- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.921
Cnm optimette bnım akrabam çalışıyoAy İn şa AllahBilmiyorumki Ben gitdiğim doktorun yanına ultrason için gidiyorum canım her şey iyi giderse başka doktora gidicem
Evet o testini hatırlıyorum 13 le ögrenmistinBenim 9. Günden cikmistifreely
Ya aslında en güzeli gerçekten Bat'ı beklemek ve kıp kırmızı çizgiyi görmek. Dediğim gibi bu ay benim tutmadıysa önümüzdeki ay gerçekten hamilelik testi yapmayacağım Bat'a kadar.Evet bencede kuzum ama cumartesi de gölge gösterebilir ama bence pzar günü varsa erken testte cıkabilir
Cnm bnım doktorum yokkiDoktorun kim senin?benim randevum saat 5Allah nasip ederse her şey iyi giderse o hastaneye gitmicem..şimdilik gidiyorum yakın diye.
O hastanenin bütün doktorların yanında olmuşumCnm optimette bnım akrabam çalışıyo
Hangi kadın doğumcu iyi ise bnı ona yönlendir dıcem
Cnm sen bna özelden tel no yaz
Bn sana mesaj atarım aynı anda hastanede olursak
Sen kaçta gtcen haataneye?
Bnde o saate randevu alım
Tamam bnde 16.30 - 17.00 gbi randevu alimDoktorun kim senin?benim randevum saat 5Allah nasip ederse her şey iyi giderse o hastaneye gitmicem..şimdilik gidiyorum yakın diye.
Ayyy ne güzelTamam bnde 16.30 - 17.00 gbi randevu alim
Tabi inşallh randevu bulurum
Hmm okYa aslında en güzeli gerçekten Bat'ı beklemek ve kıp kırmızı çizgiyi görmek. Dediğim gibi bu ay benim tutmadıysa önümüzdeki ay gerçekten hamilelik testi yapmayacağım Bat'a kadar.
Evet o testini hatırlıyorum 13 le ögrenmistin
Alla allaaaaaa inanmıyorlarHmm ok
Yani olabilir tabi cnm. Belirtiler birbirine benziyor diyorlar. Test yap olmadı.Kızlar bat 4 gün sonra ama bugün sabahtan beri regl olacakmışım gibi felaket kasık ağrım var. Reglim hiç şaşmaz, zaten döngüm kısa 26 gün ama erken mi regl olacağım yoksa bu ağrı hamilelik belirtisi olabilir mi kafaları yedim
Önceden aynı güne test yapmaya sözleşiyorduk o güne kadar kimse test yapmayacak diye sözler verip hepimiz gizli gizli yapıyordukAlla allaaaaaa inanmıyorlarSize böyle diyip dizlice yapıp size söylemiyormuşum dsljfhkfdggbhjg
Kız gerçekten saldım ben, çok umursamıyorum artık. Test yaparken çok eğleniyorum diye yapıyorum. Ama önümüzdeki aya kalırsam bence gizem in de tadı ayrı. Hiç öyle denememiştim bir kere denerim
Ben de yok akıntı filan. Belim kopçak gibi ama.Ayyyy inşallah bebistir kuzum. Normalde ağrım sancim tamamen geçmişti. 6 gibi kasık ağrım cok derinden yeniden başladı. Ama baya derinden dunku gibi degil azaldi baya. Bugün 1 kez sarimtrak akintim oldu yine. O kadar
Aynen evde test varsa şayet yapıyorsun, ama test yoksa iradenle yapmıyorsun. Bende Predictor de var duruyo hala. Şayet hamiş kalırsam Predictor ile yapıp o testle eşime sürpriz yapayım istiyorum. O test şık geliyor diğerlerine göreÖnceden aynı güne test yapmaya sözleşiyorduk o güne kadar kimse test yapmayacak diye sözler verip hepimiz gizli gizli yapıyorduksonrada itiraflar geliyordu. Elinde test olan dayandırmıyor
Cesaret edemiyorum yine negatif görürsem diye, zaten testlerim de hala kargoda. Evde bir tane predictor early kaldı, olmadı sabah gözü karartıp ona kıyayımYani olabilir tabi cnm. Belirtiler birbirine benziyor diyorlar. Test yap olmadı.
Aynen sabah ilk idrarla yap, daha net sonuç alırsın, bizimle de paylaş amaCesaret edemiyorum yine negatif görürsem diye, zaten testlerim de hala kargoda. Evde bir tane predictor early kaldı, olmadı sabah gözü karartıp ona kıyayım
Ben de yok akıntı filan. Belim kopçak gibi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?