- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.221
Seninki ağrısız belirti veriyor o zaman. Hamileysen güzel o zamanHasta değilim ama erken uyuyorum birkaç gündür bugün gündüz bile uyudum ve başım ağrıdı başka hiçbir değişiklik yok canım sadece uyumak istiyorum , zaten uykuyu severim ama bilemiyorum
28 günde bir olurum bugün 28. GünAdet döngün kaç gün canım
Adet günün gelmiş yapabilirsin benceArkadaşlarım benim günüm dündü ben hala adet olmadım testte yapmadım yarın bekleyeyim mi yapayım mı sizce
İnşallah güzel sonuçları görürsün28 günde bir olurum bugün 28. Gün
Kullanmaya başladığım ay benim yumurtlamamı erkene çekmedi. Keşke çekseydi 17-18. Gün yumurtluyorum çok uzun sürüyor beklemek. Kanamanın eskisi kadar yoğun olmaması iyi bir şeymiş doktorum öyle söylemiştiAaa şüphelenmiştim zaten ama sen yazınca simdi iyice emin oldum canim. Ilk defa bu miktarda bir regl dönemi geciriyorum çünkü. Simdi cok merak ettim ya hangi mekanizmayla azaltti acaba? Yumurtalara etkisi ne. Erken yumurtlama ihtimali olur mu? Kafamda deli sorular olustu
Geçmiş olsun canım İnşAllah hızla iyileşir kuzucunnKızlar konuyla alakasız ama 4 yaşında kuzum işhatsız ve sık ateşi çıkıp hasta oluyor diye doktora götürdüm bir sürü tahlil yaptım hepsi iyi çıkmış ama sadece kolestrol yüksek anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi yarına randevu aldım ama çok merak ettim
Bence yap canım çıkar varsaArkadaşlarım benim günüm dündü ben hala adet olmadım testte yapmadım yarın bekleyeyim mi yapayım mı sizce
Ahahah Allah seni ya çok güldümbiz de bebek daha oluşmadan havada kapmaya çalışıyoruz
Yok canım belli olmaz daha ultrasonda. Kanda bile çıkmayabilirKızlar birşey sorucam bana progesteron tahlili yaptırdı doktor ama hcg yaptırmamış 1 hafta geçti yumurtlamamın üstünden perşembe kontrole gideceğim gebe olduğum ultrasonda belli olur mu
Bende gidiyorum test almaya canım çekti 9 gün var bataBence yap canım çıkar varsaBat geçince sabahı beklemeye gerek kalmıyor
Canisi benim batı guncelledinmiiiiii
Benimde çatlamadan beri 8 gün geçti ovülasyon yapıyorum yine pik çıkıyor, gebelik testim yok
Aynıyız ben yarın yapıcammArkadaşlarım benim günüm dündü ben hala adet olmadım testte yapmadım yarın bekleyeyim mi yapayım mı sizce
Kuzum benim de bat bugün diye tahmin ediyorum benim de adetim gelmedi. Testim negatif. Umarım bebişlerimiz bizimledir. Yarın sabah ilk idrarla bir daha yapalımKızlar ben test yaptım ama Hiçbişey çıkmadıhala adet de olmadım gecikme mi yaşamam lazım acaba bugün gelen giden olmazsa en iyisi yarın sabahtan test yapiyim ben
Su şişesi taşı. Bittikçe doldur. Arada da zor kendini içerken fazla fazla iç. Bir süre sonra alışıyorsunOo baya yüksek çıkmış etkili bir ilaç demek ki zararıda yokmuş deneyeyim madem.
Ben çok az su içiyorum ya farkındayım ama arttıramiyorumunutuyorum içmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?