- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.001
Adresini versene o kızın evinin önüne gidip "in aşşaaağ bişi konuşçaz" diye gidem.Ya bu tipler her yerde. Malesef benim yakın arkadaşımda aynı böyle oldu. Tek anlattığım kişiydi ve bu konuda çok hassas olduğumu biliyor. Sürekli doktorumu eleştiriyor. Beni panik olmamakla suçluyor. Senin yerinde olsam 4-5 doktora giderdim diyor ve kendisi ilk seferde hamile kaldı. Sanırım ayvayı yedim kızlar. Bundan sonrası nasıl geçecek bilmiyorum
Maalesef her yerdeler. O yüzden en yakınına bile anlatmamak lazım. Anan baban kardeşin dışında. Ki benim şu an onlar da bilmiyor Herkese süpriz olacak nasipse kuzum. Hele bir yakın arkadaşım var, allahım kız neyimi iyi görse o şeyin başına bişi geliyo. Arada sorup duruyo ne kadar maaş alıyosunuz diye. Ben utanıyorum o sorunca, geçiştiriyorum bir şekilde. İyi değiliz falan diyoruz. Çok zor şlartlarda yaşıyoruz demeye başladım gözü kalmasın diye fjkhgjldnlfn Hayır zengin de değiliz he, kiradayız. Evlenirken gelinliğimi kiraladım, paramız yoktu 1000TL ye kiralamıştım. Düğün ve kına yapamadık. İş hayatım rezildi. yine de bir şeyler buldu kıskanacak.
Biz eşimle nişanlandık, gitti hemen birini bulup nişanlandı 3 ay sonra. Biz şok. Biz nikah tarihi aldık. Bu gitti benim 2 ay önüme aldı
Dedim gelinliği böyle düşünüyprum gidip aynını diktirmiş. Saçımı böyle yapçam demiştim düğününde bir baktım o modeli yapmış. Dedim gelin çiçeğim sadece beyaz güllerden oluşan bir buket olsun istiyorum, gitmiş onu almış. Ay dolmuşum. Kimselere anlatamıyodum oh.