- 25 Şubat 2011
- 6.300
- 7.149
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.321
Senin daha azmış kuzum benim daha çokBenimde 6 gün var oda çok
Ben çatlamadan sonra sayıyorum ..Kızlar BAT ı nasıl hesaplıyorsunuz yumurtlamadan itibaren 14. gün mü yoksa çatlamadan itibaren mi ???
Vala bende çıkardı hata dur fotosu varYaaa prodüktör müüü bana hep negatif çıkarmıştı
Sevindim adına canım artık kan vere bilirsinKızlar piknikten geldim
3-4 kupa çay içtim üstelik
Çok şukur rabbime
melisaa93 melegim can A Afratafrac Sirius2023 fnd_50 S simurgggg Perlitik destinesiaa Niqu savascii beyons T TASUU trueliving_ uvercinka65 1fafeyla
Kız Allah seniii ben şimdi yaptında çıktı sandımmmmVala bende çıkardı hata dur fotosu var
Bayağı da pembe çıkmış kaç gün kala böyle çıkmıştı canım bir tane mi test yapmıştınVala bende çıkardı hata dur fotosu var
Adet gecikmişti 4 gün yaptım çıktı 2 gün sorna hasta oldum gittim kan verdim 2.30 cikmistiBayağı da pembe çıkmış kaç gün kala böyle çıkmıştı canım bir tane mi test yapmıştın
ben de öyle biliyorum ama yumurtlamadan sonra diyen de varBen çatlamadan sonra sayıyorum ..
Canım sen kaç yaşındasın ilk çocukmu olucak kısmetseBayağı da pembe çıkmış kaç gün kala böyle çıkmıştı canım bir tane mi test yapmıştın
Anladım canım benim hayatıma bir heyecan katar belki benim hep negatif çıkıyorAdet gecikmişti 4 gün yaptım çıktı 2 gün sorna hasta oldum gittim kan verdim 2.30 cikmisti
Oyyy çok şükür sağlıkla gelecek inşallah miniiik çok güzel koyulaşmışKızlar piknikten geldim
3-4 kupa çay içtim üstelik
Çok şukur rabbime
melisaa93 melegim can A Afratafrac Sirius2023 fnd_50 S simurgggg Perlitik destinesiaa Niqu savascii beyons T TASUU trueliving_ uvercinka65 1fafeyla
Ya yerim senin pozitifliğiniAnladım canım benim hayatıma bir heyecan katar belki benim hep negatif çıkıyor
Ahaha yaaa inşallah sende doğru çıkar canım mutlu haberlerini bekliyoruzAnladım canım benim hayatıma bir heyecan katar belki benim hep negatif çıkıyor