- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.961
Valla gördümGörmeye çalışmak gerekiyor
Bata ne kadar var?eğer varsa predictor gösterir canımİkinci kez böyle çıktı iki saat arayla yaptım
Ay görmeye çalışmama gerek kalmadı açtığım gibi gördüm ben, hadi inşallahGörmeye çalışmak gerekiyor
Bu tonda da belli bence var inşallah koyulaşırAy canım onu atar mısın buraya sana zahmet
Ay ben görüyor gibiyim bir şeyler, hadi inşallah. YArın sabah ilk idrarda belki bir tık daha net çıkarİlk on dakika testin kontrol cizgisi cok iceride kaldıgı icin acıp baktım yorum sizin kızlar A Afratafrac @Perlitik @melisaa93Merve3553 Zumruduanka96 @IADK ve digerleri
Teşekkürler effect için canımVarrrr bence
Evet zaten daha erken varsa çıkmadı bile mucize bence kuzum ince bişeyler var inşallah koyulaşır yarın sabah yap takip et bakalım sağlıklı olsun inşallahTeşekkürler effect için canımama çöl çok ince bir çizgi ve gölge
Gölge var var sen daha iyi görürsün
Kıyamam yirim seni. Ben artık temizlik konusunu saldım. Pratikliğe önem verdim. Camı parlatçam diye uğramıyorum. İçeriden siliyorum güzelce ama dışarıdan hortum tutuyo eşim tüm çamur kum toz ne varsa akıyo
Ayyy var bence deGölge var var sen daha iyi görürsün
Bu testte çıkarttı bende silik çizgiAtıyorum canım
4 gün kaldı canım geçen ay tüp bebek negatif olduBata ne kadar var?eğer varsa predictor gösterir canım
Bir adanalı olarak beni düşün kuzum balkonda yumurta pişirdim sokaga çıksam kuzu çevirme olcamİstanbulda olanınız var mı bilmiyorum ama pelte kıvamına geldim. Kız bu ne sıcak. Bir de emekli teyzeler gibi her yanım ağrıyoay delircem. Yaşasın kış. Sıcak oturmak kalp ben. Bu sıcaklarda herşey zor o iş de dahil. Beni bir sinir alıyo ki anlatamam. Allahtan bekleme dönemindeyim yoksa herşeyden vazgeçiyo insan bu sıcaklarda
Gerçekten mi inanamıyorum şuan tabikiAy görmeye çalışmama gerek kalmadı açtığım gibi gördüm ben, hadi inşallah
Yarın herkes ilk idrarıyla testlerini tekrarlasın
Hava karardı ya evde ışıkla çekeyim dedim net cıkmıyor kuzum ama ben bi silik görür gibiyim canlıdaNail açıdan da bi çeker misin kuzum ışığı arkasına almadan çek
Aynn vala bende aynı ne ugrascaz yaaaKıyamam yirim seni. Ben artık temizlik konusunu saldım. Pratikliğe önem verdim. Camı parlatçam diye uğramıyorum. İçeriden siliyorum güzelce ama dışarıdan hortum tutuyo eşim tüm çamur kum toz ne varsa akıyosonra cam silegeciyle suyunu çekiyo bitti gitti. İsterse bencikli dursun umurumda değil. Ev işi asla bitmek bilmeyen bir çile. Neydi o söz "tencerelerinin geleceğinden daha parlak olmasına izin verme"
Ben bu fotoda da gördüm kuşum. Senden de alcaz inşallah güzel haber
Allah yardımcın olsun kuzum seni düşünemiyorum valla çok fenaBir adanalı olarak beni düşün kuzum balkonda yumurta pişirdim sokaga çıksam kuzu çevirme olcam
Fortune miydi seninki deBu testte çıkarttı bende silik çizgi
Sanki görür gibiyimGölge var var sen daha iyi görürsün
valla canım evde tadilat isleri olacak diye saldım nasıl olsa yine batacak işlerden sonra, ay ama ne biliyim heveslenmiyim diyorum sanki ama canlıda gördüm gibiKıyamam yirim seni. Ben artık temizlik konusunu saldım. Pratikliğe önem verdim. Camı parlatçam diye uğramıyorum. İçeriden siliyorum güzelce ama dışarıdan hortum tutuyo eşim tüm çamur kum toz ne varsa akıyosonra cam silegeciyle suyunu çekiyo bitti gitti. İsterse bencikli dursun umurumda değil. Ev işi asla bitmek bilmeyen bir çile. Neydi o söz "tencerelerinin geleceğinden daha parlak olmasına izin verme"
Ben bu fotoda da gördüm kuşum. Senden de alcaz inşallah güzel haber
Markasını hatırlamıyorumFortune miydi seninki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?