- 5 Temmuz 2022
- 2.083
- 3.071
- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.721
Rabbim şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah çok geçmiş olsunÇok haklısın ama o kadar zorlu zaman geçirdimki annemle 3.evre kanser atlattı o süreç üstüne bu çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah çok geçmiş olsunÇok haklısın ama o kadar zorlu zaman geçirdimki annemle 3.evre kanser atlattı o süreç üstüne bu çok zor
İnşAllah canım benim dualarımız annenle bizi de haberdar et lütfenSağol canım uzaktayım diye tam bişeyde demiyo bana doktora gidiyorlar inşallah bişey olmaz Allahım nolur
İnşallah canım çok sağolRabbim şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah çok geçmiş olsun
Ayy valla o kadar haklısınız ki hepiniz.iyiki varsınız ben hormonlara bakayım hemenBende de olmuştu canım reglim bitti bir gün sonra tekrar başladı bir hafta daha regl oldum. Tsh değerim normalin dışına çıkmış ilaçla düzeldi
Çok şükür atlattı yine atlatacak bebeğim. Çok güçlü bir annen var belliki her zorluğun ardından kolaylık vardır canım bu zor günlerde geçecekÇok haklısın ama o kadar zorlu zaman geçirdimki annemle 3.evre kanser atlattı o süreç üstüne bu çok zor
Kendiliğinden çıkması beni şaşırttı ama endişe etme müdahale ederler dua et bol bol bizde ederiz sakin kalmaya çalışEvet mavi bi tel kablo gibi dedi bana böyle bişey mümkünmüş stent çıkarmış az çok bilirsin inşallah iyileşir
Yap canım yap yeterki gelsin artık minnoşun saglıklaAy ben hemen yaparım galiba o kadar sabredemem
Valla siz burda benim ailem oldunuz iyi günümdeyse kötü günümdede sizinle paylaşıyorum hepiniz hakkınızı helal edin Allah razı olsun sizdenÇok şükür atlattı yine atlatacak bebeğim. Çok güçlü bir annen var belliki her zorluğun ardından kolaylık vardır canım bu zor günlerde geçecek
Canım çok geçmiş olsun, hemencecik fark ettiği ve hızlıca hastaneye gittiği için inşallah bir sıkıntı yaşamayacakKızlar çok kötüyüm annemin böbrek yetmezliği var iki böbrektede stent takılı banyo yaparken stent çıkmış vajinadan doktora gidiyorlar kafayı yicem nolur dua edin
Allah razı olsun canımKendiliğinden çıkması beni şaşırttı ama endişe etme müdahale ederler dua et bol bol bizde ederiz sakin kalmaya çalış
Kız niye umudunuz kesiyorsun herkes tatilde hamile kaldı belki sen de kalırsınYaaaaa, keşke gündüz yazsaydım. Birazdan tatil için havaalanına gidiyoruz. 10gün yurtdışında olacağım. bu sefer çok niyetlenmiştim ya
Bende öyle canım benim burada sizle paylaştıklarımı başka kimseyle paylaşamıyorumiyi ki varsınızValla siz burda benim ailem oldunuz iyi günümdeyse kötü günümdede sizinle paylaşıyorum hepiniz hakkınızı helal edin Allah razı olsun sizden
Fark etmiş ama beni korkutan da şu yarısı çıkmış kalanını kendi çekmiş eliyle ya biyerine zarar verdiyseCanım çok geçmiş olsun, hemencecik fark ettiği ve hızlıca hastaneye gittiği için inşallah bir sıkıntı yaşamayacak
Canım çok geçmiş olsun alalhım şifa versin inşallah düzelir tekrardan durumdan haberdar et biziAmin inşallah Allahım sınıyo beni hep üst üste geldi olumsuzluklar
Hemen haber vericem Allah razı olsun kuzumCanım çok geçmiş olsun alalhım şifa versin inşallah düzelir tekrardan durumdan haberdar et bizi
teşekkür ederim canim amin:)Ayyy kuzum tebrik ederimmmmm tablo da işaretliyorum hemen sağlıkla büyüsün inşallah ve kucğaınıza alın
Canını acıtmış mı çekerken? Yani bir zarar olduysa bile tedavisi vardır canım. İyileşir sen hiç endişe etme Doğumlarda ameliyatlarda ne kesikler oluyor ama hepsi geçiyor canım annende iyi olacak emin olFark etmiş ama beni korkutan da şu yarısı çıkmış kalanını kendi çekmiş eliyle ya biyerine zarar verdiyse
Bana uzağım diye soylemıyo işte bi haber alsam içim rahatlıcak yaCanını acıtmış mı çekerken? Yani bir zarar olduysa bile tedavisi vardır canım. İyileşir sen hiç endişe etme Doğumlarda ameliyatlarda ne kesikler oluyor ama hepsi geçiyor canım annende iyi olacak emin ol
Ailen Türkiye’de mi canım?Bana uzağım diye soylemıyo işte bi haber alsam içim rahatlıcak ya
Evet bursadaAilen Türkiye’de mi canım?