- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.341
Canım ben geç evlendim 3 senedir olmuyor 38 yaşındayım bir sorun yok ama yaştan heraldeCanım sen kaç yaşındasın ilk çocukmu olucak kısmetse
Olur olur millet 50 yaşında doğruyo daha gencecik çıtırsınCanım ben geç evlendim 3 senedir olmuyor 38 yaşındayım bir sorun yok ama yaştan heralde
Çok iyi geleceğine inanıyorum canımHadi bakalım ikinize de vesile olur inşallah yaaaabenim bugün kargoya verildi bir iki güne gelir herhalde
Saçmala canım bunun yaşı olmaz olucak inşallah kuzum 40 yaşında annem getirdiCanım ben geç evlendim 3 senedir olmuyor 38 yaşındayım bir sorun yok ama yaştan heralde
Maşallah subanallah katlanarak artsın değerlerinKızlar piknikten geldim
3-4 kupa çay içtim üstelik
Çok şukur rabbime
melisaa93 @melegim can A Afratafrac Sirius2023 @fnd_50 @simurgggg @Perlitik @destinesiaa @Niqu @savascii @beyons @TASUU trueliving_ @uvercinka65 @1fafeyla
MaşaAllah MaşaAllahKızlar piknikten geldim
Çok şukur rabbime
melisaa93 @melegim can A Afratafrac Sirius2023 @fnd_50 @simurgggg @Perlitik @destinesiaa @Niqu @savascii @beyons @TASUU trueliving_ @uvercinka65 @1fafeyla
Maşallah ne güzel bir tablo buKızlar piknikten geldim
Çok şukur rabbime
Hadi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu artık okula falan başlar yakındaKızlar piknikten geldim
Çok şukur rabbime
Çatlamadan bir sonraki güne 1. Gün diyeceksin canıKızlar BAT ı nasıl hesaplıyorsunuz yumurtlamadan itibaren 14. gün mü yoksa çatlamadan itibaren mi ???
Bu gerçek mi yalancı çizgi mi?Vala bende çıkardı hata dur fotosu var
Kimyasal yaşamış olabilirsin canımAdet gecikmişti 4 gün yaptım çıktı 2 gün sorna hasta oldum gittim kan verdim 2.30 cikmisti
Genelde pikten 14-17 gün sonrasında olabiliyorKızlar BAT ı nasıl hesaplıyorsunuz yumurtlamadan itibaren 14. gün mü yoksa çatlamadan itibaren mi ???
Yalan çizgi canım çok önceden yapmıştımBu gerçek mi yalancı çizgi mi?
YaaaaKimyasal yaşamış olabilirsin canım
Bence doğru göstermiş o ay kimyasal yaşadın canım. Mesajların devamını sonradan okudumYalan çizgi canım çok önceden yapmıştım
Hangi ay oldu bu canımYaaaabilmiyorum çok belirtim de vardi
Ben de üzülmeye başladım beni niye görmüyor diye. evde saksı değilim ben diye geziyordumA Afratafrac bebekim yazdım gördün mü
Ala ala ya mayısta tam gebelik olucak dedim düşük oldu yineBence doğru göstermiş o ay kimyasal yaşadın canım. Mesajların devamını sonradan okudum
teşekkürler canımÇatlamadan bir sonraki güne 1. Gün diyeceksin canı