canım ama çok beklemediğin için çok hafif diye düşünüyorumİlk on dakika testin kontrol cizgisi cok iceride kaldıgı icin acıp baktım yorum sizin kızlar A Afratafrac @Perlitikmelisaa93 Merve3553 Zumruduanka96 @IADK ve digerleri
Ayyy İn şa Allah olur ya..tüp bebeğin zorluklarını o kadar iyi biliyorumki..dondurulmuş embriyon yokmu?4 gün kaldı canım geçen ay tüp bebek negatif oldu
Ciddi mi ama adete az kaldı daha çok çıkması gerekiyordu gebelik varsa şuan pek ümidim yok ama yine de duramıyorumValla gördüm
Kaç gün var adetine? Ben de görüyorumCiddi mi ama adete az kaldı daha çok çıkması gerekiyordu gebelik varsa şuan pek ümidim yok ama yine de duramıyorum
İki tane var ama 3 . Gün onlar, beşinci günler bile tutmadı , öyle zordu ki her aşaması …Ayyy İn şa Allah olur ya..tüp bebeğin zorluklarını o kadar iyi biliyorumki..dondurulmuş embriyon yokmu?
4 gün canımKaç gün var adetine? Ben de görüyorum
İnşallah vardır bende gördüm daha net görelim diye öyle dedim koyulaşır inşallah yarın tekrar yap bebeğimHava karardı ya evde ışıkla çekeyim dedim net cıkmıyor kuzum ama ben bi silik görür gibiyim canlıda
Sen ne gün yumurtladın bilmiyorsun demi?Ciddi mi ama adete az kaldı daha çok çıkması gerekiyordu gebelik varsa şuan pek ümidim yok ama yine de duramıyorum
Çok normal böyle çıkması o zaman. Benim 3 gün varken böyleydi bak4 gün canım
4 gün canım
3 Temmuz canım evetSen ne gün yumurtladın bilmiyorsun demi?
Ve hamile miydin ay inşallah canımmmÇok normal böyle çıkması o zaman. Benim 3 gün varken böyleydi bak
gözlerim bozuk değilse gördüm uzağı göremiyorum ama testide yakınlaştırsınlar baktımCiddi mi ama adete az kaldı daha çok çıkması gerekiyordu gebelik varsa şuan pek ümidim yok ama yine de duramıyorum
Aynı gün yumurtlamışız kız3 Temmuz canım evet
Belki de sen 3 Temmuz da yumurtlaığını sandın. Doktorumun dediği gibi oldu belki, 4 ya da 5 Temmuz da çatladı belki de yumurtan.3 Temmuz canım evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?