- 1 Nisan 2022
- 12.977
- 15.691
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #3.761
Canim Allah annenin şifasını versin uzakta olub hep onları düşünmek ben biliyorum çok zor.İn şa Allah atlatır.Allah yardımcisi olsunValla siz burda benim ailem oldunuz iyi günümdeyse kötü günümdede sizinle paylaşıyorum hepiniz hakkınızı helal edin Allah razı olsun sizden
Hadi ya ben korktum bat gectikten sonra başladım içmeye beş gün içtim iki gündür ara verdim sancılarım var ama bilmiyorum kahverengi akıntı da gelmisBat'ına ne yazalım. Bence kullanmaya devam et duphastonu ve bırakma. Gebelik oluşursa tutunmasını sağlıyor bebeğin. Doktorum bana reglin tam 16. gününde başlayacaksın sabah akşam içeceksin demişti. Hap bittikten 3-4 gün sonra regl oluyorum.
Şey yapıcam sünnet çocuğu gibi hamileyim yazısı olan kuşak takıp gezicem memleketeçok iyi anlıyorum seni İnşAllah en kısa zamanda sağlıkla nasip olur doya doya yaşarız hepimiz bu mutluluğu
Sağlık ocağına gitsen cevab hemen çıkıcakmı..ben hiç orda betaya baktırmadım bilmiyorumAşkım gittim bu sabah ama kan veremedim doktor sistemini kuramamış ya. Yarından sonra randevum var doktoruma ama belki yarın sabah tekrar sağlık ocağına giderim
Aynı aynı killanmazsam bir sene de geçse adet olamiyorumAksine, hamilelik oluşursa tutunmasını sağlıyor. Ben de kullanıyorum. Kullanmadğımda adet olamıyorum. Bir sıkıntısı yok.
Keşke belediye anons geçseŞey yapıcam sünnet çocuğu gibi hamileyim yazısı olan kuşak takıp gezicem memleketeherkes muradına ersin
Ya hastane de yakın aslında ama doktorumun hangi günler hastanede olduğunu bilmiyorum daha önce bir kaç gün gittim yoktu o yüzden. Bana sıcak dokunuyor hemen hastalanıyorum o yüzden randevulu gideyim ki boş dönmiyim diyeSağlık ocağına gitsen cevab hemen çıkıcakmı..ben hiç orda betaya baktırmadım bilmiyorum
Var bir hayalimiz beeeKeşke belediye anons geçseseçim arabaları bizim gebelik haberimizi sokak sokak bağırsa
Allah şifa versin inşallah hemencecik canımKızlar çok kötüyüm annemin böbrek yetmezliği var iki böbrektede stent takılı banyo yaparken stent çıkmış vajinadandoktora gidiyorlar kafayı yicem nolur dua edin
Benim doktorum olmasa başka doktora görünürüm ve ya hiç görünmem beta vererimki o stresten kurtulmak için hiç sabr edemem..neqatifse diyorum zaman kayb etme başla çalışmalaraYa hastane de yakın aslında ama doktorumun hangi günler hastanede olduğunu bilmiyorum daha önce bir kaç gün gittim yoktu o yüzden. Bana sıcak dokunuyor hemen hastalanıyorum o yüzden randevulu gideyim ki boş dönmiyim diye
Öyleyse de iyi, 3-4 gün sonrasını da değerlendirmiştikBenim akıntı geldikten 3-4 gün sonrası yumurtlama oluyor.
30 haziranda akıntım oldu ve bitti ertesi gün gelmedi. Kimininki akıntı olduğu gün çatlıyormuş kimininki ilerleyen günlerinde, bilemiyorumBenim akıntım 2 temmuz öğle saatlerinde kesildi. Kesilince çatladı olarak düşündüm ben. Doğru değil mi bu? Seninki ne zaman kesilmişti?
Yüzümü nasıl güldürdünCanım hamilesinbu göbek çevresi ağrısı hamilelerde oluyor diye biliyorum. Umarım bebiş vardır. Bata kaç gün kaldı? Beş mi? Beş test aldığına göre
Bu konuda sınanmayan hamile kalmayı çok kolay zannediyorVar bir hayalimiz beeebana taktik verenlerin gözüne sokmak istiyorum
Tatildeyken aldığım en güzel haber olabilir misinnnnnnTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
melisaa93 @imagination forever @melegim can A Afratafrac @onbirmayis @Sirius2023 fnd_50 @simurgggg @Papatyamaviss @Perlitik @destinesiaa @edahandro Niqu @bebekheyecani @aynurland @savascii @beyons @Mervenur277 @Safransari @Belisimm @TASUU @trueliving_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?