• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yaa belli de olmaz tabi hazır hormonlar yükselmişler belki tutar kısmet bu işler 🙏🏻 umarım Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder 💛

İnşallah kopkoyu görürüz en kısa zamanda bu testleri ☺️🙏🏻
Amin kuzum amin inşallah güzel bi aya başladık inşallah devamı da bu şekilde geliyor listeye bakıyorum da baya hamiş annişler olmuş 🥰

Ay kızlar bazen hepinizin gerçekte nasıl birileri olduğunuzu çok merak ediyorum. Suratlarınızı filan. Bir tek ben değilim demi 😂

Lütfen yönetim bu mesajımı yanlış anlamasın, hiç bir sosyal medya hesabıma davet falan etmiyorum. Öyle içimden geldi demek.

Ay kızlar bazen hepinizin gerçekte nasıl birileri olduğunuzu çok merak ediyorum. Suratlarınızı filan. Bir tek ben değilim demi 😂

Lütfen yönetim bu mesajımı yanlış anlamasın, hiç bir sosyal medya hesabıma davet falan etmiyorum. Öyle içimden geldi demek.
Ben çogu kısıyı gördüm😊😊😊💃💃

Geçen defa sen yokmuydun bazılarını gördüm ben🤗

Back