- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.881
Evet kuzum sağlıklı sanırım bu sefer inşallah çok dua ettimYarım günde bile koyulaşmış
İnşallah kuzum ben de umutla bekliyorum ikimiz için mucize olacak inşallahÇooook ayıp olurmaşallah çok güzel ilerliyor kuzummmmm düşmemiş bak tablona sarıll, yarın çizgiyi görüyoruzzzz
Markası ne kuzum bu testin labo demi başka bi testle denesen mi acaba umarım döner pozitifeÇatlama sonrası 12. Gün. Laboquik test. Beş dakika içinde çekildi. Negatif. Nerdesin pozitif?
fnd_50 melisaa93 melegim can Merve3553
Biz de göreceğiz bir gün aşkım buna inan biz de göreceğizÇatlama sonrası 12. Gün. Laboquik test. Beş dakika içinde çekildi. Negatif. Nerdesin pozitif?
fnd_50 melisaa93 melegim can Merve3553
İnşAllah bu ay hepimiz böyle hayırlı haberlerle karşılaşırızÇatlamadan sonraki güne 1 dersen 9.-10.günde çok hafifte olsa belli olmaya başlıyor canım
Yok aşkım vermedi doktor kullandığım aylar ateşim daha düşüktüSen progesteron kullaniyor musun canim su anda
Ya kuzum böyle düşünme lütfen olur mu öyle şey herşey çocuk değil ki bak benim eşim 34 yaşında hiç çocuğu yok bende sorun çıkınca bana söylediği ilk şey bizim çocuğumuz olmasına gerek yok hatta istemiyorum bile ben seni sevdim seninle evlendim oldu inan bana senin eşinde böyle düşünüyor olur mu öyle şey. Kendini yıpratma böyle düşünme rabbimin vardır bi bildiği geciktiriyorsa güzelleştiriyordur en kısa zamanda senden güzel haberler alıcaz devam et bu ay kullandıklarına bende anca fayda edicek yumurtlama görüyorsun sonuçta sadece denk gelmedi bu ay öyle düşün lütfen salma kendini seni seviyorum canım arkadaşım üzülmeni istemiyorumİnşAllah bebeğim bol bol dua ediyorumBir gün nasip olacağına inanıyorum. Bir yandan da evleneli beş yıl oldu eşim başkasıyla evlenseydi belki şimdiye 2 çocuğu olurdu.sanki onun hayatını çalıyormuşum gibi hissediyorum. Sabah biraz ağlarken gördü beni geldi yanıma sarıldı. Söyledim testin negatif çıktığını. Yeniden deneriz daha iyi takviyeler kullanırız dedi. Bu durum seni üzmüyor mu dedim. Ben sen üzülünce üzülüyorum dedi. Ama ben yinede ona karşı kendimi suçlu hissediyorum bunu nasıl aşacağımı da bilmiyorum. Benim suçum yok biliyorum ama ister istemez bu duyguyu içimden atamıyorum.
Testim negatif çıktıbenim için bu ayda olmadı. O kadar belirtinin sebebi ne anlamadım.
Yaa düşünme öyleİnşAllah bebeğim bol bol dua ediyorumBir gün nasip olacağına inanıyorum. Bir yandan da evleneli beş yıl oldu eşim başkasıyla evlenseydi belki şimdiye 2 çocuğu olurdu.sanki onun hayatını çalıyormuşum gibi hissediyorum. Sabah biraz ağlarken gördü beni geldi yanıma sarıldı. Söyledim testin negatif çıktığını. Yeniden deneriz daha iyi takviyeler kullanırız dedi. Bu durum seni üzmüyor mu dedim. Ben sen üzülünce üzülüyorum dedi. Ama ben yinede ona karşı kendimi suçlu hissediyorum bunu nasıl aşacağımı da bilmiyorum. Benim suçum yok biliyorum ama ister istemez bu duyguyu içimden atamıyorum.
At kuzucumEveet canimm sabah verdim çıksın atarım buraya
Kuzum umudunu kaybetme adet gelene kadar umut hep vardır bebegim nolursun üzülme allah büyük aşkım canım benimTestim negatif çıktıbenim için bu ayda olmadı. O kadar belirtinin sebebi ne anlamadım.
Çok şükür şuan çok çok azaldı canım ama yinede bugün hemşiresine yazıcam anlatıcam bide ilaç yazmamıştı antibiyotik falan onu sorucamCanim sen zaman kaybetme Dr unla bı görüş o zaman normal değil çünkü devam ederse Allah'ım korusunbenim öyle ağrılarım olmadı hiç yapılan gün hafif adet sancısı yaşadım ertesi gün bişey yoktu benle beraber 3 kişi daha vardı yaptıran onlar benim gibi geçirdi
Ben ilk bakışta gördümYok gibibilemedim şaşı oldum.
Testler mi galip çıkacak, ateş mi bakalım
Canım ben bildiğin gölge görüyorum ve yarın daha net belli edecek kendini. Hayırlı olsun demek istiyorumAşkolar şimdi testin beklemiş haline baktım dün de beklemiş haline bakmıştım çok inceden sizi var fotoda çıkmıyor bile demiştim ama bugünkü beklemiş çizgi dünkünden daha net gözlerimi ayırmadan görebiliyorum. Üstteki dünkü, alttaki bugünkü. Testte sarılık ışıktan kaynaklı sanırım aslında sarılık yok ya anlamadım. Freely kullananlar sizde böyle olmuş muydu sonradan pozitife dönenler A Afratafracmelegim can melisaa93 golden-snitch edahandro tweeetyyy Papatyamaviss The Little Mermaid C Conqueror123 Safransari IADK @hamileyimmmm
Aaay evet alttaki daha koyulaşmis. Bu bende freelyde değil innovita da olmuştu negatif gözüküyordu ama saatler sonra çizgi var kuruma çizgisi diye umursamamistim,ertesi gün yine öyle oldu ama çizgi daha belirgindi. İnşallah bebiştendiirAşkolar şimdi testin beklemiş haline baktım dün de beklemiş haline bakmıştım çok inceden sizi var fotoda çıkmıyor bile demiştim ama bugünkü beklemiş çizgi dünkünden daha net gözlerimi ayırmadan görebiliyorum. Üstteki dünkü, alttaki bugünkü. Testte sarılık ışıktan kaynaklı sanırım aslında sarılık yok ya anlamadım. Freely kullananlar sizde böyle olmuş muydu sonradan pozitife dönenler A Afratafracmelegim can melisaa93 golden-snitch edahandro tweeetyyy Papatyamaviss The Little Mermaid C Conqueror123 Safransari IADK @hamileyimmmm
Benim 8 gün testim aynı böyleydi canım yarın belirgin görücezAşkolar şimdi testin beklemiş haline baktım dün de beklemiş haline bakmıştım çok inceden sizi var fotoda çıkmıyor bile demiştim ama bugünkü beklemiş çizgi dünkünden daha net gözlerimi ayırmadan görebiliyorum. Üstteki dünkü, alttaki bugünkü. Testte sarılık ışıktan kaynaklı sanırım aslında sarılık yok ya anlamadım. Freely kullananlar sizde böyle olmuş muydu sonradan pozitife dönenler A Afratafracmelegim can melisaa93 golden-snitch edahandro tweeetyyy Papatyamaviss The Little Mermaid C Conqueror123 Safransari IADK @hamileyimmmm
Belki gerçekten hamilesin, bilmeyeceğim. Ancak bunlar kuruma çizgisi canım. Sadece kafanı karıştırırsın bu kuruma çizgileri ile. Varsa bebiş yarın sabah ben göreceğimizi düşünüyorum.Aşkolar şimdi testin beklemiş haline baktım dün de beklemiş haline bakmıştım çok inceden sizi var fotoda çıkmıyor bile demiştim ama bugünkü beklemiş çizgi dünkünden daha net gözlerimi ayırmadan görebiliyorum. Üstteki dünkü, alttaki bugünkü. Testte sarılık ışıktan kaynaklı sanırım aslında sarılık yok ya anlamadım. Freely kullananlar sizde böyle olmuş muydu sonradan pozitife dönenler A Afratafracmelegim can melisaa93 golden-snitch edahandro tweeetyyy Papatyamaviss The Little Mermaid C Conqueror123 Safransari IADK @hamileyimmmm
Dünkünde olmadı ama kuzum bugünkü bariz görünüyordu.neyse haklısın bekleyelim bakalımBelki gerçekten hamilesin, bilmeyeceğim. Ancak bunlar kuruma çizgisi canım. Sadece kafanı karıştırırsın bu kuruma çizgileri ile. Varsa bebiş yarın sabah ben göreceğimizi düşünüyorum.
İnşallah canım inşallahBenim 8 gün testim aynı böyleydi canım yarın belirgin görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?