- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.201
Bunu canımBi kaç güne gelir o zaman hangi marka sipariş verdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu canımBi kaç güne gelir o zaman hangi marka sipariş verdin
Adet olan da varmış böyle çöküp hamile olan da bakalım merak ediyorum çokİhtimal yüksek gibi
Bende alcam ondan sordum canım
bekleyeceğim artık canım daha önce hiç test yapmadım merakta ediyorum biraz tuhaf duygular işte hepiniz biliyorsunuz :)Bebişim daha çok erken, azcık sabret bekle bir 4-5 gün daha
Ahhh ah bilmezmiyiz aman sende bağımlı olma bizim gibi illet bişey yaptıkça yapası geliyo insanınbekleyeceğim artık canım daha önce hiç test yapmadım merakta ediyorum biraz tuhaf duygular işte hepiniz biliyorsunuz :)
Ben daha önce kullanmıştım hep negatif çıkardı doğru yaniBende alcam ondan sordum canım
2.yumurtlama ihtimali olabilir mi?Adet olan da varmış böyle çöküp hamile olan da bakalım merak ediyorum çok
Bilmiyorum ki canım hiç başıma gelmedi dünde pikti2.yumurtlama ihtimali olabilir mi?
Allah seni bu ay pozitifi göreceksin inşallahBen daha önce kullanmıştım hep negatif çıkardı doğru yani
Amin canım hepimiz göreliiiimAllah seni bu ay pozitifi göreceksin inşallah
Aminnn aminnnAmin canım hepimiz göreliiiim
Ovu testi gebelik testinden daha pahali kuzum internetten siparis etseydin de gebelik testi yapsan daha ekonomik olurduMerhaba a canım yumurtan çatlamış görünüyor , gebelik testi çıkmayabilir ama çok varsa yap bence ben olsam yapardım ovülasyon yapıp duruyorum ben adete 7 gün kaladan beri
Bence kesin hamilesin Test gelince iyice belli olur.Bilmiyorum ki canım hiç başıma gelmedi dünde pikti
Aaa şüphelenmiştim zaten ama sen yazınca simdi iyice emin oldum canim. Ilk defa bu miktarda bir regl dönemi geciriyorum çünkü. Simdi cok merak ettim ya hangi mekanizmayla azaltti acaba? Yumurtalara etkisi ne. Erken yumurtlama ihtimali olur mu? Kafamda deli sorular olustubenimde daha yoğun olurdu kanamayı baya azalttı :)
Belirtin var mı? Gerçi her yanı belirti olan negatif, sıfır belirti olan pozitif çıkabiliyor ama olsun belirtin var mı?Bilmiyorum ki canım hiç başıma gelmedi dünde pikti
hep birlikte göreceğiz bakalım canımBence kesin hamilesin Test gelince iyice belli olur.
Hasta değilim ama erken uyuyorum birkaç gündür bugün gündüz bile uyudum ve başım ağrıdı başka hiçbir değişiklik yok canım sadece uyumak istiyorum , zaten uykuyu severim ama bilemiyorumBelirtin var mı? Gerçi her yanı belirti olan negatif, sıfır belirti olan pozitif çıkabiliyor ama olsun belirtin var mı?
Ovülasyonum kaçırmayayım diye farklı markalar aldım şimdi gebelik yolda geliyoor bakalımAaa şüphelenmiştim zaten ama sen yazınca simdi iyice emin oldum canim. Ilk defa bu miktarda bir regl dönemi geciriyorum çünkü. Simdi cok merak ettim ya hangi mekanizmayla azaltti acaba? Yumurtalara etkisi ne. Erken yumurtlama ihtimali olur mu? Kafamda deli sorular olustu
Yanlış alıntı yapmışımOvülasyonum kaçırmayayım diye farklı markalar aldım şimdi gebelik yolda geliyoor bakalım
Ee hadi insallah o zamanOvülasyonum kaçırmayayım diye farklı markalar aldım şimdi gebelik yolda geliyoor bakalım