- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.361
Afra BüyükburçBen de üzülmeye başladım beni niye görmüyor diye. evde saksı değilim ben diye geziyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afra BüyükburçBen de üzülmeye başladım beni niye görmüyor diye. evde saksı değilim ben diye geziyordum
Kasımdaydı canımHangi ay oldu bu canım
İnşallah canım, bilmem 40 tan sonra yumurta azalıyormuş ya, rahim filmi filan çektirdim birşey çıkmadı doktor olur diyor ama denk gelmiyor işteSaçmala canım bunun yaşı olmaz olucak inşallah kuzum 40 yaşında annem getirdi sen ne diyorsun
@tıkabasa yı takip ettin mi bilmiyorum canım birkaç defa üst üste kimyasal yaşadı şimdi sağlıkla ilerliyor. İnşAllah sana da nasip olacakAla ala ya mayısta tam gebelik olucak dedim düşük oldu yine
Kese görmediysen kimyasaldır kuzum ama kimyasal da düşük sayılıyor sadece yerleşmeden döllenen yumurta atılıyor ona kimyasal deniyor canımBuradaki gevurlar düşük dedi ama bana kimyasal gibi geldi yani bence öyle kuzum
Olur canımm sen hıc canını sıkmaİnşallah canım, bilmem 40 tan sonra yumurta azalıyormuş ya, rahim filmi filan çektirdim birşey çıkmadı doktor olur diyor ama denk gelmiyor işte
Amin kuzum amin inşallah güzel bi aya başladık inşallah devamı da bu şekilde geliyor listeye bakıyorum da baya hamiş annişler olmuşYaa belli de olmaz tabi hazır hormonlar yükselmişler belki tutar kısmet bu işler umarım Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder
İnşallah kopkoyu görürüz en kısa zamanda bu testleri
Inşallah canım bu süreç insanı çok yıpratıyor@tıkabasa yı takip ettin mi bilmiyorum canım birkaç defa üst üste kimyasal yaşadı şimdi sağlıkla ilerliyor. İnşAllah sana da nasip olacak
Ben çogu kısıyı gördümAy kızlar bazen hepinizin gerçekte nasıl birileri olduğunuzu çok merak ediyorum. Suratlarınızı filan. Bir tek ben değilim demi
Lütfen yönetim bu mesajımı yanlış anlamasın, hiç bir sosyal medya hesabıma davet falan etmiyorum. Öyle içimden geldi demek.
Bende hahaAy kızlar bazen hepinizin gerçekte nasıl birileri olduğunuzu çok merak ediyorum. Suratlarınızı filan. Bir tek ben değilim demi
Lütfen yönetim bu mesajımı yanlış anlamasın, hiç bir sosyal medya hesabıma davet falan etmiyorum. Öyle içimden geldi demek.
Yaaa olurmuuu valla 2 kez yazdım hemde sen benim canımsın beeBen de üzülmeye başladım beni niye görmüyor diye. evde saksı değilim ben diye geziyordum
Valla neyse Allahım düşmanıma bile yaşatmasın yaKese görmediysen kimyasaldır kuzum ama kimyasal da düşük sayılıyor sadece yerleşmeden döllenen yumurta atılıyor ona kimyasal deniyor canım
Ay nasıl gördün, aaaaaaBen çogu kısıyı gördüm
O hoo gecelerı alem yapardık bı aralar buradaprofıl fotolarımızı degıstırırdık 5 dakıkalıgınagercek fotomuzu koyardıkAy nasıl gördün, aaaaaa
Bendeeee A Afratafrac hepimizin gerçek isimlerini ve fotoğraflarını paylaştığı gün vardı o gün orada yok muydunBen çogu kısıyı gördüm
Ay ben nasıl kaçırmışım bu etkinliğiO hoo gecelerı alem yapardık bı aralar buradaprofıl fotolarımızı degıstırırdık 5 dakıkalıgınagercek fotomuzu koyardık
Bendeeee A Afratafrac hepimizin gerçek isimlerini ve fotoğraflarını paylaştığı gün vardı o gün orada yok muydun
Ocakta yapmıştık galibaAy ben nasıl kaçırmışım bu etkinliği
Geçen defa sen yokmuydun bazılarını gördüm benAy kızlar bazen hepinizin gerçekte nasıl birileri olduğunuzu çok merak ediyorum. Suratlarınızı filan. Bir tek ben değilim demi