- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.901
Olsa da cıkmayabilir canım benim daha 7. Gün erken test diye gaza geldim ay simdide tuvalete gittim gelmedi cisim demekki cok tuttum ya yapınca gelmedi daha hshshahahahahajYap hadi bekliyoruz inşallah minnak vardır
Girdim yapiyim diye gelmedi geleni de bardaga tutturamadımOoo test geliyo haydi beklemedeyiz kuşum
Ayyy daha erkenmiş olsun olsun inşallah vardır da çıkar çok aminOlsa da cıkmayabilir canım benim daha 7. Gün erken test diye gaza geldim ay simdide tuvalete gittim gelmedi cisim demekki cok tuttum ya yapınca gelmedi daha hshshahahahahaj
İnsallah canım benim hepimizin olsun en kısa ve hayırlı zamandaAyyy daha erkenmiş olsun olsun inşallah vardır da çıkar çok amin
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler inşallahİnsallah canım benim hepimizin olsun en kısa ve hayırlı zamanda
Ayyy bnde optimetteyim aynı hastanehangı doktora çıkıcan
Ama saat kaçta gıderz bılmıyorum
Hedefi şaşırmasanaGirdim yapiyim diye gelmedi geleni de bardaga tutturamadım
AhahahahGirdim yapiyim diye gelmedi geleni de bardaga tutturamadım
Girdim yapiyim diye gelmedi geleni de bardaga tutturamadım
Hadi buluşuverinAyyy bnde optimetteyim aynı hastanehangı doktora çıkıcan
Foto at bakalım doyamıyorım testlere bakmayaBen yine yaptım test yine gölge gördüm , gebelik testi dayanmıyor olunca hepsini bir kerede yapıyorum yarına kalmadı
Valla daha 7. günden çıkanı duymadım ama 8. günden çıkanı duymuştum.A Afratafrac kizlar en yakin sanki varsa pazar çıkar gibi ne dersiniz
At buraya da at, sabah ilk idrarla yapacağın 1 tane bıraysaydın keşkeBen yine yaptım test yine gölge gördüm , gebelik testi dayanmıyor olunca hepsini bir kerede yapıyorum yarına kalmadı
Ay İn şa AllahNiqu aynı doktor mu acaba. Ayyy heyecanli bir pazartesi olacak ikinizden de nefis haberler bekliyoruz inşallah
Bi bucuk senedir test yaparım ilkte tutturamadım hep fire veririm hdhshshahhahaHedefi şaşırmasana
Doktorun kim senin?benim randevum saat 5Ayyy bnde optimetteyim aynı hastanehangı doktora çıkıcan
Evet ben de öyle oldugunu anladım ama inatcı mı inatcıyımmmmAhahahaho testi yapmamalısın diye evren sana daha ne desin
Valla daha 7. günden çıkanı duymadım ama 8. günden çıkanı duymuştum.
Evet bencede kuzum ama cumartesi de gölge gösterebilir ama bence pzar günü varsa erken testte cıkabilirA Afratafrac kizlar en yakin sanki varsa pazar çıkar gibi ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?