- 3 Şubat 2022
- 1.218
- 2.400
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.261
Olur mu öyle ya bişey kaçırırsamİmkansız aşkım bizim çenemize yetişmen sen son sayfadan gir muhabbete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur mu öyle ya bişey kaçırırsamİmkansız aşkım bizim çenemize yetişmen sen son sayfadan gir muhabbete
Önemli şeyler hep gündemde kalıyo kaçırmazdın büyük ihtimalleOlur mu öyle ya bişey kaçırırsam
Ben işimi riske atmam arkadaşÖnemli şeyler hep gündemde kalıyo kaçırmazdın büyük ihtimalle
Kuzumm çok şükür evet yarını dört gözle bekliyorum, inşallah artmıştır güzelce.Özge sana mesaj yazdığımı sanıyordum ama göndermemişim. Çok şükür koyulaşmış. Yarın da kan verirsen için rahat edecek inşallah
İnşallah canım artacak merak etmeKuzumm çok şükür evet yarını dört gözle bekliyorum, inşallah artmıştır güzelce.
Sen nasılsın? Okul açıldı nasıl gidiyor bebişle?
Ben oyle yapıyom valla gırıncehepsını okumam ımkansız zatenİmkansız aşkım bizim çenemize yetişmen sen son sayfadan gir muhabbete
Eferim kız sana azminden dolayı tebrik eder başarıların devamını dilerimBen işimi riske atmam arkadaş
Biliyorum canım seni artıkEvet sen oluyorsun etiket yapamadım
Bende öyle yapıyorum bırsefer okumayı denedım ama anam yok susmuyorlarkı sayfaları bıtırıp dahil olayım hep üstüne eklendi sayfalarınBen oyle yapıyom valla gırıncehepsını okumam ımkansız zaten
Tahmin edebiliyorum canım ya, ben bile öyleyim şimdiden. Allahım kolaylık versin rahat hamilelik geçirtsinİnşallah canım artacak merak etme
Okul beni sarstı açıkçası okul sonrası da arakadaşlarla oturduk dışarda. Eve gelince bayılmışım.
Bir ara kalktım yemek yaptım net hatırlamıyorum o kısmı
Nabersin şekerimTahmin edebiliyorum canım ya, ben bile öyleyim şimdiden. Allahım kolaylık versin rahat hamilelik geçirtsin
Amin canım amin inşallah hepimizinki kolay geçsin. Ardımızdan da kızlar tek tek pozitif görsün. Mutluluğumuz artarak devam etsin inşallah.Tahmin edebiliyorum canım ya, ben bile öyleyim şimdiden. Allahım kolaylık versin rahat hamilelik geçirtsin
İyiyim bebişim yatıyom gebeş gebeş sıkıldım senden naberrrNabersin şekerim
Çok tesekkür ederimMaşallah canım tebrik ederim
Hepppsi gelecek arkamızdan ben inanıyorum yürektenAmin canım amin inşallah hepimizinki kolay geçsin. Ardımızdan da kızlar tek tek pozitif görsün. Mutluluğumuz artarak devam etsin inşallah.
Gebeşim benim bende ne yapayım işte yemek telaşesi falan can sıkıntısı vakit geçirmeye çalısıyorumİyiyim bebişim yatıyom gebeş gebeş sıkıldım senden naberrr
Yerimi ayırtın benim en önden olsunHepppsi gelecek arkamızdan ben inanıyorum yürekten
Benim daha regl bitmedi 28 Eylül gibi15 Eylül canım senin?
Canım cok tesekkür ederim darısı isteyen tüm herkese olsunnnMaşallah Allahım kucağınada almayı nasip etsin kuzm benımmm