- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 29
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.301
Kimyasal veya dış gebelik olabilir mil kuzum benim için molut dua edin kimyasal olsun allah için dış gebelik geçirdim zaten. Ağlamaktan şiştim arıkCanım naptın son durumun ne kuzum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal veya dış gebelik olabilir mil kuzum benim için molut dua edin kimyasal olsun allah için dış gebelik geçirdim zaten. Ağlamaktan şiştim arıkCanım naptın son durumun ne kuzum?
Canım hamile olma ihtimalin hiç mi yok?Kimyasal veya dış gebelik olabilir mil kuzum benim için molut dua edin kimyasal olsun allah için dış gebelik geçirdim zaten. Ağlamaktan şiştim arık
Evet canım benim dediğim gb herkes aynı fikirde olmak zorunda değil genel olarak herkes bir ürktü zatenKuzum ben duydum sülük olayını. Bundan sonra hamile kalan da duydum açılcası ben sıcak bakıyorum. Zaten alternatif tıpı çok severim. Eğer benim olmasaydı bende deneyecektim. Bu konuda herkes aynı şeyi düşünmüyor haklı olarak herkesin tesirginlikleri var. Yapan kişi işinin ehliyse neden olmasın diyorum
Kız yiyip nasıl yatıyonuz hemen dolu midenin üstüneSağol canım benim biz çok geç yemek yiyoruz ya eşim geç geliyo ya bende onu bekliyorum yanlış yıyemıyorum sizin saatle 12.30 da yiyoruz ve hop yatıyoruz
Oda ayrı bı yetenekKız yiyip nasıl yatıyonuz hemen dolu midenin üstüne
Şifa olsun inşallah canım. Denemekten zarar gelmez. Annem hacamat sayesinde hemoroid tedavisinde yıllardır kat etmediği yolu tek seansta kat etti. Ama yapan kişi yapılan ortam çok önemli ona dikkat ettikten sonra sorun olacağını sanmamEvet canım benim dediğim gb herkes aynı fikirde olmak zorunda değil genel olarak herkes bir ürktü zaten
Ama ben olumlu bakıyorum sadece çocuk olsun diye de bakmıyorum açıkcası duruma. Hacamatıda sürekli yaptırıyorum şifa ve sünnet olduğu için. Sülük olayınıda genel temizlik için düşünüyorum zaten o da bişey olmasa da yapılması lazım diye bakılıyor bilmem alternatif tıp daha sıcak geliyor bana
Canım senin için dua edeceğim o çaresizliği bilirim. Bennim de hsg'em çekildi, ilaç, iğne, aşılama yapıldı ama olmadı.. ama bu demek değil ki olmayacak, bu bir süreç ve biz bu sürecin bir parçasıyız. Doktorun sana iğne verdiyse doğal yolla gebe kalabileceğin içindir. Lütfen moralini bozma. Bu ay neden bir daha ilaç iğne denemedin? İkinci üçüncü aylarda daha çok etkili oluyor diye duymuştum kuzum kaç aydır deniyorsunuz?Benim kırmızılar geldi yine olmadı bu ay çok ümitliydim yine hsg filmi çekildim çatlatma iğnesi yaptım ama yine olmadı . Şimdi hayıt oru ve aslan pençesini çok duymuştum onu aldım birde öyle deneyeyim ..
Yaa kadın resmen hayatını yaşıyor epey sosyal birisi demek kiVallahi kıskandım şuan Benimki de biz hadi desek bize yerleşecek durumda kesinlikle kendi evinde kalmayı sevmiyor bide kızı var bi ona bi bize gidip geliyor aralarda da akrabalarına gidiyor kendi evinde kaldığı toplam süre yılda 2 aydır
Yok be kuzumCanım hamile olma ihtimalin hiç mi yok?
Çokkkkk hemde onun yanında bu yaşımda fazlaca asosyal kalıyorumYaa kadın resmen hayatını yaşıyor epey sosyal birisi demek ki
Neden ya 12 güzel bi değerdi neden öyle diyorsun kuzum. Bi kan daha mı versen acabaYok be kuzum
Beeen bennn bugün berbadımAy ay kızlaarrr bel ağrısı çeken varmı belim nasıl ağrıyor yaaa
Helal olsun vallahi Eşi yanında değil belli kiÇokkkkk hemde onun yanında bu yaşımda fazlaca asosyal kalıyorum
Çok sağol canım benim bende işinin ehline yaptırıyorum zatenŞifa olsun inşallah canım. Denemekten zarar gelmez. Annem hacamat sayesinde hemoroid tedavisinde yıllardır kat etmediği yolu tek seansta kat etti. Ama yapan kişi yapılan ortam çok önemli ona dikkat ettikten sonra sorun olacağını sanmam
Ah demi ya bir anda geliyor saatlerce gitmiyor bu ağrıBeeen bennn bugün berbadım
Evet gerçekten öyle hala geçmedi masaja rağmen umarım bebek belirtisidirAh demi ya bir anda geliyor saatlerce gitmiyor bu ağrı
İnşallah inşallah canımEvet gerçekten öyle hala geçmedi masaja rağmen umarım bebek belirtisidir
Bat a kaç gün var ya da yumurtlamanın kaçıncı günüİnşallah inşallah canım
Bebeğim bende 4+3 bebiş var daha çok yeni öğrendim bende diyorum ilk haftalar normal mi acaba senin ne kadar var bakalım bat aBat a kaç gün var ya da yumurtlamanın kaçıncı günü
ayy çok güzel darısı başıma 10 gün var yumurtlamamın 6. Günü ıygulamaya göreBebeğim bende 4+3 bebiş var daha çok yeni öğrendim bende diyorum ilk haftalar normal mi acaba senin ne kadar var bakalım bat a