- 13 Ekim 2022
- 4.631
- 6.284
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #3.881
çokça aminnnnnEtiket yapa biliyorum ama isimleri nasıl aklınızda kalıyorbir defa etiket yaptım başkasını etiketlemiştim Amin canım Amin Ben ayağımı sürdüm zaten görüyorum benden sonra kaç tane hamiş haberi aldık devamıda gelicek İn şa Allah
Ya etiketleme işinde ben de başarısızım. İsimler aklıma geliyo ama yanlış kişiyi etiketleyebiliyorum aynı ismie benzer dljflEtiket yapa biliyorum ama isimleri nasıl aklınızda kalıyorbir defa etiket yaptım başkasını etiketlemiştim Amin canım Amin Ben ayağımı sürdüm zaten görüyorum benden sonra kaç tane hamiş haberi aldık devamıda gelicek İn şa Allah
Yumurtlama sonrası verdiysen kanı normal canımAdetten 21 gün sonra verdim
Amin AllahGünaydın kızlar baya sayfa birikmiş kaçırdıklarım yoktur inşallah.
Niqu 1fafeyla güzel haberlerinizi okudum çok sevindim böyle sorunsuz sağlıkla ilerlesin inşallah
Zumruduanka96 annenden haber var mı kaçırdım mı okurken bilmiyorum çok geçmiş olsun umarım iyidir
fnd_50 inofolic combi HP verdi bana da doktorum pcos değilim yumurtlamana kadar kullandım geçen ay bu ikinci ayım
Bazen hayran kalıyorum kaç tane isimleri MaşAllah kızlarımız etiket yapıyor..en çok konuştuğum Melisa onu bile zar zor etiket yapıyorumYa etiketleme işinde ben de başarısızım. İsimler aklıma geliyo ama yanlış kişiyi etiketleyebiliyorum aynı ismie benzer dljfl
Sizce gebelik varmıdır yaYumurtlama sonrası verdiysen kanı normal canım
Bu değerden bilemeyiz canım normal sınırlar içerisinde değerin. Hem hala çok erken gebelik sonucu için 4-5 gün sonra test yap netleşirSizce gebelik varmıdır ya
Bence burada takılırken kenarıda bir not defteri bulundurmak lazımBazen hayran kalıyorum kaç tane isimleri MaşAllah kızlarımız etiket yapıyor..en çok konuştuğum Melisa onu bile zar zor etiket yapıyorum
hahaha hevesimi almak için. Onu yapmaya devam ediyom, bugün sonuncusu. Aşırı silik çıkıyor. Demekki tekrar yumurtlamıyorum. Bu ay yumurtladktan sonra yumurtlama akıntım geldi o da bir garip. Neyse şafak saymaya devam. Hafta sonuna ne kaldı ki. Yalnız benim dün çok şiddetli karın kasık ağrım oldu. Bir yerden sonra sızıp uyudum. Perlitik sende var mı belirti bişi kuzum?
Yeminle aklımdan geçmedi sanmaBence burada takılırken kenarıda bir not defteri bulundurmak lazım
Ayy kız aynı zikirleri çekıyoruz wallaÖzelden ismini yazarmısın isminle dua edeyim kuzum daha bende kalp atışını bile duymadım ama olsun birbirmiz için dua etmekten güzel ne var ki . Ha bide sana söyle diyim ben sürekli el müsavvir zikrini çekerim sağ elimi karnıma koyup 7 ayetel kürsi 7 nas 7 felak 7 Fatiha okurum ya uyumadan yada uyandığımda elimden geldiğince dene canım bunları rabbim inşallah en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin tüm bekleyenlere
Umarim canim test yapicak misinAyyyyy etiket yapınca nasıl heyecanlandım.
Hadi inşallah diyerek açtım.
Kuzum benim karın çevrem ve kasıgim ağrıyorşuan yine böyle dolgunluk var gibi hem karnımda hem de göğüs ucu hassasiyetim var. Tabi umarım regl belirtileri değildir
Umarim canim test yapicak misin
Anldim canim insallah pozitifleri görürüzYok canım erken daha hafta sonu belki yaparim
Bn nasıl her defasnda onca kişiyi şak dıye etiketlıyorum sanıyosunuzYa etiketleme işinde ben de başarısızım. İsimler aklıma geliyo ama yanlış kişiyi etiketleyebiliyorum aynı ismie benzer dljfl
Ayyy nasıl rahatladım bir bilsen bende sandımki bir tek ben unutuyorum isimleri..dedim kesin sorum bendeBn nasıl her defasnda onca kişiyi şak dıye etiketlıyorum sanıyosunuz
Not defterım vareşim gördü bu isimler ne dıyo. Dedim onlar bnım kader arkadaşlarım
Bakalım ilerleyen günlerdeO ne be hiç duymadımGerçi fazla marka bilmiyorum. Gölge var ama. Yarın kaset test yap bakalım ne çıkacak. Ona erken ama fazla testin varmış belki gösteresi gelir
Dün yaptım erken gebelik testi freely marka negatifti bu gün test yapsam mı bilemedimTest yapmadın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?