- Konu Sahibi Afratafrac
- #35.121
Beta dün verdim 60 çıktı kuzum yarın bat günümOy çok güzellll maşllahhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta dün verdim 60 çıktı kuzum yarın bat günümOy çok güzellll maşllahhh![]()
Oooo güzell bi kaç güne daha da güzel artarBeta dün verdim 60 çıktı kuzum yarın bat günüm
İnşallah canım perşembe tekrar vericem inşallahOooo güzell bi kaç güne daha da güzel artar![]()
Çok teşekkür ederim o zaman bugün 7. Günüm oluyor22 si gece de olsa o gün çatlamış. 23'ü 1. gün oluyor.
Canım sen ınofolıc kullanmıştın dimi bunu kaç gün kullancaz acabaİnşallah canım perşembe tekrar vericem inşallah![]()
Çok teşekkür ederim canım o zaman bugün 7 oluyorEvet canım çatlama gününü saymayacaksın. Çatlamadan sonraki güne 1 diyeceksin
Bu arada beta baktırırken progeteronda baktır kuzum.Eyvah eyvah yandık![]()
Ben ondan almadım kuzum mfk adviktor içerigi aynıydı bu ay ek olarak onu denedim kuzumCanım sen ınofolıc kullanmıştın dimi bunu kaç gün kullancaz acaba
Progestronun kac cıktı senın mınnosum.bıde senın luteal faz 14 gune cıktımı artık,ılaclamı olduBu arada beta baktırırken progeteronda baktır kuzum.
Bu ay bende ınofolıc kullanıyorum normalde adetim 7 gün sürüyo şuan 4 gündeyim gelmiyo bu adetim kesildi birden ya of acaba süreklı oturduğum ıcın olabılırmıBen ondan almadım kuzum mfk adviktor içerigi aynıydı bu ay ek olarak onu denedim kuzum
İnan bana kimseye yaranamazsın keşke en azından şakayla karışık laf soksanMalesef o kadar minnoş bi yapım var ki, ses edemiyorum. Kimse üzülmesin, bir daha nerde görecez diye sessiz sessiz oturdum. Çay koydum![]()
Hassasız doğal olarak ama mucizemiz yakın inşallahAynen kadın bilmiyor muhtemelen x y kromozonu nedir? Sperm nedir? Sayısı kalitesi nedir? Yumurta nedir? Gibi şeyleriezbere konuşuyor. Erkeğin olur, kadının olmaz (muhtemelen menapozu kastediyor) diye kafasına yazmış. Çok takmadım da inşallah bir an önce bebişim gelse de böyle saçma muhabbetleri ortasında bulmasam kendimi
normalde hiç alınmazdım da işte artık testte negatifi görünce bi hafif sarstı sözler
iyiym şimdi sağolun kızlar hepiniz
Ben tanıyorum kendimi bebeğim yok yaniKız olmadı ne yadur daha bir iki gün sonra olmadı diyelim. Ben bile 12. Günümde umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Tamam benimki biraz saçma bence ama senin gerçekten erken canımmmm benim
bi dönse şu testin de biz demiştik desek
![]()
Bana da ağlamaklılıkla sinir geliyor arada. Nolur Allahım nolur şak diye kesilmesin hep devam etsin 9 ayEvet kuzum hem aglayasım geliyor hemde çabuk sinirleniyorum. Sabah masterşef iziliyordum eray elendi diye aglıyordu ben gidiyorum yoksa bende aglıcam dedim![]()
İyi yapmışsın kuzum bende de şuan 6 tane kaldı hergün yapıyorsun sen demi yoksa sabah akşam mı yapıyorsun ?Surelap canım nöbetçi eczanede o vardı i. Hatta dün gittim aynısından 3 tane daha aldım farklı olup yanıltmasın beni diye
Surelap canım nöbetçi eczanede o vardı i. HattaTamam kuzum unutmazsam inşallahBu arada beta baktırırken progeteronda baktır kuzum.
Ah seninle aynıyız peki bat günü ne zaman ben bugün yaptım da negatifÇatlamadan sonraki 8.günüm bir yanım yap test diyor bir yanım negatif görünce üzüleceksin diyor. kendimi eylüle odakladım şimdilik :) eylül uğurlu gelecek inşallah :)hepimizee