- Konu Sahibi Afratafrac
- #5.781
Cnm p. Tesi 5+4 oluyor sata göreİnşAllah bebeğim kalp atışını da duyarsın belki
Sanmıyorum kalp atışını kese bıle gözukmez belki 2 gün geç yumurtladım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm p. Tesi 5+4 oluyor sata göreİnşAllah bebeğim kalp atışını da duyarsın belki
Testin en pik noktası olabilir belki daha da kızarmıyodurCnm son 2 test sanki aynı gbi ama
Yinede moralimi bozmıcam
P. Tesi eşim gelicek, kese gözükmezse beta verıcem o gun
Laboquik ben de 15 aydır kullanıyorum hiç yalancı çizgi görmedim. Seninki ilginç olmuşMaalesef onda da çıktı
Benlik Bir problem sanırım çünkü tek o marka değil her marka çıkarıyor her ayda kimyasal olamaz herhalde çünkü ağrısız rahat regli dönemi geçiriyorumLaboquik ben de 15 aydır kullanıyorum hiç yalancı çizgi görmedim. Seninki ilginç olmuş
Benim de kimyasal bile olmadı. Yalancı pozitif bile görmedim. Ben de 35 yaşındayım. 15 ay oldu. Değerlerimiz eşimle normal. Çok benzeriz kuzum. Sen inşallah 10. Ayda görürsün güzel haberini. Önümüzdeki ay da ben veririm haberimi.
Canım daha çok erken. Önce idrar testinde koyulaşmayı bi görseydin. Umudunu yitirmeÇok morelim bozuldu çok ümitliydim oysaki sabah da teste silik cıkınca hayır adete 5 gün var daha
Maşallah maşallah kuzuummmCan kızlar bugün bu son testimdi
P. Tesi inşallah beta vermeye gerek kalmadan keseyi görürüm
Yine gülecek yüzün bebeğim az sabırbeyons Bende 35 yaşındayım kızlar eşim 37 yaşında biz kez şubat ayında gebe kaldım o da kürtaj ile sonlandı maalesef kalbi durdu bebeğimin
Oh en güzelini yapmışsın kuzum. Ben de ya yarın ya pazar regl olucam günlerdir test yapıyorum burda bir şey yok malesef.. senin ne kadar kaldııı?Ben bu ay akışına bıraktım bebeğimmm sen nasılsın döngünün kaçıncı gunundesin hazırlıklar nasıl gidiyor bakimmm
Yine gülecek yüzün bebeğim az sabır
Benim de yaş 34 eşim 39 henüz hiç gebelik oluşmadı, ancak eli kulağında nasipse
Seninle de aynıyız kuzum. Ben 35 eşim 37. Gene çok Şükür hamile kalabiliyorsun kuzum. İnşallah en kısa zamanda kucaklarımız dolar. Bakalım hsg çekileceğim bi de öyle deneyeyimbeyons Bende 35 yaşındayım kızlar eşim 37 yaşında biz kez şubat ayında gebe kaldım o da kürtaj ile sonlandı maalesef kalbi durdu bebeğimin
Ay maşallahCan kızlar bugün bu son testimdi
P. Tesi inşallah beta vermeye gerek kalmadan keseyi görürüm
Hayırlısı aşkım benim 6 günüm var daha ki oda takvime göre daha çok da olabilir yumurtlama da takip etmedim bu ayOh en güzelini yapmışsın kuzum. Ben de ya yarın ya pazar regl olucam günlerdir test yapıyorum burda bir şey yok malesef.. senin ne kadar kaldııı?
Benim de hiç gebelik oluşmadı. Umarım bir an önce alırız haberlerimiziYine gülecek yüzün bebeğim az sabır
Benim de yaş 34 eşim 39 henüz hiç gebelik oluşmadı, ancak eli kulağında nasipse
Seninle de aynıyız kuzum. Ben 35 eşim 37. Gene çok Şükür hamile kalabiliyorsun kuzum. İnşallah en kısa zamanda kucaklarımız dolar. Bakalım hsg çekileceğim bi de öyle deneyeyim
Hakkımıza hayırlısı olsun kuzucum ben de takip etmedim tatildeydik zaten bulduğumuz fırsatı değerlendirdik yapacak bir şey yokHayırlısı aşkım benim 6 günüm var daha ki oda takvime göre daha çok da olabilir yumurtlama da takip etmedim bu ay
İnşallah bakalım beklemedeyim elim test yapmaya gidiyor halenN.
Mavi olanda göremedim diğerinde var gibi gibi hadi inşallah