- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #3.841
BEn de gördüm gölgeyi çooook hafif. Zaten bu test kaset testlere benziyor, erken dediğine bakma. Erken testte her ne kadar beni azziliğe uğratsada hala Predictor daha iyi. Sen sabahları teste devamGünaydın bebeklerGölge mi var bana mı öyle geliyo? Efekt falan yapıyodunuz siz bi el atıverseniz ay ilk defa gölge gördüm ama bilmiyorum siz söyleyin her açıdan çektim gölgede güneşte
Ben de gördüm birinde gölgeGünaydın bebeklerGölge mi var bana mı öyle geliyo? Efekt falan yapıyodunuz siz bi el atıverseniz ay ilk defa gölge gördüm ama bilmiyorum siz söyleyin her açıdan çektim gölgede güneşte
Ay test yapmadın mı bebişim daha?bende katılmak istiyorum.
Son adet tarihim :13 haziran
beklenen adet tarihim:10 temmuzdu
Ben goremedim ama hadi inşallah vardır canım, ben de yaptım az önce negatif, yumurtlamamin 10. günü adetime de 5 gün var olsa çok silik de olsa cikardi bence, benim umudum çok azaldı hayırlısı olsunGünaydın bebeklerGölge mi var bana mı öyle geliyo? Efekt falan yapıyodunuz siz bi el atıverseniz ay ilk defa gölge gördüm ama bilmiyorum siz söyleyin her açıdan çektim gölgede güneşte
Bu ay değilse de önümüzdeki aya olacak nasipseBen goremedim ama hadi inşallah vardır canım, ben de yaptım az önce negatif, yumurtlamamin 10. günü adetime de 5 gün var olsa çok silik de olsa cikardi bence, benim umudum çok azaldı hayırlısı olsun
Bunu bile görmemiştim hiç çok heyecanlandım inşallah testin azizliğine uğramamHafif bir gölge görüyorum canım İnşAllah zamanla koyulaşırbak çok kaptırıp üzülmeni istemem belirgin pembe çizgi olana kadar gölge yokmuş gibi düşün
Arkadaşlar bakar mısınızArkadaşlar Progesteron hormonumun sonucuna bakabilir misiniz
Eczanede erken bi tek bu vardı zaten çok ucuzdu inşallah gölge göstermiyordur yok yereBEn de gördüm gölgeyi çooook hafif. Zaten bu test kaset testlere benziyor, erken dediğine bakma. Erken testte her ne kadar beni azziliğe uğratsada hala Predictor daha iyi. Sen sabahları teste devamAlacağız inşallah güzel habeirni
Yani adet olana kadar umut kirintilari hep oluyor ama benim kendi adıma umudum çok azaldı, hayırlısı olsun her şeyinBu ay değilse de önümüzdeki aya olacak nasipse
Daha 5 gün varmış ayrıca, belki de sen 10 diye sayıyorsun ama daha 9. gün, bazen saydığımız doğru olmayabiliyor.
yaptım çift çıktı .. Pazar günüde kan verdim beta hgc 385 çıktı ama kese için erkenmiş. Haftaya dedi bakalım sağlıklı olur inşallah tutunmuşturAy test yapmadın mı bebişim daha?
Partum diye bi marka bi tek bu vardıBen de gördüm birinde gölgeHangi marka bu?
Bu tarihlerde çıkmadığı oluyor ama varsa bile, biz umudumuzu yitirmeyelimBen goremedim ama hadi inşallah vardır canım, ben de yaptım az önce negatif, yumurtlamamin 10. günü adetime de 5 gün var olsa çok silik de olsa cikardi bence, benim umudum çok azaldı hayırlısı olsun
Canım daha saat çok erken, ben şahsen anlamıyorum. Anlayan arkadaşlar uyanınca bakıp sana yazarlarArkadaşlar bakar mısınız
Cok hafif gördüm canım yarına daha netlesir umarım
Hemen silkeleniyorsun, gidip kafanı dağıtıyorsun, sevdiğin şeylerle uğraşıyorsun. Ne demek umudum azaldı? Yok öyle şey, bu topikte kimsenin umudu azalamaz.Yani adet olana kadar umut kirintilari hep oluyor ama benim kendi adıma umudum çok azaldı, hayırlısı olsun her şeyininşallah sizlerden alırız güzel haberi
O ne be hiç duymadımPartum diye bi marka bi tek bu vardı
Ay ay ay günün ilk hamişlik haberi de geliyorrrrrr. Tebrik ederim kuzum. Sağlıkla artsın değeri ve gelişsin. Galiba kese için çok erken 385 ile. Bir tek şu Beta ve hormon testlerine dair bilgim yokyaptım çift çıktı .. Pazar günüde kan verdim beta hgc 385 çıktı ama kese için erkenmiş. Haftaya dedi bakalım sağlıklı olur inşallah tutunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?